Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de zorlanmıştım ilk girdiğimde canım, sana yardımcı olayım:
hg:hoşgeldin
bat: beklenen adet tarihi
sat:son adet tarihi

sen sormadan söyleyim dedim

çok teşekkür ederim canım ya ya bu arada bana bildirim gelmiyor göremiyorum mesajları

inş canım yaa o kadar çok istiyorum ki anne olmayı anlatamaminş sizde bebeğinizi sağsalm kucağınıza alırsınız
sağol cnm kaç yıllık evlisin, yaşı genç olupta çocuk isteyenlere şaşıyorum ben 25 yaşında evlendim 2 sene çocuk yapmadım evliliğimiz otursun istedim, çocuk olunca eşler birbirine fazla vakit ayıramıyolar ..çocuk evliliğin tadı tuzu o ayrı ama ban çocuk için hemen cesaret edemedim çünkü çocuk artı sorumluluk isteyen bir varlık.

korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldın canım

evet canım dönmeden barıştık hatta kavga etttigimiz gece barıştık çok şükür.. :) düşündügün için sagol canım

aman uzatmayın zaten, artık kıskançlık yapma yaparsan da gösterme emi

çok teşekkür ederim canım ya ya bu arada bana bildirim gelmiyor göremiyorum mesajları

bildirimler malesef bir haftadır falan gelmiyor, herkesin mesajı havada kaldı, ben bir sey soruyorum bir sayfa atlayınca cevap yazılmış olsa da sonradan bakınca göremiyorum. sadece begeniler geliyor, o yüzden birine bisey yazacaksak önce begenelim bari

haklısın canım yapmam bidaha :18: yanımda olunca daha iyiyim uzaklaşırsak sorun oluyo bende

kısçeler benim 4 kasımda adet olmam gerekiyodu ama 12 kasımda oldum antiboyitik kullanmıştım ondan geçikti şimdi ben 4 aralıktamı adet olucam 12 aralıktamı yardım edin lütfen
Canim yeni batin ayin 12 si oluyo
söylediklerine bende katılıyorum canım dr boşuna evhamlandirdi beni ama artik daha rahatım canım...dr degistiriyorum canım sagolasin... Temmuz anneleriyle konuştum çoğunun bir iki hafta geriden geliyor normalmiş

Canjm hersey cok güzel devam edecek merak etme ve miniğin kucagjna gelecek

kötü oldu böyle düzelse hemen:44:evet beğenirsek daha iyi olur

korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldın canım
denizcimben ilk hamileliğimdede bundadada 3. ayımda hamile kaldım yani iki ay boş geçti 3. ayda hamileydim..yanlız size bir tiyo vereyim gerçi bunu herkes biliyor ,iki hamileliğimdede bacaklarımı yukarı kaldırdım bekledim bu hamileliğimde ise eşime dedimki beni bacaklarımda tut silkele dedim yaptı..bana göre bunun için tuttu..bu hamileliğimde 5-6 ay beklerim yaştan dolayı dedim ama Rabbim fazla bekletmedi

hımmmm birkaç sorun olacak
1- ilk hamileliğinde kaç yaşındaydın
2-şimdi kaç yaşındasın
3- nasıl korunuyordun, yani bıraktıktan sonra 3. ay demişsin de hapla zaman alabiliyor diye sordum

22 yaşındayım 2 yıllık evliyim yaa nasıl söylesem bilemedim artık bir değişiklik istiyorum eşimle hep kavgalıyız sürekli tartışma çok bunaldım resmen çocuk olursa değişeceğini düşünüyorum

ne mutlu sana canım Allahım çok bekletmemiş :) darısı bizlere inşallah..o silkeleme işi bana çok degişik geliyo diyemem ben öyle şeyler hatta ayaklarımı bile dizden kırıp kaldırmış oluyorum.. böyle komplene kaldırmıyorum :)

Kızlar benim bebeğime cinsiyet tahmini yapın bakalım hanginizin dediği çıkıcak,ben rüyamda gördüm cinsiyetini, içinizden ne geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…