yok be canım kimse yanlış anladı lili espiri yapıyor sadece... tatil yap sen kafanı topla kendini çok iyi hisset gel... biz nasıl olsa buradayızzzzzz
ya bende düşünüyorum totemdaşım düşünsene mikmik günleri geldi hadi yatağa hadi yatağa diğer günler bişey yok... kızzzz adamlar bize yapsa taşa tutarız onları yalan mı
ya bende düşünüyorum totemdaşım düşünsene mikmik günleri geldi hadi yatağa hadi yatağa diğer günler bişey yok... kızzzz adamlar bize yapsa taşa tutarız onları yalan mı
Lilimm yanlis anladniz benı siz bnmde piskolojmi bozmuo tam tersine cok muhteşem piskolojmi duzwltiosunz sadece ben bi süre küçük bi tatil arası vercem . Yoksa sizden kopmam zatennnn gelcem yıne sadece eşimde küçük bi tatil istiodu onu gerceklestrcez . Beni yanlış anlamayin lütfen hepnzi cok seviyorum ben
Aynen biz yapalim desek adam hayir gunu var dese oldururum o adami valla haklisin ondan valla ben bisi demiyrum artik bebegim alistim belki de ya ben burda bu topikte sizlerle cok mutluyum kesseler beni cikmam valla ayrica piskolojim cok duzeldi ilk girdigim gunlerdeki gibi degilim
Bebek konusundan kopamayiz tatlim buraya girsende girmesennde biz sadece vakit gecirmek bebislri beklemek icin variz kimsenin psikolojisini bozmak icin degil sen bilirsin
Kukulogum walla bizim bebis bu ay gelirse nasil bisey olur bilmiyorum
Kendimizi astik gercekten gunasiri olayi felan sonda sifir kaldii
Artik adini alev mi koyariz atesmi koyariz bilmem
canım babacım bana sarılıpppppp heppp kııııyaaaamaaaammmmmmmmmmm diye türkücü edası ile sever beni... benimde seni öyle sevesim geldiiii...
kıııııyaaaaamaaaammmmmmmm
Sen bilirsin tatlim ben bisi demedim
valla mukemmelsin canimmmmmmm offf iyi geldi turku cok sevrim soylemeyi de cok severim bu arada SEVERİMMMM BEN ONUUUUUU
KIZLAR ADNAN OKTARIN KEDİ CANINA SENİN DEDİĞİ VİEDOYU İZLEDİNİZ Mİ
Burasi cok etkiliyo topragim Burda hic uzaklasamiyorsun bebekten çünkü herkesin derdi ayni ve sürekli konusulan konuda aynı ben uzaklastigimda bebek düşüncesinden de uzaklaşıyorum cok şükür hic bir problemom yok maddi manevi ve okdar sosyal yasiyoruzki evimi özlüyorum gezmekten onun ocon hic aklima gelmiyo adete bikac gün kalınca ya kadar :)) o songunler ve geldigi gun hüsran :))
Ben de bunu demek istiorm gamsem başka knulardada destek oluoruz birbrmze ama aradan o bebek lafi çıkınca bizler tutamioz kndmizi acaba bu ay oldumu fln hemen hayallere basliorz ee buraya girmedende yapamiorz karışık durum yanıBurasi cok etkiliyo topragim Burda hic uzaklasamiyorsun bebekten çünkü herkesin derdi ayni ve sürekli konusulan konuda aynı ben uzaklastigimda bebek düşüncesinden de uzaklaşıyorum cok şükür hic bir problemom yok maddi manevi ve okdar sosyal yasiyoruzki evimi özlüyorum gezmekten onun ocon hic aklima gelmiyo adete bikac gün kalınca ya kadar :)) o songunler ve geldigi gun hüsran :))
SEVERİMMMM BEN ONUUUUUU
KIZLAR ADNAN OKTARIN KEDİ CANINA SENİN DEDİĞİ VİEDOYU İZLEDİNİZ Mİ
Demdinde yanlış anlama kukucanim bnm bende sizlerleee cok mutluyum sadce dusundumde esimle biraz uzaklassk bebek dusnmesk gelir. Buraya tabiki bebek için gelmior um sizleri sevdgm ve sizden Herzen cesaret aldgm icin geliorm sadece bagimli gibi oldum . Bu sdece bnm piskoljmdenkaynaklanio hadı öp arkdsni böle yaparsan çok üzülürüm ben
Ben uzaklasmak istesemde olamiuor canim.bizde cok geziyoruz ama hep biyerlerde karsimiza cikiyor.En yakin arkadaslarimin kimi hamile kimi dogurdu.sizin cocugunuz var artik gorusmeyelim olmuyoEe derdini de anlamiyo.yumurtlamydi bilmemneydi kimse bilmiyo.Ise geliyorum kizlardan ikisi hamile digerlerinin cocugu var.Butun gun ayni odada konusuluyo masallah.Burada da konusuyoruz tabi ama benim anlatabilecegim ve beni anlayanlari bulabildigim tek yer burasi.Sizleri seviyorumBurasi cok etkiliyo topragim Burda hic uzaklasamiyorsun bebekten çünkü herkesin derdi ayni ve sürekli konusulan konuda aynı ben uzaklastigimda bebek düşüncesinden de uzaklaşıyorum cok şükür hic bir problemom yok maddi manevi ve okdar sosyal yasiyoruzki evimi özlüyorum gezmekten onun ocon hic aklima gelmiyo adete bikac gün kalınca ya kadar :)) o songunler ve geldigi gun hüsran :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?