O pozisyon zaten beni benden aldi goturdu resmen yaa sekilden sekile girdin ben yapmamistim esim sakatlanirsin demisti hahahahaaaa sesli guldum walla okiyinca bebegim :-D:-D:-D wurr gec heee sewiyorum bebisim seni ya esime soylucem bunu wur gec yawrum digim hahahahaaaa :-D
bugün benden hayır yok bebişlerim, dolapları döktüm, ütüleri yaptım, yazlık kışlık ayırdım, yemek pişirdim. 4-5 saat uğraşınca belim koptu resmen. kocişim gelecek masayı da hazırladım mı tamamdır...bugün çok güldüm yaaa tiyatro, dizi oyuncusu bi abim var (öz değil ama aramız aşırı iyidir), aradı diyo ki dayı oluyomuşum en son ben öğrendim aşk olsun. dedim kız kardeşim ben daha keseyi görmeden facebooktan yayın yaptı sen de çık tv'lerde yayın yap dayı oluyorum diye :) deli misiniz siz ya dedim gülmekten ölüyo :)))
dedikodunun dibine wuralim hadi kizlasslaaarrrrrrr :-d:-d:-d
o pozisyon zaten beni benden aldi goturdu resmen yaa sekilden sekile girdin ben yapmamistim esim sakatlanirsin demisti hahahahaaaa sesli guldum walla okiyinca bebegim :-d:-d:-d wurr gec heee sewiyorum bebisim seni ya esime soylucem bunu wur gec yawrum digim hahahahaaaa :-d
bugün benden hayır yok bebişlerim, dolapları döktüm, ütüleri yaptım, yazlık kışlık ayırdım, yemek pişirdim. 4-5 saat uğraşınca belim koptu resmen. Kocişim gelecek masayı da hazırladım mı tamamdır...bugün çok güldüm yaaa tiyatro, dizi oyuncusu bi abim var (öz değil ama aramız aşırı iyidir), aradı diyo ki dayı oluyomuşum en son ben öğrendim aşk olsun. Dedim kız kardeşim ben daha keseyi görmeden facebooktan yayın yaptı sen de çık tv'lerde yayın yap dayı oluyorum diye :) deli misiniz siz ya dedim gülmekten ölüyo :)))
sarıl bana kuzummm
Evt tatlim vurdur gec arabami bu derse evet dee bende suan sesli guldum)) halamin pozisyon tehlikeli bu kadin nasil yapti acaba cilginlar
Evt tatlim vurdur gec arabami bu derse evet dee bende suan sesli guldum)) halamin pozisyon tehlikeli bu kadin nasil yapti acaba cilginlar
Ohhh 20kilo ne kiz oyle masallah ben kapaliyim aciktim ewlenince kapandim cok suslu bi bayandim ofeler falan simdi eser kalmadi o halden ewde susleniyorum iste misafir gelince falan banada manken gbisin derler misafirlere mini etekler giyiyorum ama kadinlara tabikode acikligimi bazen ozler gibi oluyorum :-D
pozisyon deyince cutenin de pozisyonu da vardı hatırlıyormusunuz...
Yorma kendini be kuzummmm
kızz bize de yollaben gorumceye utu yaptirdim ewi temizlettim ohhh walla keyfime yok diyecek :-d
benimde kilo vermem lazımmbenim bi arkadasim 20 kilo vermis ve acayip guzellesmis yaa taniyamadim manken gibi olmud
anlatsana nasıldı oevt tatlim vurdur gec arabami bu derse evet dee bende suan sesli guldum)) halamin pozisyon tehlikeli bu kadin nasil yapti acaba Cilginlar
nerdesin sen be kuzummmmen zor isleri yapmissin canimm cok yormussun kendini.hepsini ayni gun yapmasaydin keske.
Bebisin rahatina duskun ama ayaciklarini dikmiss ohh miss.gozumun onune geliuo yaa nasilda gozukuyo oylee
masallah
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bende dotordan yeni geldim hemen kendimi attım sizleree.......
Kapanmak guzel ya ama tam niyette cook onemli bebgim her halinle guzeldir benim dunusumm
kız hatırlayamadım... Ama sorayım yazarım anlatamamıştı kız en sonunda çizicem demiştiihatirlayamadim kiz onu nasildi o hahaaa :-d
kızz bize de yolla
benimde kilo vermem lazımm
anlatsana nasıldı o
nerdesin sen be kuzummmm
hayırlı haberlerle geldin inşallah hadi anlat bakalım ne dedi
nasılmış kız halanın pozisyonu merak ettim
Walla halan duz duwara bile tirmanir bence o potansiyeli onda hissediyorum hahahaaa :-D wurdur gec kocissss hahahaaa :-D
kız hatırlayamadım... Ama sorayım yazarım anlatamamıştı kız en sonunda çizicem demiştii
kız hatırlayamadım... Ama sorayım yazarım anlatamamıştı kız en sonunda çizicem demiştii
Oyyyy cok zor bebgim ya dur anlatmaya calisayim yatakta sirtin disari dogru ucunda oturuyosun sonra toton yatakta kalcak omuzlar yerle esin de ole o yolunu bulur neyse ole iste o bu sekil hamile kalmis anlatmisti :)))
Bencede onunda 2 yil sonra olmus her. Sekli denedim halam der hatta ben zor yaptim valla o sekli
Aticam kocisle fotomi canim gorursun acik fotom babamlarin pc de onu da atarim gorrsun :-* :-*
Hahahaaaa sekiller sekillerr :-DOyyyy cok zor bebgim ya dur anlatmaya calisayim yatakta sirtin disari dogru ucunda oturuyosun sonra toton yatakta kalcak omuzlar yerle esin de ole o yolunu bulur neyse ole iste o bu sekil hamile kalmis anlatmisti :)))
Bencede onunda 2 yil sonra olmus her. Sekli denedim halam der hatta ben zor yaptim valla o sekli
cuteninki T şeklindeydi canım. biz onu denedik ama sonuç elde edemedik. LİLİİİİMMM halanın pozisyonunu çok merak ettim yaaaa
Benim bi arkadasim 20 kilo vermis ve acayip guzellesmis yaa taniyamadim manken gibi olmuD
Oyyyy cok zor bebgim ya dur anlatmaya calisayim yatakta sirtin disari dogru ucunda oturuyosun sonra toton yatakta kalcak omuzlar yerle esin de ole o yolunu bulur neyse ole iste o bu sekil hamile kalmis anlatmisti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?