Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok be canım kimse yanlış anladı lili espiri yapıyor sadece... tatil yap sen kafanı topla kendini çok iyi hisset gel... biz nasıl olsa buradayızzzzzz

Unutmayın sakin benı geldgimde insallah bebis haberi verirm size hepiniz çok değerli dostlrmsnz bnm gerektiğinde anneme bile soleyemedgmi sizle paylaştım cnm arkadşlarım benım hepinizi öpüyorum ve seviorum

ya bende düşünüyorum totemdaşım düşünsene mikmik günleri geldi hadi yatağa hadi yatağa diğer günler bişey yok... kızzzz adamlar bize yapsa taşa tutarız onları yalan mı

Aynen biz yapalim desek adam hayir gunu var dese oldururum o adami valla haklisin ondan valla ben bisi demiyrum artik bebegim alistim belki de ya ben burda bu topikte sizlerle cok mutluyum kesseler beni cikmam valla ayrica piskolojim cok duzeldi ilk girdigim gunlerdeki gibi degilim

ya bende düşünüyorum totemdaşım düşünsene mikmik günleri geldi hadi yatağa hadi yatağa diğer günler bişey yok... kızzzz adamlar bize yapsa taşa tutarız onları yalan mı

Kukulogum walla bizim bebis bu ay gelirse nasil bisey olur bilmiyorum
Kendimizi astik gercekten gunasiri olayi felan sonda sifir kaldii
Artik adini alev mi koyariz atesmi koyariz bilmem

Sen bilirsin tatlim ben bisi demedim

canım babacım bana sarılıpppppp heppp kııııyaaaamaaaammmmmmmmmmm diye türkücü edası ile sever beni... benimde seni öyle sevesim geldiiii...
kıııııyaaaaamaaaammmmmmmm

Bebek konusundan kopamayiz tatlim buraya girsende girmesennde biz sadece vakit gecirmek bebislri beklemek icin variz kimsenin psikolojisini bozmak icin degil sen bilirsin

Burasi cok etkiliyo topragim Burda hic uzaklasamiyorsun bebekten çünkü herkesin derdi ayni ve sürekli konusulan konuda aynı ben uzaklastigimda bebek düşüncesinden de uzaklaşıyorum cok şükür hic bir problemom yok maddi manevi ve okdar sosyal yasiyoruzki evimi özlüyorum gezmekten onun ocon hic aklima gelmiyo adete bikac gün kalınca ya kadar :)) o songunler ve geldigi gun hüsran :))

canım babacım bana sarılıpppppp heppp kııııyaaaamaaaammmmmmmmmmm diye türkücü edası ile sever beni... benimde seni öyle sevesim geldiiii...
kıııııyaaaaamaaaammmmmmmm

valla mukemmelsin canimmmmmmm offf iyi geldi turku cok sevrim soylemeyi de cok severim bu arada

Sen bilirsin tatlim ben bisi demedim

Demdinde yanlış anlama kukucanim bnm bende sizlerleee cok mutluyum sadce dusundumde esimle biraz uzaklassk bebek dusnmesk gelir. Buraya tabiki bebek için gelmior um sizleri sevdgm ve sizden Herzen cesaret aldgm icin geliorm sadece bagimli gibi oldum . Bu sdece bnm piskoljmdenkaynaklanio hadı öp arkdsni böle yaparsan çok üzülürüm ben

kıslaarrrrrrr

Eklentiler

• $32260_1305390350.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $33846_1286460389.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $34110_1352284449.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $34118_1352284498.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $75731_1352290452.webp
    6 KB · Görüntüleme: 30
  • $78101_1352298462.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $78103_1352298487.webp
    6 KB · Görüntüleme: 37

Topragim valla bana burasi iyi geldi yaaaa beni biliyosun ilk girdigimdeki problemleri hepsini cozdum halletim ve suna geldigimiz durum esimle cok iyi mutluyum ve buraya bagliyrum mutlu olmami bilmeklerimi ogrendim dr arif i senden ogrendim cok memnunum mutluyum valla uzaklasmaya niyetim yok

Ben de bunu demek istiorm gamsem başka knulardada destek oluoruz birbrmze ama aradan o bebek lafi çıkınca bizler tutamioz kndmizi acaba bu ay oldumu fln hemen hayallere basliorz ee buraya girmedende yapamiorz karışık durum yanı

Eklentiler

• $32250_1305390093.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $34108_1352284306.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $75749_1352286062.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $78100_1352298384.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 46
Kizlaaarrrr aksama leopar mi pembe mi siyah mi sizce cicislerden hangisini giyeyim :-D

Uzulme senin elinde hersey biz hic umit vermedik uzulme die tv deki reklami biz izletmediik ki senin kendinle alakali bebgm operim tabu muahhhh sennbilirsin uzaklas iyi geliuosa gelme senin iyi olman onemli yani

Ben uzaklasmak istesemde olamiuor canim.bizde cok geziyoruz ama hep biyerlerde karsimiza cikiyor.En yakin arkadaslarimin kimi hamile kimi dogurdu.sizin cocugunuz var artik gorusmeyelim olmuyoEe derdini de anlamiyo.yumurtlamydi bilmemneydi kimse bilmiyo.Ise geliyorum kizlardan ikisi hamile digerlerinin cocugu var.Butun gun ayni odada konusuluyo masallah.Burada da konusuyoruz tabi ama benim anlatabilecegim ve beni anlayanlari bulabildigim tek yer burasi.Sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…