Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar kocacım geldi bana müsaade. yemek falan hazırlıycam sonra da malum :) işimiz var. hepiniz çok öpüldünüz yarın görüşürüz

tamam cnm benımkısıde geldıııı bana ve sana afit olsunnnn.... sizede kolay gelsiiiiinnnn.... optmmm

iyi akşamlarr kızzlaaarrrr.... bugun nete giremedimm... işlerim varrdııı.... eeee siz napıyorsunnuzz ?? kimler burdaaaa...???

aramzda 1 ekım adet gunu olan varmı kızlar bu ay hangı gunler yumurtlma gununz

Evet canım bende öyle biliyorum aslında ama yine iste insan düşünüyor icsem mı diye ama içmedim idare ediyorum biraz sıcak havlu filan..

Ben canım 1 Ekim bekliyorum.yumurtlama 17 görünüyor hesaplamada ama benim 16. Gün çatladı yani ben öyle hissettim o günlerinde değerlendirdim.

cnm ya bnde gun asırı yapyorum 15 17 oldu ilşki ve bugun ılışkı olcak sen gecen aylr kacnda adet oldun ben temmz12 agsts 10 eyll 4

Hahaha icine doğmuş demekki :) Hayırlı olsun ilk zaman olduğu için zorluk çekiyordur. Bende 2. Cocuk calışması yapıyorum canım. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

bende varım benım bat 8 ekım hadı hayırlısı mutlaka ekleyın benıde.bugun orta yuksek derece de yumurtlama gunum ınsallah ıyı gecer yumurtlama donemındeyım sans sonuclarımı mutlaka yaıcm

bende varım benım bat 8 ekım hadı hayırlısı mutlaka ekleyın benıde.bugun orta yuksek derece de yumurtlama gunum ınsallah ıyı gecer yumurtlama donemındeyım sans sonuclarımı mutlaka yaıcm

Ohoh ne güzel hadi hayirlisi bizim yumyum bitti adeti bekliyoruz.iyi çalısmalar canım sana :)eklemek için msa84 e msj gönderiyorsun canım herhalde o listeye ekliyor.

ebrulale cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın...sahsen benım adetım 30 gunde bır....son uc aydır nette yumurlama hesapla bolumunu takıp edıyorum ve adet tarıhlerıne kadar dogru cıkıyor benım yumurtlama gunlerımı otomatık cıkarıyo...sırf denemek ıcın dr gttım dr yumurtluyon dedı...dogru yanı...tabı ben buay karar verdım bebek dusunmeye..esımdede allahın ıznıyle bı sorun yksa olur ınsallah..bunun dısında yumurtlama zamanları sol yada sag bazen aynı anda sankı yumurtalıklarım pıt pıt atıyo gbı oluyo hafıf agrım akıntım yanı ıslaklıgım artıyo ben burdanda anlıyorum....cok ozet gecmem gerekırse sukur herseyım normal adetten snrakı gunlerde olan agrım vs yumurtlama gunum..dr da onayladı b akalım ne olur halım

canım benimde bat 8.inşallah tuttururuz.ve sonuclarımız iki çizgi olur inşallah...

Hayırlısını olsun canım ins. Hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız.

ebrulale arkadasım gamsee derken bana mı seslendınız acaba buarada yenı uye oldum kusuruma bakmayın tam cozemedım sıteyıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…