Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sayin kukulogumm.soylediklerin cokk dogru ama bende ise yaramadi.
Temmuz ve agustos ayinda tatile cikmistik.inan aklimizdan bebis hic gecmedi ve askla mik mik yaptik iki tatilimde yum yuma denk gelmisti.
Olmadi.simdi ben bu ay hic hesap yapmadan gecirdim.hic olmadigi kadar duzenli mik mikimiz oldu.
Eger hamis olursam tamam diyicem stres etkilemis.
Ama benim isyerindeki arkadasim kurtajdan sonra kendini yedi bitirdi ya bidaha olmazsa diye hemende olduu.
Nasip isi ama biz kabullenemiyoruz.kendimizi duvardan duvara da vursak zamani gelince olacak iste.

Ayyy allahim da onlarin canini oyle alsin ne diyim bilemiyrum tatlimmm
Artik fena mena canim ates yukselecek aksama wuuhuuuuu ozledim kociside :-D

Dogru diyosun hayatim bende bsey demiyorum herkezin kendi hayati herkez ozgur sadece bana ters:-D

Aynen ne zikkimlari varsa gorsunler

bizi tarif ettin canım...kocacım bu aşamalarda çok değişti artık yanımda olduğunu bana herkesten çok değer verdiğini gördüm...ay iyi ki var canım kocam...

gerçekten bizim bu kadar gerginliğimiz adamların sinirini bozuyor... geçen gün konuştuk eşimle bunu.... gerginlik istemeden kırıyor insan...

Eweeettt ben oyle yapicam bu ay canim insallah bakalim nasil olcak ates olcmeye baslamistim olcmicem dedim keci boynuzu yok kocise bende balmis cevizmis falan yapmicam canimiz ne zaman isterse o zaman yigcez belki bu ay saglikla gelir bebisim

bakın görün olacak kızlar yaaaa ben inanıyorum...

benim doktorum girme demişti hatırlarsanız hamile kalmadan önce yazdım size gelmicem arada bakıcam diye sonra tatile gittik sonra geldğim ay hamile kaldım ben...
Bu ay bi rahatlik var bende hic uzuntu sikinti yok esimde kasmiyo artik sirf ask icin oluuo mik mik mutluyum bakalim allah gonlundekini versin kucagina

lilimmmmmmmmm bende öyle yapcam

3 ay denedim ben onu.. çifter çifter yumurtalarım oldu ve çatladı.. ama yok olmuyo..

o zaman sabredebildiğin yere kadar denemeye devam edip aşılamaya geçiceksin canım bende aynı durumdayım bu 7.ayım bende de hiçbir sorun yokmuş sen yine hamile kalabilmişsin ben hiç kalamadım mesela sen dua et bol bol olacak inşallah canım benim Allah senden daha çok sana üzülüyodur emin ol buna ama bi nedeni var sebepsiz hiçbişey olmuyo hayırlısı böyle şimdi bence biraz sakinleş ve yeni bir aya umutla bakmaya çalış canım benim seni anlayabiliyorum ve çok üzgünüm..

Gelsin tabi kapimiz acik cifter cifter gelsin hatta ikiz olsun ohhh :-D

Kizlar hepinizi gerçekten çok ama çok seviyorum ve hepinze ayrı ayrı cok dger veriyorum. Ama şimdi ben çalışmalara ara vercem ya oluruna birakcam birazda buraya girmicem sadece arada girip bakıcam nasilsnz dye o kadar. Simdi böle bi karar verdim. Pskljmde duzelir belkı bebek konusundan biraz kopunca:26:

bizi tarif ettin canım...kocacım bu aşamalarda çok değişti artık yanımda olduğunu bana herkesten çok değer verdiğini gördüm...ay iyi ki var canım kocam...

