Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet sadece lem yelid
Hicrancım nasılsın geçmişi okudum biraz doktorun seni fazlaca telaşlandırmış, kanaması olmayan insanın nasıl düşük tehlikesi olurmuş anlamadım.. ayrıca geç döllenmme olmasa bile bebeğin bir hafta geriden gelmesi o kadar önemli değil bildiğim kadarıyla sen gönlünü ferah tut, böyle şeyleri kafana takıp stres yapma bu kadar geç bulmuşsun hamileliğinin tadını çıkar..hem sen stres yapınca bebeğinde aynı stresi yaşar unutma mutlu stressiz hamilelik, mutlu bebişler demek..doktorunuda değiştirmeni tavsiye ederim cnm.

söylediklerine bende katılıyorum canım dr boşuna evhamlandirdi beni ama artik daha rahatım canım...dr degistiriyorum canım sagolasin... Temmuz anneleriyle konuştum çoğunun bir iki hafta geriden geliyor normalmiş

burda birine daha aynını söylemişlerdi..hiçbişey olmadı.. arayı kapattı :) relax

bu arada hg ne demek kusura bakmayın cahilliğime verin22 yaşındayım canım 2 yıllık evliyim 2 düşük yaşadım üç dört ay deniyoruz

ben de zorlanmıştım ilk girdiğimde canım, sana yardımcı olayım:
hg:hoşgeldin
bat: beklenen adet tarihi
sat:son adet tarihi

sen sormadan söyleyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…