kızlar kocacım geldi bana müsaade. yemek falan hazırlıycam sonra da malum :) işimiz var. hepiniz çok öpüldünüz yarın görüşürüz
iyi akşamlarr kızzlaaarrrr....bugun nete giremedimm... işlerim varrdııı.... eeee siz napıyorsunnuzz ?? kimler burdaaaa...???
yanıltmak istemem ama bldiğim kadarıyla hamilelikte en hafif yan etkisi olduğu için genelde minoset veriyolar benim ilk hamileliğimde doktorum minoset dışında başka ağrı kesici kullanma demişti gerçi ben ne olur ne olmaz die içmedim ama adete daha var bence bi sorun olmaz ama siz bilirsiniz yinede sağlıklı günler dilerim
aramzda 1 ekım adet gunu olan varmı kızlar bu ay hangı gunler yumurtlma gununz
Ben canım 1 Ekim bekliyorum.yumurtlama 17 görünüyor hesaplamada ama benim 16. Gün çatladı yani ben öyle hissettim o günlerinde değerlendirdim.
cnm ya bnde gun asırı yapyorum 15 17 oldu ilşki ve bugun ılışkı olcak sen gecen aylr kacnda adet oldun ben temmz12 agsts 10 eyll 4
Nasılsınız hanımlar? Ben oğlumu kreşe götürdüm bugün yeni başladık bakalım ondan çok ben heyecanlıyım aslında bu 3. günümüz bugün öğretmeniyle konuştum nasıl gidiyor falan diye.. Bana direk "tek çocukmu" diye sordu evet neden dedim "diğer çocuklarla anlaşmakta zorluk çekiyor" falan dedi... dedim içimden haydaaaa aklımımı okudu nedirdemedim ama kardeş düşünüyoruz diye ne bilim
bende varım benım bat 8 ekım hadı hayırlısı mutlaka ekleyın benıde.bugun orta yuksek derece de yumurtlama gunum ınsallah ıyı gecer yumurtlama donemındeyım sans sonuclarımı mutlaka yaıcm
aramzda 1 ekım adet gunu olan varmı kızlar bu ay hangı gunler yumurtlma gununz
bende varım benım bat 8 ekım hadı hayırlısı mutlaka ekleyın benıde.bugun orta yuksek derece de yumurtlama gunum ınsallah ıyı gecer yumurtlama donemındeyım sans sonuclarımı mutlaka yaıcm
ebrulale cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın...sahsen benım adetım 30 gunde bır....son uc aydır nette yumurlama hesapla bolumunu takıp edıyorum ve adet tarıhlerıne kadar dogru cıkıyor benım yumurtlama gunlerımı otomatık cıkarıyo...sırf denemek ıcın dr gttım dr yumurtluyon dedı...dogru yanı...tabı ben buay karar verdım bebek dusunmeye..esımdede allahın ıznıyle bı sorun yksa olur ınsallah..bunun dısında yumurtlama zamanları sol yada sag bazen aynı anda sankı yumurtalıklarım pıt pıt atıyo gbı oluyo hafıf agrım akıntım yanı ıslaklıgım artıyo ben burdanda anlıyorum....cok ozet gecmem gerekırse sukur herseyım normal adetten snrakı gunlerde olan agrım vs yumurtlama gunum..dr da onayladı b akalım ne olur halım
benımm 1 ekim canımmmm.... tahmınen yumyum zamanım gectii benımm die dusunuyoruuummm....:44:
hadi bakalımm hayırlısylaaa..... ozamannnnn.....Benimde benimde :))))
ebrulale arkadasım gamsee derken bana mı seslendınız acaba buarada yenı uye oldum kusuruma bakmayın tam cozemedım sıteyıde
hadi bakalımm hayırlısylaaa..... ozamannnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?