Canim ilerisi icin cok korkuyorum eblatlarimizdan çünkü artik cok doğal karşılanıyor
Canim seni cok ii anlıyorum çünku gecen ayda hic bir ayda olmadigim kadar umitliydim kesib olacak diyodum adetim gelince yıkıldm günlerce ağladım ama herwey Allah'tan
öyle bişey olsa gerizekalı doktorun biri demez mi, bunu...
Bebegim seni korkutmak ostemiyorum ama dusukten sonra yapisiklik weya tikaniklik olabiliyomus bence bi hsg cektir goreceksin bak o zaman o ay hamis kalacaksin ben cektirdim biliypsun o ay hamis kaldim
nefesal da senin gibiydi kızlarrrr neyiniz var anlatın kukuloğunuzaaaa
hamile olduğumu öğrenmeden önceki gün ne ye ağladığımı tahmin bile edemezsiniz... salata turşuların en küçüklerine bebek turşu derim ben... çok severim hem yedim hemde bunlar daha bebek turşu diye ağlamıştım eşimde bana çok gülmüştü
Iyi oldu dileğim iyi. Derin bi nefes aldım uzun zamandır nefes almiodum sanki o derece rahatladim. Bi reklam çıktı vodafone nın bi bebek reklamı varya çizgi film açınca susuo intent gidince çizgi film kapanio aglio o reklamı görünce birden bire bi başladım hersey adına ağladımşimdi çok iym ama
valla kukuşlarım nacizane tavsiyem;
takıntı edenler biraz buradan uzaklaşın... kendinizi dinleyin başka şeylere vakit ayırın...
olmayacaksa eğer ne yapsanız olmaz Allahın takdiri ama eğer olacaksa ne yaparsanız yapın olur bunu hepimiz biliyoruz zaten...
eşlere sadece bebek için yaklaşmayalım... düzenli ilişki çok önemli...
ve ben yapacağım tutarsa kesinlikle tavsiye ederim;
gelen ay korunmadan devam edeceğiz ama beklemicem normal olacak herşey... kesinlikle kafamızda büyüttük bu konuyu millet çatır çatır hamile kalıyor ve doğuruyor biz gözünün içine baktıkça olmuyor kızlar hadi toparlayın kendinizi veeeeee zevk almaya bakın mevzudan bebek için değil gerçekten istediğiniz için birbirinize olan sevginize odaklanın inanın ilişkilerde kuvvetlenmiş olacak bebek de gelmiş olacak...
evet canım burda üni öğrencisi iki genç birlikte yaşıyorlarmış.kız hamile kalmış.evde çoçuk doğurtmuş kızı sonra da öldürmüşler bebeğiçöpe atmışlar.salaklar.bebek bulundu tabi ikiside hapsi boyladı.
Artik fena mena canim ates yukselecek aksama wuuhuuuuu ozledim kociside :-D
Dogru diyosun hayatim bende bsey demiyorum herkezin kendi hayati herkez ozgur sadece bana ters:-D
bizi tarif ettin canım...kocacım bu aşamalarda çok değişti artık yanımda olduğunu bana herkesten çok değer verdiğini gördüm...ay iyi ki var canım kocam...
Eweeettt ben oyle yapicam bu ay canim insallah bakalim nasil olcak ates olcmeye baslamistim olcmicem dedim keci boynuzu yok kocise bende balmis cevizmis falan yapmicam canimiz ne zaman isterse o zaman yigcez belki bu ay saglikla gelir bebisim
Haklısın psikom ya gerçekten de öyle. Burada birbirmze destek oluoruz ama burdaki amac bebek sahibi olmak ya psikoloji bozuluyor tbi . Bebek konusundan uzaklasip başka seylerle ugrassak beklide olacak. Hamiş olmayanlar aslında sadece haftada bir kere grip kendni unttrmasa ve bundan kopmasa hamis kalınca hep girse hem psikolojisi duzelir hemide hamis kalir beklide:26:
Bu ay bi rahatlik var bende hic uzuntu sikinti yok esimde kasmiyo artik sirf ask icin oluuo mik mik mutluyum bakalim allah gonlundekini versin kucagina
3 ay denedim ben onu.. çifter çifter yumurtalarım oldu ve çatladı.. ama yok olmuyo..
gerçekten bizim bu kadar gerginliğimiz adamların sinirini bozuyor... geçen gün konuştuk eşimle bunu.... gerginlik istemeden kırıyor insan...
bakın görün olacak kızlar yaaaa ben inanıyorum...
benim doktorum girme demişti hatırlarsanız hamile kalmadan önce yazdım size gelmicem arada bakıcam diye sonra tatile gittik sonra geldğim ay hamile kaldım ben...
lilimmmmmmmmm bende öyle yapcam
Canim ilerisi icin cok korkuyorum eblatlarimizdan çünkü artik cok doğal karşılanıyor
Canim seni cok ii anlıyorum çünku gecen ayda hic bir ayda olmadigim kadar umitliydim kesib olacak diyodum adetim gelince yıkıldm günlerce ağladım ama herwey Allah'tan
öyle bişey olsa gerizekalı doktorun biri demez mi, bunu...
