canim arkadasina dr aciklama yapmadi mi infertilitede yatdimci ureme teknikleri kullanılıyor genelde
e tabi sen evdesin temizlersin
Slm kızlar nasilsiniz? Özledim sizi ha :) bişey söyliycem minoset icsem bişey olmaz dımı cok ağrım var size bı danışayım dedim.
hamile misin canım yoksa bizim gibi çalışma aşamasında mı?
Anam Allah mı soylettimi kız ins. :) daha bilmiyorum canım yumurtlamam 3 gün önce bitti ins. Tutmuştur. Benim karnım ve kasıklarım çok ağrıyor ama usuttum ondan ayaklarımı biliyorum. minoset icsem mı içmesem mı diye düşünüyordum size soram dedim.
inşallah canım inşallah :) yani bence bi çorap giyin şöyle sıcak tut ayaklarını uzan belki geçer. hamilelere genelde parol veriyolar minoset hakkında bi fikrim yok. ben korkumdan folik asitten başka hiçbişey içmiyorum.
ama şöyle de bi durum var millet hamile olduğunu taa iki aylıkken öğreniyor ne ilaçlar kullanıyor. daha yumurtlaman da yeni bitmiş tutmuş olsa bile etkilemez heralde. yine de sen ilacın prospektüsünü bi oku canım :)
Ya doğru söylüyorsun bende duşun duşun dedim size sorayım tamam icmeyim sıkayım dişimi biraz daha havlu ısıtır koyayım ayağıma çorap 3 gündür sürekli giyiyorum ama bugün ağrı artınca icsem mı diye düşündüm.bekleyim biraz daha.içersem o kafama takılacak benim bide onun stresini yasamayım.
aynen öyle canım onu yaşadım ben geçen ay. ilaç içtim sonra pişman oldum. gerçi tutmamış ama tutsaydı da heralde aylarca düşünürdüm acaba bişey olmuş mudur diye. biraz sabret ne kadar kaldı adetine
Evet bende senin gibiyim düşündürdüm :) adetim 1 Ekim normalde 3 Eylül'de oldum ama her ay 2-3 gün erken olur hep ayın 1 gibi olur diyorum.cok sagol cevabın için canım.
rica ederim canım. bende 2 eylülde adet oldum. ortalama aynı zamanlarda günümüz. hadi bakalım inşallah bu ay seviniriz.
yanıltmak istemem ama bldiğim kadarıyla hamilelikte en hafif yan etkisi olduğu için genelde minoset veriyolar benim ilk hamileliğimde doktorum minoset dışında başka ağrı kesici kullanma demişti gerçi ben ne olur ne olmaz die içmedim ama adete daha var bence bi sorun olmaz ama siz bilirsiniz yinede sağlıklı günler dilerimEvet bende senin gibiyim düşündürdüm :) adetim 1 Ekim normalde 3 Eylül'de oldum ama her ay 2-3 gün erken olur hep ayın 1 gibi olur diyorum.cok sagol cevabın için canım.
canım kendine çok yüklenme arada gelgitler olabilir önemli olan kendini toparlayabilmen. bak biz burdayız seni toparlamaya hazırızhepimiz birimizzzz birimizzz hepimiz içiiinnnn :13::13::13::13::13::13::13:
iyi akşamlarr kızzlaaarrrr....bugun nete giremedimm... işlerim varrdııı.... eeee siz napıyorsunnuzz ?? kimler burdaaaa...???
hoş geldin canımmm burdayım ben
merhaba canım naasılsınnn... :) bugun pek yogundum nete giremedimm... gun ıcınde bıseyım yoktuşimdi ise ıcım bı acaıp nedense belım ve sırtım agrıyor.... ve sankı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorumm... nıese anlamadımmm...:44: çok yordum galıba kendımı
...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?