Hicrancım nasılsın geçmişi okudum biraz doktorun seni fazlaca telaşlandırmış, kanaması olmayan insanın nasıl düşük tehlikesi olurmuş anlamadım.. ayrıca geç döllenmme olmasa bile bebeğin bir hafta geriden gelmesi o kadar önemli değil bildiğim kadarıyla sen gönlünü ferah tut, böyle şeyleri kafana takıp stres yapma bu kadar geç bulmuşsun hamileliğinin tadını çıkar..hem sen stres yapınca bebeğinde aynı stresi yaşar unutma mutlu stressiz hamilelik, mutlu bebişler demek..doktorunuda değiştirmeni tavsiye ederim cnm.evet sadece lem yelid
Uffffffffff temizlik yapmam gerek ama çok uykum var
22 yaşındayım 2 düşük yaşadım 3-4 aydır deniyorum bakalım adetime 5 gün kaldı:18:çok sıcak buldum ortamınızıhg bacımmm neden almayalım yaş kac kacıncı denemenz ne zandır istiyonuz
söylediklerine bende katılıyorum canım dr boşuna evhamlandirdi beni ama artik daha rahatım canım...dr degistiriyorum canım sagolasin... Temmuz anneleriyle konuştum çoğunun bir iki hafta geriden geliyor normalmiş
12 aralık bat olarak kabul etmen gerekiyor..kısçeler benim 4 kasımda adet olmam gerekiyodu ama 12 kasımda oldum antiboyitik kullanmıştım ondan geçikti şimdi ben 4 aralıktamı adet olucam 12 aralıktamı yardım edin lütfen
22 yaşındayım 2 düşük yaşadım 3-4 aydır deniyorum bakalım adetime 5 gün kaldı:18:çok sıcak buldum ortamınızı
tabiki canim yaa hg nabersin kendinden bahset bize
hoşgeldin cnm inşallah senide en kısa zamanda hamiş anneler arasına alırız..22 yaşındayım 2 düşük yaşadım 3-4 aydır deniyorum bakalım adetime 5 gün kaldı:18:çok sıcak buldum ortamınızı
söylediklerine bende katılıyorum canım dr boşuna evhamlandirdi beni ama artik daha rahatım canım...dr degistiriyorum canım sagolasin... Temmuz anneleriyle konuştum çoğunun bir iki hafta geriden geliyor normalmiş
bu arada hg ne demek kusura bakmayın cahilliğime verin22 yaşındayım canım 2 yıllık evliyim 2 düşük yaşadım üç dört ay deniyoruz
hoşgeldin cnm inşallah senide en kısa zamanda hamiş anneler arasına alırız..
bu arada hg ne demek kusura bakmayın cahilliğime verin22 yaşındayım canım 2 yıllık evliyim 2 düşük yaşadım üç dört ay deniyoruz
bende ilk hamileliğimde çok uyuyodum bunda ise 10 günde bir bir halsizlik bir yorgunluk geliyor kolumu kıpırtadacak halim kalmıyor..valla evi pislik götürse kalkamıyorum..yatıyorum zaten
:))anladım o zaman bende hb diyeyimhg hoşgeldin demk kısasıı
hoş geldin
kızlar ya havadan mı nedir içim daraldı ne bitmez günmüş anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?