Bilmiyorum ki canim sadece bi soruydu çünkü bwn henüz hamis olmadim
bizi tarif ettin canım...kocacım bu aşamalarda çok değişti artık yanımda olduğunu bana herkesten çok değer verdiğini gördüm...ay iyi ki var canım kocam...
Eweeettt ben oyle yapicam bu ay canim insallah bakalim nasil olcak ates olcmeye baslamistim olcmicem dedim keci boynuzu yok kocise bende balmis cevizmis falan yapmicam canimiz ne zaman isterse o zaman yigcez belki bu ay saglikla gelir bebisim
Haklısın psikom ya gerçekten de öyle. Burada birbirmze destek oluoruz ama burdaki amac bebek sahibi olmak ya psikoloji bozuluyor tbi . Bebek konusundan uzaklasip başka seylerle ugrassak beklide olacak. Hamiş olmayanlar aslında sadece haftada bir kere grip kendni unttrmasa ve bundan kopmasa hamis kalınca hep girse hem psikolojisi duzelir hemide hamis kalir beklide:26:
Bu ay bi rahatlik var bende hic uzuntu sikinti yok esimde kasmiyo artik sirf ask icin oluuo mik mik mutluyum bakalim allah gonlundekini versin kucagina
Sayin kukulogumm.soylediklerin cokk dogru ama bende ise yaramadi.
Temmuz ve agustos ayinda tatile cikmistik.inan aklimizdan bebis hic gecmedi ve askla mik mik yaptik iki tatilimde yum yuma denk gelmisti.
Olmadi.simdi ben bu ay hic hesap yapmadan gecirdim.hic olmadigi kadar duzenli mik mikimiz oldu.
Eger hamis olursam tamam diyicem stres etkilemis.
Ama benim isyerindeki arkadasim kurtajdan sonra kendini yedi bitirdi ya bidaha olmazsa diye hemende olduu.
Nasip isi ama biz kabullenemiyoruz.kendimizi duvardan duvara da vursak zamani gelince olacak iste.
Kizlar hepinizi gerçekten çok ama çok seviyorum ve hepinze ayrı ayrı cok dger veriyorum. Ama şimdi ben çalışmalara ara vercem ya oluruna birakcam birazda buraya girmicem sadece arada girip bakıcam nasilsnz dye o kadar. Simdi böle bi karar verdim. Pskljmde duzelir belkı bebek konusundan biraz kopunca:26:
gerçekten bizim bu kadar gerginliğimiz adamların sinirini bozuyor... geçen gün konuştuk eşimle bunu.... gerginlik istemeden kırıyor insan...
bakın görün olacak kızlar yaaaa ben inanıyorum...
benim doktorum girme demişti hatırlarsanız hamile kalmadan önce yazdım size gelmicem arada bakıcam diye sonra tatile gittik sonra geldğim ay hamile kaldım ben...
lilimmmmmmmmm bende öyle yapcam
Onceden aramizda konusurduk bebis olsun bilmem ne simdi hic konusmuyruz disari cikiyruz eve gezip geliyoruz biyolojik takvim istersr yapioz istemezsek sarilip yatiyoz iyi oldu bole ya evliligimi kurtardim sanirim bu hgs benim evlilik yolu mu da acti
Kizlar hepinizi gerçekten çok ama çok seviyorum ve hepinze ayrı ayrı cok dger veriyorum. Ama şimdi ben çalışmalara ara vercem ya oluruna birakcam birazda buraya girmicem sadece arada girip bakıcam nasilsnz dye o kadar. Simdi böle bi karar verdim. Pskljmde duzelir belkı bebek konusundan biraz kopunca:26:
lilim en iyisi afferim benim kukuşumaaaaaaaaaaaaaaa
Totemdasimmmmmm valla bole iyi oldu esjmde laf soylemiyo artik aradigim sey buymus bu ay fark ettim ben buraya girmedim mi zaman gecmiyo Ayrica girmeyince bebek daha cok dusunuyorum insanlar nedn uzaklasio anlamis degilim
Lilimm yanlis anladniz benı siz bnmde piskolojmi bozmuo tam tersine cok muhteşem piskolojmi duzwltiosunz sadece ben bi süre küçük bi tatil arası vercem . Yoksa sizden kopmam zatennnn gelcem yıne sadece eşimde küçük bi tatil istiodu onu gerceklestrcez . Beni yanlış anlamayin lütfen hepnzi cok seviyorum benBebek konusundan kopamayiz tatlim buraya girsende girmesennde biz sadece vakit gecirmek bebislri beklemek icin variz kimsenin psikolojisini bozmak icin degil sen bilirsin
Lilimm yanlis anladniz benı siz bnmde piskolojmi bozmuo tam tersine cok muhteşem piskolojmi duzwltiosunz sadece ben bi süre küçük bi tatil arası vercem . Yoksa sizden kopmam zatennnn gelcem yıne sadece eşimde küçük bi tatil istiodu onu gerceklestrcez . Beni yanlış anlamayin lütfen hepnzi cok seviyorum ben
Teşekkür ederim balim
Teşekkür ederim canim benim aminn
canım göremedim geçmişi...söle bakarken takıldı gözüme hayırdır canım ya...Rabbim geride kalanlara sabır...ölenlere rahmet eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?