Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım göremedim geçmişi...söle bakarken takıldı gözüme hayırdır canım ya...Rabbim geride kalanlara sabır...ölenlere rahmet eylesin...
Tskler zeycanım amin ins Allah kimseye yasatmasin
:) önemli bilgiler öğreniyoruz biliyorum cok eglenceli zamanda geciriyoruz ama sürekli bebek etrafinda dönüyoruz Psipsiko nun dedigi gibi geyik yqpmiyoruz artık ve ciddi ciddo konular konuşuluyor çoğunluk buda insano etkiliyo mesela hicran akıntım devam etti yumyumdan sonra dedi her tuvalete gittigimde istemsiz kontrol ediyorum iste bu gibi seylerde etkilebiyoruz

Anlıyorum seni biraz uzaklasmak iyo gelecek sanada :)) buraya daha pozitif donecegindej eminim

gamzem kim öldü bilmiyorum ama başın sağolsun tatlım...

Benimde demek istediğim seninkilerle aynı... Yani belirti konuşmayalım diye basbas söylememizin sebebi bu hemen kendimizde bu belirtiyi arayıp sonra da kendimiz belirti üretiyoruz sonrası hüsran olduğun da da neden böyle oldu... Hiç belirti konuşmuyoruzzzzzzzz

Dogru oda var ama sonuc olarak burdayiz hala

Uzulme senin elinde hersey biz hic umit vermedik uzulme die tv deki reklami biz izletmediik ki senin kendinle alakali bebgm operim tabu muahhhh sennbilirsin uzaklas iyi geliuosa gelme senin iyi olman onemli yani

Hiç zannetmiyorum da yinede deniycm cnmm uzklsmyi öptüm seni. Sen dha bnm bebisime cicisler yapcan kuzummm yapcan dimi. Doğru reklama herşeye takiorum ama bunlardan kurtlms bi sekilde gelicem buraya hepinize destek olcam dahada cok canlarım benım

Destegn içn teşekkür ederim cnm

leopar giy canim gunun anlam.ve onemine uygun olsun huhuhuhuuuu

ayyyyyy çok güldümmmmm K benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bence de leopar ben hep çok severim

Yapcm tabi erde olsa gecte yapcam cicisler sen bi uzaklas gez dolas piskolojini duzelt allaha teslim ol herseyin allahtan geldigini kavra daha iyi olursun tatlim

inşallah canım en güsellerinden yapacaz hem de.
Üzülme tatlım.Seninki de onlardan sadece 1 -2 ay küçük olacak.

Yapcm tabi erde olsa gecte yapcam cicisler sen bi uzaklas gez dolas piskolojini duzelt allaha teslim ol herseyin allahtan geldigini kavra daha iyi olursun tatlim
Lilimm kavra derken ben zatennnn herseyin alahtan geldgni gayet iyi bilior ve kesinlikle inanıyorum. Neyse cnmm ara ara yazarim grs

şttttttt kızacam haaa üzülmek yok...sabırlı olup bebişini bekliceksin hatta hep birlikte beklicez...

lilimm psipsikom canlarim tamamdir leopar giyecegim wuhuuuu aman sabahlar olmasin bu gece :-d

amaaaaannnn yarabbbimmmmmm sabahlar olmasın

inşallah canım en güsellerinden yapacaz hem de.
üzülme tatlım.seninki de onlardan sadece 1 -2 ay küçük olacak.
öyle olcak dimi yaaa bizimkilerdeeee

hicran ne yaptı acaba
aklım onda kaldı
merak ettim
bence kalp atışını bile duydu benceeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…