Eweeettt ben oyle yapicam bu ay canim insallah bakalim nasil olcak ates olcmeye baslamistim olcmicem dedim keci boynuzu yok kocise bende balmis cevizmis falan yapmicam canimiz ne zaman isterse o zaman yigcez belki bu ay saglikla gelir bebisim

Bu ay bi rahatlik var bende hic uzuntu sikinti yok esimde kasmiyo artik sirf ask icin oluuo mik mik mutluyum bakalim allah gonlundekini versin kucagina

canım tabiki zamanı önemli ama bak şöyle düşün şimdi... neden olmuyor olmayacak mı şimdi ne olacak başka doktora mı gideyim eşimin de morali bozuldu benimde ben çevremdekilere ne derim zaten kaç yıl oldu çocuğu olmuyor diyorlar arkdamda.. çevremdeki herkes hamile neden ben neden ben... sürekli bunu düşünen biri sence hamile kalabilirmi.... kızlar yemin ederim size lafım yok sakın yanlış anlamayın ilk ay denedim olmadı dedim ki tamam bir sorun var doktora gittik doktor polipleri gördü asla olmaz hemen ameliyat falan dedi.. Allah razı olsun şimdiki doktorumdan tabiki olacak ameliyata falan gerek yok dedi... ben hep olmayacak diye yaklaştım ve olmadı tabiki de sonra hsg çekildik 3 ay geçmişti ama bu aradan yani korunmadan 3 ay birlikte olduk ve olmadı sonra hsg çekildik işte... bir sorun çıkmadı deyince doktorum bana bir rahatlama geldi sorun yoktu işte sonra tatile gittik ama tatilde çalışma olmadı sonraki ayda düzenli mikmik oldu ve o ay hamile kaldım... şimdi korkmuyor muyum korkuyorum yeniden hamile kalacak mıyım bişey olur mu kalırsam... ama içimde büyütmemeye çalışıyorum... çünkü acımı hatırladığımda diyorum... hamile kalmak değil mevzu sağlıkla dünyaya getirmek

Sen bilirsin bebegim ama korunmayin ara weriyosanda kafani rahatlat sadece bebis dusunme bakal o zaman

Onceden aramizda konusurduk bebis olsun bilmem ne simdi hic konusmuyruz disari cikiyruz eve gezip geliyoruz biyolojik takvim istersr yapioz istemezsek sarilip yatiyoz iyi oldu bole ya evliligimi kurtardim sanirim bu hgs benim evlilik yolu mu da acti

lilim en iyisi afferim benim kukuşumaaaaaaaaaaaaaaa

Bebek konusundan kopamayiz tatlim buraya girsende girmesennde biz sadece vakit gecirmek bebislri beklemek icin variz kimsenin psikolojisini bozmak icin degil sen bilirsin

lilim en iyisi afferim benim kukuşumaaaaaaaaaaaaaaa

Totemdasimmmmmm valla bole iyi oldu esjmde laf soylemiyo artik aradigim sey buymus bu ay fark ettim ben buraya girmedim mi zaman gecmiyo Ayrica girmeyince bebek daha cok dusunuyorum insanlar nedn uzaklasio anlamis degilim

Totemdasimmmmmm valla bole iyi oldu esjmde laf soylemiyo artik aradigim sey buymus bu ay fark ettim ben buraya girmedim mi zaman gecmiyo Ayrica girmeyince bebek daha cok dusunuyorum insanlar nedn uzaklasio anlamis degilim

ya bende düşünüyorum totemdaşım düşünsene mikmik günleri geldi hadi yatağa hadi yatağa diğer günler bişey yok... kızzzz adamlar bize yapsa taşa tutarız onları yalan mı

Bebek konusundan kopamayiz tatlim buraya girsende girmesennde biz sadece vakit gecirmek bebislri beklemek icin variz kimsenin psikolojisini bozmak icin degil sen bilirsin
Lilimm yanlis anladniz benı siz bnmde piskolojmi bozmuo tam tersine cok muhteşem piskolojmi duzwltiosunz sadece ben bi süre küçük bi tatil arası vercem . Yoksa sizden kopmam zatennnn gelcem yıne sadece eşimde küçük bi tatil istiodu onu gerceklestrcez . Beni yanlış anlamayin lütfen hepnzi cok seviyorum ben

yok be canım kimse yanlış anladı lili espiri yapıyor sadece... tatil yap sen kafanı topla kendini çok iyi hisset gel... biz nasıl olsa buradayızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…