benim bebegim daha minik geriden geliyomus meltemim
geç döllenme olmuştur ins ya
Sorma canım ya bol bol c vitamini alıp terlemeye çalışıyorum bebeğim iyi cok şükür aralık 14 de randevumuzu aldık kısmetse güzel haberlerimizi alırız :)hosgeldınn canımmm cok sukur canım bız ıyıyız cok gecmıss olsunn canımm ılacta ıcemezsın sımdı. bebiş nasıl canım
geç döllenme olmuştur ins ya
Sorma canım ya bol bol c vitamini alıp terlemeye çalışıyorum bebeğim iyi cok şükür aralık 14 de randevumuzu aldık kısmetse güzel haberlerimizi alırız :)
canım öyle ama ultrasondada 6 haftalık çıkması gerekiyordu dr hiç bir zaman yumurtlamayı baz almıyor son adet tarihini aliyor erken yumurtlayan birinin haftasi bile bir hafta inde gidiyor fark atıyor yani
canım öyle ama ultrasondada 6 haftalık çıkması gerekiyordu dr hiç bir zaman yumurtlamayı baz almıyor son adet tarihini aliyor erken yumurtlayan birinin haftasi bile bir hafta inde gidiyor fark atıyor yani
himmm bende yiyim canın sağol
himmm bende yiyim canın sağol
bu gittigim dr 10 ocaga randevu verdi ama buna gitmicem artik devlette bi dr gidicem 3 hafta sonrada ilde ozel iyi bi dr bulup ona giducem
bu gittigim dr 10 ocaga randevu verdi ama buna gitmicem artik devlette bi dr gidicem 3 hafta sonrada ilde ozel iyi bi dr bulup ona giducem
40 gün sonrasında randevu verilir mi canım kalp atışı için falan çağırması gerekiyordu birde düşük riski var eee
40 gün sonrasında randevu verilir mi canım kalp atışı için falan çağırması gerekiyordu birde düşük riski var eee
Minikdaşım nasılsın canım...sen kendini üzme Yemene dikkat et toparlarsın kafanı yorma canım Rabbim nelere Kadir sen dikkat et yeter kendine...40 gün sonrasında randevu verilir mi canım kalp atışı için falan çağırması gerekiyordu birde düşük riski var eee
evet canım esimle evde pinekliyoruz bizde
öyle canım yaa uzulmemeye çalışıyorum kuzum..... Birde blaze kalp arayışını duyduğumu söylemiş ama duymadım küçük olduğu için
evet canım esimle evde pinekliyoruz bizde
himm bana gezmek yasak evdeyim bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?