hiç olmadı canım :44:
elanın cumartesi kırmızılar gelmiş tatlım kv desındeymiş hala
Yok canım ben henüz aşermiyorum.aşerirsem isterimcanım benim ilgin ve düşüncen için teşekkürler asıl sen sölle istedğin varsa memleketinden göndereyim...
hiç olmadı canım :44:
hadi yaa cokk üzüldümmoff yaa
ben enfeksyon kaptım sanırım bu kadar ağrı ve akıntı boşa olamaz yarın bi randevu alayım hastaneye gideyim yaaa
olsun tatlım zaten üzülmedi oda herşey allahtan denemiş oldu onu da biraz ara vermeyi planlıyodu hatta bi daha da girmedi
lilim hsgden sonra dr baba antibiyotik verdi enfeksiyona karşı bir hafta kullandım bıraktım bi tableti kaldı istesen bu dr git üzüldüm şimdi
ALLAH büyüktürr inşş kendi kendine olurrr
lilim hsgden sonra dr baba antibiyotik verdi enfeksiyona karşı bir hafta kullandım bıraktım bi tableti kaldı istesen bu dr git üzüldüm şimdi
ben enfeksyon kaptım sanırım bu kadar ağrı ve akıntı boşa olamaz yarın bi randevu alayım hastaneye gideyim yaaa
olsun tatlım zaten üzülmedi oda herşey allahtan denemiş oldu onu da biraz ara vermeyi planlıyodu hatta bi daha da girmedi
aaa bacım okadar uzun sürmezdiki sen bi dr git vla inş kötü bişi yuktur inşşgecmiş olsun bacım
benim dr sonuç gösterdiğimde para almıyordu canım ne zaman muayene ederse o zaman alıyordu
benim dr sonuç gösterdiğimde para almıyordu canım ne zaman muayene ederse o zaman alıyordu
ama canım neden dikkat etmiyorsun hgs den sonra hamile kalma şansı artıyor biliyorsun biraz daha dikkatli olman lazım benimde kahve rengi akıntım oluyor ve dün kasık ağrımdan yürüyemedim acaba hgs yan etki mi yaptı bana
inşallah tatlım ne hgs y miş dengemi bozdu valla ya yarın gideyim
yumutlamadanda olabilir cnm ama bu hsg çekildi 2 gün lekem oldu sonra bitti bu neyin nesianlamadım biraz geç yaazdım ama kusura bakma elektirik kesildi cnm
hımm beklemeyecekseniz ilaç vermez ama bi daha ki adet ile klomen kullansan olur aslında dr bi sor bakalım....
bi yandan tikiniyorum canim ya atlamis olabilirim
hayırlı günler canım hg az kalmis rabbim yardımcın olsun
benim hiç olmamişti bu ilkez cnminşallahhhh bebeğim bide yum yum zamanında kahve rengi akıntı oluyormuydu senın havva nın ve benım oluyor
inşallah olumsuz bir şey yoktur balım sanırım ben enfeksyon kapmış olabilirim yarın bi dr. a gitcem bakalım sonuc göstermeye hayırlısı bundan sonra sakın bir yerden atlama ağır kaldırma canım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?