ben varsa ve adetle giderse üzülmem dedim.. tedavisine bakarım dedim.. ama yok boş işte hamile falan kalamıyorum..tedavide yok bakıp bakıp gidin olur deyip yolluyolar..
hiçbir sorun yok ne bende ne eşimde.. çok yoruldum ben.. bıktım sıkıldım sogudum.. :85::85:
Oyle deme bitanem isyan etme :-(
amiin canımm benimm.. inşallah
Kızlar durup dururken bi ağlama geldi bana ağladım ağladım sonra sustum ama bi rahatladim ki sormayın megersem ağlamaya ihtiyacım varmış oh be
bebeğim sen rahim filmi çektirdin mi birde adetlerim az oluyor demiştin öyle hatırlıyorum benim doktorum kürtajdan sonraki adetler çok önemli lütfen ara ve beni haberdar et dedi... eğer yapışıklık olursa kanama az olur demişti...
Kızlar durup dururken bi ağlama geldi bana ağladım ağladım sonra sustum ama bi rahatladim ki sormayın megersem ağlamaya ihtiyacım varmış oh be
Oyle deme bitanem isyan etme :-(
dilek gitmedigim doktor yapmadıgım kür kullanmadıgım ilaç kalmadı.. ben kızmayım kim kızsın.. doktor da doktor degil ki adam gibi ugraşıp sebebini bulmuyolar ki..
çok şükür iyi canım.. şimdi test yaptırdıgım hemşire aradı.. negatif dedi.. :85: :85: inanmak çok zor geliyo.. degeri sordum yansımamıştı sizinki pazartesiye sarkmıştı ama laboratuarı aradım sordum negatif dediler degeri sormadım dedi.. 7. ayda bitti.. Rabbime sitem etmem ama insanda yediremiyor kendine.. eşim ta izmirden arıyo ateşin nasıl gidiyo düştü mü falan diyo.. nasıl söylicem ben bu ay da yok diye..kendi üzüntüm bi yana bide ona üzülüyorum
Uzuldum canim yaa .kismet ne diyeyim.bi dahaki aya beklicez hep birlikte.
Sewiyox sewiyoz ama tik yok bebegim ya sizin cocukta alemmis he:-D:-D
Keske leylekler getirse su bebisleri onlar bizden daha beceriklidir kesinn
biz şuan öle yapıyorz ara verdirmişiz bebek düşünmüyor gibi ayak falan dikmek yok sadece aşk için mutluluk için bakalım rabbim ol derse olcak ötesine gecilmez
canım hadi gözün aydın sağlıkla kucuşuna al...
bi süre 3-4 gün sürdü.. ama geçen ay 7 gün sürdü.. gayette fazlaydı kanamam..ya bunlar 10 un altına negatif diyolar ya.. ben rakamı duymadıgım için sadece negatif dedikleri için şuan kabullenemiyorum bile.. ne kadar salak saçma düşünüyorum ya.. ben böyle bi kadın degildim ya..
bi süre 3-4 gün sürdü.. ama geçen ay 7 gün sürdü.. gayette fazlaydı kanamam..ya bunlar 10 un altına negatif diyolar ya.. ben rakamı duymadıgım için sadece negatif dedikleri için şuan kabullenemiyorum bile.. ne kadar salak saçma düşünüyorum ya.. ben böyle bi kadın degildim ya..
Ahh kuzum benim kiyamam ya rahatladiysan iyi olmus :-D
ben varsa ve adetle giderse üzülmem dedim.. tedavisine bakarım dedim.. ama yok boş işte hamile falan kalamıyorum..tedavide yok bakıp bakıp gidin olur deyip yolluyolar..
nefesal da senin gibiydi kızlarrrr neyiniz var anlatın kukuloğunuzaaaa
hamile olduğumu öğrenmeden önceki gün ne ye ağladığımı tahmin bile edemezsiniz... salata turşuların en küçüklerine bebek turşu derim ben... çok severim hem yedim hemde bunlar daha bebek turşu diye ağlamıştım eşimde bana çok gülmüştü
Canim bana sorarsan degisir doktorunu oyle sey mi olur ya belki catlamiyo yumosun yada yapisiklik war kanalda bellimi olur dgistir o dr u hi begenmedim
Iyi oldu dileğim iyi. Derin bi nefes aldım uzun zamandır nefes almiodum sanki o derece rahatladim. Bi reklam çıktı vodafone nın bi bebek reklamı varya çizgi film açınca susuo intent gidince çizgi film kapanio aglio o reklamı görünce birden bire bi başladım hersey adına ağladımşimdi çok iym ama
nefesal da senin gibiydi kızlarrrr neyiniz var anlatın kukuloğunuzaaaa
hamile olduğumu öğrenmeden önceki gün ne ye ağladığımı tahmin bile edemezsiniz... salata turşuların en küçüklerine bebek turşu derim ben... çok severim hem yedim hemde bunlar daha bebek turşu diye ağlamıştım eşimde bana çok gülmüştü
zeycanımmmm nasılsın bebiş nasıl...
lorenna sen nasılsın geçmişe bakmadım sabah baktım yoktun yazmamışsın da merak etmiştim seni...
denizim topla kendini bebeğim ve bence bir kaç ay bu işe ara ver.. bence çok kafana taktığın için olmuyor kendine zarar verme artık biraz ara verin bence korunun hatta...
zeycanımmmm nasılsın bebiş nasıl...
lorenna sen nasılsın geçmişe bakmadım sabah baktım yoktun yazmamışsın da merak etmiştim seni...
denizim topla kendini bebeğim ve bence bir kaç ay bu işe ara ver.. bence çok kafana taktığın için olmuyor kendine zarar verme artık biraz ara verin bence korunun hatta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?