Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ALLAH büyüktürr inşş kendi kendine olurrr

ALLAH büyüktürr inşş kendi kendine olurrr

inşallah canım bekleyen herkesin allah daha da bekletmesin
lilim hsgden sonra dr baba antibiyotik verdi enfeksiyona karşı bir hafta kullandım bıraktım bi tableti kaldı istesen bu dr git üzüldüm şimdi

sonuc göstermeye gitcem yarın aynı doktora sorarım hem özelde sonuc göstermeye giderken de para veriyomusun cnm biliyomusun

aaa bacım okadar uzun sürmezdiki sen bi dr git vla inş kötü bişi yuktur inşş gecmiş olsun bacım

benim dr sonuç gösterdiğimde para almıyordu canım ne zaman muayene ederse o zaman alıyordu

tmm tatlım bende kan sonucu hgs ve eşimin spoş sonuçlarını göstersem yazarsa ilaç yazar folik asit verdi zaten başka bişi yapmaz sanıyorum beklycez 3 ay demişti ilk başta

yumutlamadanda olabilir cnm ama bu hsg çekildi 2 gün lekem oldu sonra bitti bu neyin nesi anlamadım biraz geç yaazdım ama kusura bakma elektirik kesildi cnm

yumutlamadanda olabilir cnm ama bu hsg çekildi 2 gün lekem oldu sonra bitti bu neyin nesi anlamadım biraz geç yaazdım ama kusura bakma elektirik kesildi cnm

inşallah olumsuz bir şey yoktur balım sanırım ben enfeksyon kapmış olabilirim yarın bi dr. a gitcem bakalım sonuc göstermeye hayırlısı bundan sonra sakın bir yerden atlama ağır kaldırma canım lütfen

hayırlı günler kızlar nasılsınız,ben iyiym hamdolsun bat a 7 gün kaldıııı zor günler bu günler

inşallahhhh bebeğim bide yum yum zamanında kahve rengi akıntı oluyormuydu senın havva nın ve benım oluyor
benim hiç olmamişti bu ilkez cnm

bi daha dikkat edidem cnm hayırlısı ya 18 bin tane tesbih çektm bende boş durmak yok bolbol dua edelim kısçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…