Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim bebegim daha minik geriden geliyomus meltemim

Tuhaf gelebilir ama ilk 2 haftada aslında gebe değilsiniz. Döllenme adet başlangıcınızdan ortalama 2 hafta sonra meydana gelir. Ortalama doğum tarihiniz hesaplanırken doktorunuz san adet tarihinizin ilk gününü dikkate alacak ve bunun 40 hafta sonrasını hesap edecektir. Bunun anlamı gebelik yaşınızın hesaplanmasında döllenme(cinsel ilişkiye girdiğiniz) tarihiniz değil, son adetinizin ilk gününün baz alınacağıdır. Yani döllenme(cinsel ilişkiye girdiğiniz)tarihinize göre yapılan hesaplama aslında 2 hafta geriden takip edecektir.

hosgeldınn canımmm cok sukur canım bız ıyıyız cok gecmıss olsunn canımm ılacta ıcemezsın sımdı. bebiş nasıl canım
Sorma canım ya bol bol c vitamini alıp terlemeye çalışıyorum bebeğim iyi cok şükür aralık 14 de randevumuzu aldık kısmetse güzel haberlerimizi alırız :)

geç döllenme olmuştur ins ya

canım hesaplarken satı baz alıyorlr ya zaten adet donemı bısey olmuyor kıı yanı ortada bebek yokkıı bak yolladıgım yazıyı netten doktor yazmıs yanı. hesaplamada bı hata var zaten bı hafta adet eee sonra dollenme zamanı yumurtlama zamanı falan oluo yıne bunların olması ıkı haftayı falan buluo

Sorma canım ya bol bol c vitamini alıp terlemeye çalışıyorum bebeğim iyi cok şükür aralık 14 de randevumuzu aldık kısmetse güzel haberlerimizi alırız :)

ınsallah hemen ıyılesırsın canımm benımm oo hadı bakalım bızde guzel haberlerınızı beklıyoruzz :)))

canım öyle ama ultrasondada 6 haftalık çıkması gerekiyordu dr hiç bir zaman yumurtlamayı baz almıyor son adet tarihini aliyor erken yumurtlayan birinin haftasi bile bir hafta inde gidiyor fark atıyor yani

canımm hersey yoluna gırer ınsallah. canım sey duymustum bı tanıdıktan doktorda gerıden gelıyor demıstı ona o sanırım tahın pekmez falan yemıstı doktorda sasırmıs duruma nasıl boyle oldu dıye duzelmıs masallah

40 gün sonrasında randevu verilir mi canım kalp atışı için falan çağırması gerekiyordu birde düşük riski var eee

valla sacma bı doktormus o dusuk rıskı oldugu ıcın daha sık cagırması lazım . ınss guzel doktor denk gelır canım benım nyse canım ben cıkıyorummm gorusuruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…