Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet olsun bakalım yapalım bugunde ıcınde 1 tanesi birikse yeter ya demi ama hadi bakalım neler çıkcak karşımıza 2 gün arayla geliyorsun incinin annesi ayrıca benim kv nin ismi zeynep eltimin ismi zeynep eşimin eski sevgilisinin adı zeynep pöf napcamı bilemıyorum [/QUOTE]

yaptım olacak güzelmişşşşşş

s.a kıslarr naslsınız bakemmm uzunnn zamandırr ne var ne yokk

iidir sende ne var ne yok vakit geçiriyoruz bebişlerimizn olmasını beraber bekliyoruz burdaa
yaptım olacak güzelmişşşşşş

evet biz kocişimle yaptık bakalım olcak inşallahhhhhhh
ben de oğlumu vermezdim zaten. blöf yaptım

tmm o zmn kimse vermesin çocugunu kız bulmazsan gelme ama yanıma

havva cım senle peş peşeyiz sana bişi sorcam ben senin şiddetli kasık ağrın oluyor mu çalışmalar nasıl gidiyo

benim bazen öyle kasık ağrım oluyor ama çok az ağrı oluyor cnm ama ben dün temizlik yaptım akşama kadar ağir felan kaldırsım dün akşamdan beri kahverengi akıntım var lekelenme şeklinde ne oluyor anlamadım

ALLAH kucagınızı doldursun inşşş bacımm

ama canım neden dikkat etmiyorsun hgs den sonra hamile kalma şansı artıyor biliyorsun biraz daha dikkatli olman lazım benimde kahve rengi akıntım oluyor ve dün kasık ağrımdan yürüyemedim acaba hgs yan etki mi yaptı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…