- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Dilegimmmm gecen de yum yumlarimiz ayniydi berebr yapmistik ayni gece mik mikleri sabahlar olmasin die baslamistik yaaa hatirladin mi
Bende cok merak ediyorum ya gelmedide daha ne oldu acaba insallah hersey yolundadir
kızlar ben çıkıyorum eve gidiyorum
Iyi akşamlar herkese
Kizlar hepinizi gerçekten çok ama çok seviyorum ve hepinze ayrı ayrı cok dger veriyorum. Ama şimdi ben çalışmalara ara vercem ya oluruna birakcam birazda buraya girmicem sadece arada girip bakıcam nasilsnz dye o kadar. Simdi böle bi karar verdim. Pskljmde duzelir belkı bebek konusundan biraz kopunca:26:
Wuhuuuuuu:-Damaaaaannnn yarabbbimmmmmm sabahlar olmasın
öyle olcak dimi yaaa bizimkilerdeeee
bence kalp atışını bile duydu benceeeeeeeeee
Dilegimmmm gecen de yum yumlarimiz ayniydi berebr yapmistik ayni gece mik mikleri sabahlar olmasin die baslamistik yaaa hatirladin mi
e kan testi vermiştin onun sonucunu vermeyecek misin bize? Olumlu çıkarsa gir yaz bari
sen beni çok güldürüyosun cnm yaaa :))))
lili ben dilek çenemiz düştü şimdi de minikbebişim geldi sen geldin ohhhhhhhhhhhhhhh
Bende cok merak ediyom is cikisima denk gelmese bari yaa ogrenmeden gitmek istemiyrumm
valla bende de zaman geçmedi çok sıkıldım yafff
Wuhuuuuuu:-D
Ewet yaaa hatirladim sen soyleyince ama benim daha yum yuma war hayatim we yum yum ne zaman diyede dusunmicem takmadan gecelere akicazzzz :-D
lili ben dilek çenemiz düştü şimdi de minikbebişim geldi sen geldin ohhhhhhhhhhhhhhh
Iyi aksamlar cnm gorusmek uzerekızlar ben çıkıyorum eve gidiyorumiyi akşamlar herkese
Evet cnm gec gelirim demisti.ins. gelir biran oncecanım dediya geç gelirim merak etmeyin diye 90 km demişti yanlış hatırlamıyorsam
Vurdur gec yaaaa tatlimmmmm biri demisti bunu cook gulmustum benim de var daha ama olsun cok kopmustuk gecen ay ama pekmezler halamin pozisyonu falan
gel sarılalımmmm güzel kuzum benimmmmmmmmmmmmmm
e kan testi vermiştin onun sonucunu vermeyecek misin bize? olumlu çıkarsa gir yaz bari
bugün benden hayır yok bebişlerim, dolapları döktüm, ütüleri yaptım, yazlık kışlık ayırdım, yemek pişirdim. 4-5 saat uğraşınca belim koptu resmen. kocişim gelecek masayı da hazırladım mı tamamdır...bugün çok güldüm yaaa tiyatro, dizi oyuncusu bi abim var (öz değil ama aramız aşırı iyidir), aradı diyo ki dayı oluyomuşum en son ben öğrendim aşk olsun. dedim kız kardeşim ben daha keseyi görmeden facebooktan yayın yaptı sen de çık tv'lerde yayın yap dayı oluyorum diye :) deli misiniz siz ya dedim gülmekten ölüyo :)))
Dedikodunun dibine wuralim hadi kizlasslaaarrrrrrr :-D:-D:-D
Benim bi arkadasim 20 kilo vermis ve acayip guzellesmis yaa taniyamadim manken gibi olmuD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?