Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evt tatlim vurdur gec arabami bu derse evet dee bende suan sesli guldum )) halamin pozisyon tehlikeli bu kadin nasil yapti acaba cilginlar

En zor isleri yapmissin canimm cok yormussun kendini.hepsini ayni gun yapmasaydin keske.
Bebisin rahatina duskun ama ayaciklarini dikmiss ohh miss.gozumun onune geliuo yaa nasilda gozukuyo oylee
Masallah

dedikodunun dibine wuralim hadi kizlasslaaarrrrrrr :-d:-d:-d

pozisyon deyince cutenin de pozisyonu da vardı hatırlıyormusunuz...

Yorma kendini be kuzummmm
sarıl bana kuzummm

Evt tatlim vurdur gec arabami bu derse evet dee bende suan sesli guldum )) halamin pozisyon tehlikeli bu kadin nasil yapti acaba cilginlar

Walla halan duz duwara bile tirmanir bence o potansiyeli onda hissediyorum hahahaaa :-D wurdur gec kocissss hahahaaa :-D

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bende dotordan yeni geldim hemen kendimi attım sizleree.......

Kapanmak guzel ya ama tam niyette cook onemli bebgim her halinle guzeldir benim dunusumm

ben gorumceye utu yaptirdim ewi temizlettim ohhh walla keyfime yok diyecek :-d
kızz bize de yolla

benim bi arkadasim 20 kilo vermis ve acayip guzellesmis yaa taniyamadim manken gibi olmud
benimde kilo vermem lazımm

evt tatlim vurdur gec arabami bu derse evet dee bende suan sesli guldum )) halamin pozisyon tehlikeli bu kadin nasil yapti acaba Cilginlar
anlatsana nasıldı o

en zor isleri yapmissin canimm cok yormussun kendini.hepsini ayni gun yapmasaydin keske.
Bebisin rahatina duskun ama ayaciklarini dikmiss ohh miss.gozumun onune geliuo yaa nasilda gozukuyo oylee
masallah
nerdesin sen be kuzummmm

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bende dotordan yeni geldim hemen kendimi attım sizleree.......

hayırlı haberlerle geldin inşallah hadi anlat bakalım ne dedi

kızz bize de yolla

benimde kilo vermem lazımm

anlatsana nasıldı o

nerdesin sen be kuzummmm

hayırlı haberlerle geldin inşallah hadi anlat bakalım ne dedi

Sac boyasini halima doktu ama :-( hali yikamaya wericem bekliyorum simdi cagardim alacaklar koslayi oyle bi sıkmisim kicoksin diye kopugunu arindiramadim cikti gozukuyodu leke ama kusmaya basladi hali boyayi cok kotu oldu cok uzuldum insallah hali yikamada cikartirlar:-(

nasılmış kız halanın pozisyonu merak ettim

Oyyyy cok zor bebgim ya dur anlatmaya calisayim yatakta sirtin disari dogru ucunda oturuyosun sonra toton yatakta kalcak omuzlar yerle esin de ole o yolunu bulur neyse ole iste o bu sekil hamile kalmis anlatmisti :)))
Walla halan duz duwara bile tirmanir bence o potansiyeli onda hissediyorum hahahaaa :-D wurdur gec kocissss hahahaaa :-D

Bencede onunda 2 yil sonra olmus her. Sekli denedim halam der hatta ben zor yaptim valla o sekli

ay ben anlamadım yaaaa

Hahahaaaa sekiller sekillerr :-D
cuteninki T şeklindeydi canım. biz onu denedik ama sonuç elde edemedik. LİLİİİİMMM halanın pozisyonunu çok merak ettim yaaaa

T sekli nasil oluyo kizz anlayamadim :-D

Benim bi arkadasim 20 kilo vermis ve acayip guzellesmis yaa taniyamadim manken gibi olmuD

darısı başıma tatlım yaa benimde 20 kilo vermem gerek !!!!!!1

bugün çıan sonucu da aldım hepsini bir doktora götürdüm baktı fsh hormonun düşük dedi ama çok ciddi bir durum yok tedavi edicez dedi selephone verdi salı günü biticek dedi günde iki kere dedi cuma günü gel yumurtalıklarına bakalım dedi büyümmüş mü büyümemiş mi diye ddi eğer istediğimiz kadar büyümemişse dozajını arttırırız sonrada çatlama iğnesi veririz dedi eğer büyüdüyse de hemen çatlatırız dedi cnm..öyle işte aranıza serephone kullanan var mı?????

yani popon yatakta ama kafan yerde mi olacak??? eşim d benim gibi mi olacak ama öyle yol bulunmazki ay bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…