Birazdan cikcam cnm ne zman atcan
ay ben anlamadım yaaaa
kadın sırt üstü yatıyor yatağa boyunca. erkek de yüzü kadına dönük şekilde enine yatıyor. kadın bacakları atıyor adamın üzerinden sonra o yolu buluyorHahahaaaa sekiller sekillerr :-D
T sekli nasil oluyo kizz anlayamadim :-D
Yatagin ucuna ters oturup yere dogru yatiosun omuzlar halida toto yatakta ole iste ama zor ama.biz yapmistik
Ben gorumceye utu yaptirdim ewi temizlettim ohhh walla keyfime yok diyecek :-D
En zor isleri yapmissin canimm cok yormussun kendini.hepsini ayni gun yapmasaydin keske.
Bebisin rahatina duskun ama ayaciklarini dikmiss ohh miss.gozumun onune geliuo yaa nasilda gozukuyo oylee
Masallah
pozisyon deyince cutenin de pozisyonu da vardı hatırlıyormusunuz...
Yorma kendini be kuzummmm
Kizzz buneee yaaaa hahahahaaaaa ayy kahkaha attim :-D o nasil bir sekildir oyle yaa :-Dkadın sırt üstü yatıyor yatağa boyunca. erkek de yüzü kadına dönük şekilde enine yatıyor. kadın bacakları atıyor adamın üzerinden sonra o yolu buluyor
yani popon yatakta ama kafan yerde mi olacak??? eşim d benim gibi mi olacak ama öyle yol bulunmazkiay bu ne yaaa
Kızlar ben gider iyi akşamlar öpüyorummm...bakarım aradaaa
Yatagin ucuna ters oturup yere dogru yatiosun omuzlar halida toto yatakta ole iste ama zor ama.biz yapmistik
Tel.den atila biliniyo mu canim
ben sana işin bitince bana da gönder demiştim ya :)
değdi ama kızlar ohhh mis gibi oldu dolaplarım...
Kizzz buneee yaaaa hahahahaaaaa ayy kahkaha attim :-D o nasil bir sekildir oyle yaa :-D
Kızlar ben gider iyi akşamlar öpüyorummm...bakarım aradaaa
kadın sırt üstü yatıyor yatağa boyunca. erkek de yüzü kadına dönük şekilde enine yatıyor. kadın bacakları atıyor adamın üzerinden sonra o yolu buluyor
Anladim tatlim yarin o zaman atarimBen atamadim telden canim ya bilmiyrum yani
valla lilinin halasınkinden çok daha kolay
güle güle canımmmm ben de seni çoooooooook öptümmmmmmm
kız insanın beli kırılırhelal olsun size valla sakatlanırdım ben
ooffffff neden kimse bana yazmıyor !!!!!!!!!!!
Opuyorum seni kukulogummmmKızlar ben gider iyi akşamlar öpüyorummm...bakarım aradaaa
Tepe taklak hahahhaaa ayyy ya cok guldum :-D
kadın sırt üstü yatıyor yatağa boyunca. erkek de yüzü kadına dönük şekilde enine yatıyor. kadın bacakları atıyor adamın üzerinden sonra o yolu buluyor[/QUOTE Fes basimaa, basim duvaraaa, duvar basimaa.POzisyonlar buna benzediiiYatagin ucuna ters oturup yere dogru yatiosun omuzlar halida toto yatakta ole iste ama zor ama.biz yapmistik
darısı başıma tatlım yaa benimde 20 kilo vermem gerek !!!!!!1
bugün çıan sonucu da aldım hepsini bir doktora götürdüm baktı fsh hormonun düşük dedi ama çok ciddi bir durum yok tedavi edicez dedi selephone verdi salı günü biticek dedi günde iki kere dedi cuma günü gel yumurtalıklarına bakalım dedi büyümmüş mü büyümemiş mi diye ddi eğer istediğimiz kadar büyümemişse dozajını arttırırız sonrada çatlama iğnesi veririz dedi eğer büyüdüyse de hemen çatlatırız dedi cnm..öyle işte aranıza serephone kullanan var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?