- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
canım çok merak ediyordum.2 tane test aldım.birini sırf böyle yapmak için.yapmazsam çatlardım.ben ovu testi de kullanmadım hiç.
Canım 1 gün beklemek daha iyi diyorlar. spoşlar birikiyormuş. ama tabi sen bilirsinbugünü de atlamamak lazım sanki.önemli gün diyor takvimin.
slm kızlar nasılsınız
biz iyiz teyzesi...sen nasılsın asıl....
sorun değil kuşum ya haftaya git fln demiştim de sen bilirsin nasılsınn teyzoşum nasıl benm kız kardeşim yok teyze olamıycam benn
vermem ben kızımı turşu yapcammmmmmm
araşırız bebeğim.Senin canım bişey isterse ara söyle ben sana burdan gönderirim
s.a kıslarr naslsınız bakemmm uzunnn zamandırr ne var ne yokk
yaptım olacak güzelmişşşşşş
ben de oğlumu vermezdim zaten. blöf yaptım
havva cım senle peş peşeyiz sana bişi sorcam ben senin şiddetli kasık ağrın oluyor mu çalışmalar nasıl gidiyo
s.a kıslarr naslsınız bakemmm uzunnn zamandırr ne var ne yokk
iidir sende ne var ne yok vakit geçiriyoruz bebişlerimizn olmasını beraber bekliyoruz burdaa
evet biz kocişimle yaptık bakalım olcak inşallahhhhhhh
tmm o zmn kimse vermesin çocugunu kız bulmazsan gelme ama yanıma
benim bazen öyle kasık ağrım oluyor ama çok az ağrı oluyor cnm ama ben dün temizlik yaptım akşama kadar ağir felan kaldırsım dün akşamdan beri kahverengi akıntım var lekelenme şeklinde ne oluyor anlamadım
canım h.g nasılsın biz iyiz sen nerelerdesin...
ALLAH kucagınızı doldursun inşşş bacımm
benimde eskiden yoktu kız kardeşim şimdi bi sürü var bebisimin teyzesi sende beni teyse yapcan
amanınn cicik aneee ALLAH iyilik versin bacımmmben arada takip ettim sizi balımm ela dan bi haber varmı???
canım h.g nasılsın biz iyiz sen nerelerdesin...
valla bende onu sorucaktım benim haberim yok...
benimde eskiden yoktu kız kardeşim şimdi bi sürü var bebisimin teyzesi sende beni teyse yapcan
valla bende onu sorucaktım benim haberim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?