Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben varsa ve adetle giderse üzülmem dedim.. tedavisine bakarım dedim.. ama yok boş işte hamile falan kalamıyorum..tedavide yok bakıp bakıp gidin olur deyip yolluyolar..

bebeğim sen rahim filmi çektirdin mi birde adetlerim az oluyor demiştin öyle hatırlıyorum benim doktorum kürtajdan sonraki adetler çok önemli lütfen ara ve beni haberdar et dedi... eğer yapışıklık olursa kanama az olur demişti...

Kızlar durup dururken bi ağlama geldi bana ağladım ağladım sonra sustum ama bi rahatladim ki sormayın megersem ağlamaya ihtiyacım varmış oh be

bi süre 3-4 gün sürdü.. ama geçen ay 7 gün sürdü.. gayette fazlaydı kanamam..ya bunlar 10 un altına negatif diyolar ya.. ben rakamı duymadıgım için sadece negatif dedikleri için şuan kabullenemiyorum bile.. ne kadar salak saçma düşünüyorum ya.. ben böyle bi kadın degildim ya..

Kızlar durup dururken bi ağlama geldi bana ağladım ağladım sonra sustum ama bi rahatladim ki sormayın megersem ağlamaya ihtiyacım varmış oh be

nefesal da senin gibiydi kızlarrrr neyiniz var anlatın kukuloğunuzaaaa

hamile olduğumu öğrenmeden önceki gün ne ye ağladığımı tahmin bile edemezsiniz... salata turşuların en küçüklerine bebek turşu derim ben... çok severim hem yedim hemde bunlar daha bebek turşu diye ağlamıştım eşimde bana çok gülmüştü

canım hadi gözün aydın sağlıkla kucuşuna al...

zeycanımmmm nasılsın bebiş nasıl...

lorenna sen nasılsın geçmişe bakmadım sabah baktım yoktun yazmamışsın da merak etmiştim seni...

denizim topla kendini bebeğim ve bence bir kaç ay bu işe ara ver.. bence çok kafana taktığın için olmuyor kendine zarar verme artık biraz ara verin bence korunun hatta...

Canim bana sorarsan degisir doktorunu oyle sey mi olur ya belki catlamiyo yumosun yada yapisiklik war kanalda bellimi olur dgistir o dr u hi begenmedim

Ahh kuzum benim kiyamam ya rahatladiysan iyi olmus :-D

Iyi oldu dileğim iyi. Derin bi nefes aldım uzun zamandır nefes almiodum sanki o derece rahatladim. Bi reklam çıktı vodafone nın bi bebek reklamı varya çizgi film açınca susuo intent gidince çizgi film kapanio aglio o reklamı görünce birden bire bi başladım hersey adına ağladım şimdi çok iym ama

ben varsa ve adetle giderse üzülmem dedim.. tedavisine bakarım dedim.. ama yok boş işte hamile falan kalamıyorum..tedavide yok bakıp bakıp gidin olur deyip yolluyolar..

:85: çok istiyodun sen bu ay canım ya hiç bizim bildiğimiz gibi değilmiş bu işler çok zormuş ama olumlu olmak zorundayız canım ya yapacak hiçbişey yok işte ne yapalım taktir i ilahi..

:)))) bayılırım bebek turşulara.
Her bebeğe bayılırım aslında

Canim bana sorarsan degisir doktorunu oyle sey mi olur ya belki catlamiyo yumosun yada yapisiklik war kanalda bellimi olur dgistir o dr u hi begenmedim

4 doktor gezdim ben yumurtada var rahimde harika çatlıyoda.. bunları biliyoz hamile kaldıgım için daha önce tüpünde açıklıgını biliyoz.. eşimede yapıldı test o da temiz..

O bebek cok guzel ama sebek cok tatli agzini yerim onun ben cok guzel amannn yeni umutlara merhaba dedim bende artik bebegim insallah bu ay hamis kalirim bugun temizleniyorum kocisle mik mik war aksama :-D

kukucanim seninki komikmis ama bende vodafone nın reklamı varya hani bebek çizgi film izlio int gidince kapanio bebek te aglio bende onu görünce aglamaya başladım

canım ii hoş diyosunda aylardır sürekli birlikte oldugumuz halde olmayan çocuk korunduktan sonra mı olacak.. diyelim korunduk bırakınca yine aynı.. olacak mı acaba?? demicem mi

tatlım biz iyiz biraz bulantımız var ama geçicek...teyzeleriiiiii...asıl sen nasılsın durumun ne başladınız mı_???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…