Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

üf bütün güzel isimler kapılmış yaa.yeni güzel isimler bulacaz artık tatlım.
benim oğluşumun adı Selim olacak ama.İnşallah bir an önce doğururum da onu kimse kapmaz

selim benim orta okuldan arkadaşım dı ve acayip yakışıklıydı selim ismi bana hep yakısıklı sarısın renklı gözlü bir tip hayal ettiri
Ainen hayatim bu kadar raslantida pess :-D :-D

kızın olursa zeynep mi koycan

selim benim orta okuldan arkadaşım dı ve acayip yakışıklıydı selim ismi bana hep yakısıklı sarısın renklı gözlü bir tip hayal ettiri

Ayy hayir tabikide yawrucum koymam lina ikra istiyorum kizim olursa :-D

Ayy hayir tabikide yawrucum koymam lina ikra istiyorum kizim olursa :-D

anlamı ne ki tatlım ama zor bi isim akılda kalmasıda zor yavru kuş küçükkende zor söyle benim içimden hep senin kızın olursa sanki elif koyarsın gibi geliyordu nedn bilmem tatlım

anlamı ne ki tatlım ama zor bi isim akılda kalmasıda zor yavru kuş küçükkende zor söyle benim içimden hep senin kızın olursa sanki elif koyarsın gibi geliyordu nedn bilmem tatlım
Elif mi yok kiz elof te koymam ben cok zor begenenlerdenim walla nasil koyacaz bilmiyorum bi olsunda wurdur gec yapariz onada isim konusunda hahahahaaa :-D :-D :-D

benim oğluşumda öyle yakışıklı olacak işte teyzesi.babasıyla biz ela gözlüyüz.benim saçlar siyah,babasının kumral.babasına benzer inşallah :) ama sarışın mavi gözlü de olabilir.çünkü eşim çerkes.kaynım ve görümcemin biri de sarışın ve mavi gözlü.

Elif mi yok kiz elof te koymam ben cok zor begenenlerdenim walla nasil koyacaz bilmiyorum bi olsunda wurdur gec yapariz onada isim konusunda hahahahaaa :-D :-D :-D

o zaman ben senin kızının isim annesi olayım sen eslem koy çok severim eslem ismini mi araştır istersen süper bayılıyorum eslem isminee

o zmn aynı benim arkadaşıma benzer selim kudat ı hatta unutmam aşıktım küçükken ona platonikkkk

Iyiyizzz canimmm sen ?? yegenimiz ve taze hamisimiz nasil ??

eeee insallah vericemmm... dua istiyorummm...
biz iyiz teyzesi...sen nasılsın asıl....
iyiyiz şükür canım.. senin ve bebişin keyfi nasıl?
iyidir teyzesi...
iyiyiz canım benm sen nasılsın bakalım güzel anne?

canım benim internet paketim bitti whatsup tan cevap yazamadım. haftasonu hep anemlerdeydik evden de giremedim.kusura bakma tatlım.mesajın için teşekkür ederim.

rica ederim tatlım...araşırız inşallah...

batımız aynı seninleeee

o zmn aynı benim arkadaşıma benzer selim kudat ı hatta unutmam aşıktım küçükken ona platonikkkk

Ben de Selim Erva düşünüyorum. Ama ben sarışın erkekleri beğenmiyorum pek.esmer ve kumralları daha çok beğeniyorum.Benim oğluşum sarışın olursa senin kızını alırız biz de çocukluk aşkın damadın olur

görmedim bebeğim ya pardon hemen bakıyorum

sorun değil kuşum ya haftaya git fln demiştim de sen bilirsin nasılsınn teyzoşum nasıl benm kız kardeşim yok teyze olamıycam benn

vermem ben kızımı turşu yapcammmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…