Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bi yandan tikiniyorum canim ya atlamis olabilirim
hm tm ozaman afiyt olsun bacımm
hayırlı günler kızlar nasılsınız,ben iyiym hamdolsun bat a 7 gün kaldıııı zor günler bu günler

ALLAH razı olsun sana hayırlı gün olsun bacımm naslsınn beni eklememişsinn küstümmhadi inşş hayırlı güzell haberler verisin balımm

kızlar bende 70bin lem yelid cektim burdan bi ark söylemisti

ben ya varis cektim cnm da benim lekelenmem oluyorya şimdi çeksem sorun olurmu yani günah olur mu 70bin lem yelid çekmişsin ya çocuk için mi çektin cnm

hm tm ozaman afiyt olsun bacımm

ALLAH razı olsun sana hayırlı gün olsun bacımm naslsınn beni eklememişsinn küstümmhadi inşş hayırlı güzell haberler verisin balımm

ahh canım ayıpetmişim seni bugün ekleyeceğim bat neydi,birde bat tarihi geçen yeni gelişmeler olan uyarsın

yaaa özür dilerim gerçekten bugün ekleyeceğim bat neydi ki
esf bacımmmmm aralık 3 ama bu ay ümidim yuk hsg cekldik korunduk inş öteki ayy ocakta inşşş

kızlar pıt pıta gidcez bırazdan dua edi bana olur mu_???
etmez miyizz inşşş bacımmmm hayırlı güzel haberlerle dönersinn inşş
kızlar bende 70bin lem yelid cektim burdan bi ark söylemisti

sadece lem yelid mi dedin bnde yapim nasl olsa 1 ayım var daha

kısçeler benim 4 kasımda adet olmam gerekiyodu ama 12 kasımda oldum antiboyitik kullanmıştım ondan geçikti şimdi ben 4 aralıktamı adet olucam 12 aralıktamı yardım edin lütfen

kısçeler benim 4 kasımda adet olmam gerekiyodu ama 12 kasımda oldum antiboyitik kullanmıştım ondan geçikti şimdi ben 4 aralıktamı adet olucam 12 aralıktamı yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…