Tskler zeycanım amin ins Allah kimseye yasatmasincanım göremedim geçmişi...söle bakarken takıldı gözüme hayırdır canım ya...Rabbim geride kalanlara sabır...ölenlere rahmet eylesin...
:) önemli bilgiler öğreniyoruz biliyorum cok eglenceli zamanda geciriyoruz ama sürekli bebek etrafinda dönüyoruz Psipsiko nun dedigi gibi geyik yqpmiyoruz artık ve ciddi ciddo konular konuşuluyor çoğunluk buda insano etkiliyo mesela hicran akıntım devam etti yumyumdan sonra dedi her tuvalete gittigimde istemsiz kontrol ediyorum iste bu gibi seylerde etkilebiyoruzTopragim valla bana burasi iyi geldi yaaaa beni biliyosun ilk girdigimdeki problemleri hepsini cozdum halletim ve suna geldigimiz durum esimle cok iyi mutluyum ve buraya bagliyrum mutlu olmami bilmeklerimi ogrendim dr arif i senden ogrendim cok memnunum mutluyum valla uzaklasmaya niyetim yok
Ben de bunu demek istiorm gamsem başka knulardada destek oluoruz birbrmze ama aradan o bebek lafi çıkınca bizler tutamioz kndmizi acaba bu ay oldumu fln hemen hayallere basliorz ee buraya girmedende yapamiorz karışık durum yanı
tskler zeycanım amin ins allah kimseye yasatmasin
:) önemli bilgiler öğreniyoruz biliyorum cok eglenceli zamanda geciriyoruz ama sürekli bebek etrafinda dönüyoruz psipsiko nun dedigi gibi geyik yqpmiyoruz artık ve ciddi ciddo konular konuşuluyor çoğunluk buda insano etkiliyo mesela hicran akıntım devam etti yumyumdan sonra dedi her tuvalete gittigimde istemsiz kontrol ediyorum iste bu gibi seylerde etkilebiyoruz
anlıyorum seni biraz uzaklasmak iyo gelecek sanada :)) buraya daha pozitif donecegindej eminim
Tskler zeycanım amin ins Allah kimseye yasatmasin
:) önemli bilgiler öğreniyoruz biliyorum cok eglenceli zamanda geciriyoruz ama sürekli bebek etrafinda dönüyoruz Psipsiko nun dedigi gibi geyik yqpmiyoruz artık ve ciddi ciddo konular konuşuluyor çoğunluk buda insano etkiliyo mesela hicran akıntım devam etti yumyumdan sonra dedi her tuvalete gittigimde istemsiz kontrol ediyorum iste bu gibi seylerde etkilebiyoruz
Anlıyorum seni biraz uzaklasmak iyo gelecek sanada :)) buraya daha pozitif donecegindej eminim
Uzulme senin elinde hersey biz hic umit vermedik uzulme die tv deki reklami biz izletmediik ki senin kendinle alakali bebgm operim tabu muahhhh sennbilirsin uzaklas iyi geliuosa gelme senin iyi olman onemli yani
bunlar harika....
Kizlaaarrrr aksama leopar mi pembe mi siyah mi sizce cicislerden hangisini giyeyim :-D
Destegn içn teşekkür ederim cnmTskler zeycanım amin ins Allah kimseye yasatmasin
:) önemli bilgiler öğreniyoruz biliyorum cok eglenceli zamanda geciriyoruz ama sürekli bebek etrafinda dönüyoruz Psipsiko nun dedigi gibi geyik yqpmiyoruz artık ve ciddi ciddo konular konuşuluyor çoğunluk buda insano etkiliyo mesela hicran akıntım devam etti yumyumdan sonra dedi her tuvalete gittigimde istemsiz kontrol ediyorum iste bu gibi seylerde etkilebiyoruz
Anlıyorum seni biraz uzaklasmak iyo gelecek sanada :)) buraya daha pozitif donecegindej eminim
tskler zeycanım amin ins allah kimseye yasatmasin
:) önemli bilgiler öğreniyoruz biliyorum cok eglenceli zamanda geciriyoruz ama sürekli bebek etrafinda dönüyoruz psipsiko nun dedigi gibi geyik yqpmiyoruz artık ve ciddi ciddo konular konuşuluyor çoğunluk buda insano etkiliyo mesela hicran akıntım devam etti yumyumdan sonra dedi her tuvalete gittigimde istemsiz kontrol ediyorum iste bu gibi seylerde etkilebiyoruz
anlıyorum seni biraz uzaklasmak iyo gelecek sanada :)) buraya daha pozitif donecegindej eminim
leopar giy canim gunun anlam.ve onemine uygun olsun huhuhuhuuuu
Hiç zannetmiyorum da yinede deniycm cnmm uzklsmyi öptüm seni. Sen dha bnm bebisime cicisler yapcan kuzummm yapcan dimi. Doğru reklama herşeye takiorum ama bunlardan kurtlms bi sekilde gelicem buraya hepinize destek olcam dahada cok canlarım benım
ayyyyyy çok güldümmmmmK benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bence de leopar ben hep çok severim
çok güzeller hayırlısı ile bunlardan bizde yapacağız kukuşlarım çok heyecanlı ya topicden ilk üç doğum birnci cutemin ikinci lorennanın üçüncü minikbebişimin doğumu olacak... Yaaaa benim meleğim sağlıklı olsaydı sonra da benimkiydi
Lilimm kavra derken ben zatennnn herseyin alahtan geldgni gayet iyi bilior ve kesinlikle inanıyorum. Neyse cnmm ara ara yazarim grsYapcm tabi erde olsa gecte yapcam cicisler sen bi uzaklas gez dolas piskolojini duzelt allaha teslim ol herseyin allahtan geldigini kavra daha iyi olursun tatlim
çok güzeller hayırlısı ile bunlardan bizde yapacağız kukuşlarım çok heyecanlı ya topicden ilk üç doğum birnci cutemin ikinci lorennanın üçüncü minikbebişimin doğumu olacak... Yaaaa benim meleğim sağlıklı olsaydı sonra da benimkiydi
hicran ne yaptı acaba
aklım onda kaldı
merak ettim
lilimm psipsikom canlarim tamamdir leopar giyecegim wuhuuuu aman sabahlar olmasin bu gece :-d
öyle olcak dimi yaaa bizimkilerdeeeeinşallah canım en güsellerinden yapacaz hem de.
üzülme tatlım.seninki de onlardan sadece 1 -2 ay küçük olacak.
bence kalp atışını bile duydu benceeeeeeeeeehicran ne yaptı acaba
aklım onda kaldı
merak ettim
Lilimm psipsikom canlarim tamamdir leopar giyecegim wuhuuuu aman sabahlar olmasin bu gece :-D
şttttttt kızacam haaa üzülmek yok...sabırlı olup bebişini bekliceksin hatta hep birlikte beklicez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?