- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
ben de zorlanmıştım ilk girdiğimde canım, sana yardımcı olayım:
hg:hoşgeldin
bat: beklenen adet tarihi
sat:son adet tarihi
sen sormadan söyleyim dedim
sağol cnm kaç yıllık evlisin, yaşı genç olupta çocuk isteyenlere şaşıyorum ben 25 yaşında evlendim 2 sene çocuk yapmadım evliliğimiz otursun istedim, çocuk olunca eşler birbirine fazla vakit ayıramıyolar ..çocuk evliliğin tadı tuzu o ayrı ama ban çocuk için hemen cesaret edemedim çünkü çocuk artı sorumluluk isteyen bir varlık.inş canım yaa o kadar çok istiyorum ki anne olmayı anlatamaminş sizde bebeğinizi sağsalm kucağınıza alırsınız
deniz ben haftasonu pek bakamadım da birden aklıma geldi, sen barıştın di mi kocişle, döndü eğitimdn heralde..
oyy kuzum daha gencsinn olurr bebişin inşş adetinede az kalmış hadi inşş güzel haberler verirsinn bizee
sağol cnm kaç yıllık evlisin, yaşı genç olupta çocuk isteyenlere şaşıyorum ben 25 yaşında evlendim 2 sene çocuk yapmadım evliliğimiz otursun istedim, çocuk olunca eşler birbirine fazla vakit ayıramıyolar ..çocuk evliliğin tadı tuzu o ayrı ama ban çocuk için hemen cesaret edemedim çünkü çocuk artı sorumluluk isteyen bir varlık.
banada bildirim gelmiyor ya ne zamandır kızlar sizdedemi öyle yoksa kullanıcı ayarlarımdamı bir sorun varçok teşekkür ederim canım ya ya bu arada bana bildirim gelmiyor göremiyorum mesajları
evet canım dönmeden barıştık hatta kavga etttigimiz gece barıştık çok şükür.. :) düşündügün için sagol canım
çok teşekkür ederim canım ya ya bu arada bana bildirim gelmiyor göremiyorum mesajları
hoş geldinüzüldüm canım düşünlerinin sebebi araştırıldı mi mi
Ins en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın
aman uzatmayın zaten, artık kıskançlık yapma yaparsan da gösterme emi
bildirimler malesef bir haftadır falan gelmiyor, herkesin mesajı havada kaldı, ben bir sey soruyorum bir sayfa atlayınca cevap yazılmış olsa da sonradan bakınca göremiyorum. sadece begeniler geliyor, o yüzden birine bisey yazacaksak önce begenelim bari
Canim yeni batin ayin 12 si oluyokısçeler benim 4 kasımda adet olmam gerekiyodu ama 12 kasımda oldum antiboyitik kullanmıştım ondan geçikti şimdi ben 4 aralıktamı adet olucam 12 aralıktamı yardım edin lütfen
söylediklerine bende katılıyorum canım dr boşuna evhamlandirdi beni ama artik daha rahatım canım...dr degistiriyorum canım sagolasin... Temmuz anneleriyle konuştum çoğunun bir iki hafta geriden geliyor normalmiş
kötü oldu böyle düzelse hemen:44:evet beğenirsek daha iyi oluraman uzatmayın zaten, artık kıskançlık yapma yaparsan da gösterme emi
bildirimler malesef bir haftadır falan gelmiyor, herkesin mesajı havada kaldı, ben bir sey soruyorum bir sayfa atlayınca cevap yazılmış olsa da sonradan bakınca göremiyorum. sadece begeniler geliyor, o yüzden birine bisey yazacaksak önce begenelim bari
denizcimben ilk hamileliğimdede bundadada 3. ayımda hamile kaldım yani iki ay boş geçti 3. ayda hamileydim..yanlız size bir tiyo vereyim gerçi bunu herkes biliyor ,iki hamileliğimdede bacaklarımı yukarı kaldırdım bekledim bu hamileliğimde ise eşime dedimki beni bacaklarımda tut silkele dedim yaptı..bana göre bunun için tuttu..bu hamileliğimde 5-6 ay beklerim yaştan dolayı dedim ama Rabbim fazla bekletmedikorunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldın canım
denizcimben ilk hamileliğimdede bundadada 3. ayımda hamile kaldım yani iki ay boş geçti 3. ayda hamileydim..yanlız size bir tiyo vereyim gerçi bunu herkes biliyor ,iki hamileliğimdede bacaklarımı yukarı kaldırdım bekledim bu hamileliğimde ise eşime dedimki beni bacaklarımda tut silkele dedim yaptı..bana göre bunun için tuttu..bu hamileliğimde 5-6 ay beklerim yaştan dolayı dedim ama Rabbim fazla bekletmedi
sağol cnm kaç yıllık evlisin, yaşı genç olupta çocuk isteyenlere şaşıyorum ben 25 yaşında evlendim 2 sene çocuk yapmadım evliliğimiz otursun istedim, çocuk olunca eşler birbirine fazla vakit ayıramıyolar ..çocuk evliliğin tadı tuzu o ayrı ama ban çocuk için hemen cesaret edemedim çünkü çocuk artı sorumluluk isteyen bir varlık.
denizcimben ilk hamileliğimdede bundadada 3. ayımda hamile kaldım yani iki ay boş geçti 3. ayda hamileydim..yanlız size bir tiyo vereyim gerçi bunu herkes biliyor ,iki hamileliğimdede bacaklarımı yukarı kaldırdım bekledim bu hamileliğimde ise eşime dedimki beni bacaklarımda tut silkele dedim yaptı..bana göre bunun için tuttu..bu hamileliğimde 5-6 ay beklerim yaştan dolayı dedim ama Rabbim fazla bekletmedi
Canim yeni batin ayin 12 si oluyo
Canjm hersey cok güzel devam edecek merak etme ve miniğin kucagjna gelecek
Canim yeni batin ayin 12 si oluyo
Canjm hersey cok güzel devam edecek merak etme ve miniğin kucagjna gelecek
Kızlar benim bebeğime cinsiyet tahmini yapın bakalım hanginizin dediği çıkıcak,ben rüyamda gördüm cinsiyetini, içinizden ne geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?