Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

battaşım nasılsın varmı bi degişiklik..günler yaklaşıyo :18:
Yok canım az kaldi bekliyorum ins tuttmustur :)) sende varmi değişiklik
hg cnm teşşekkür ederim nasılsın
Hb canim iyiym sen nasılsın
Kızlar benim bebeğime cinsiyet tahmini yapın bakalım hanginizin dediği çıkıcak,ben rüyamda gördüm cinsiyetini, içinizden ne geçiyor

Bence oğlun olacak :))

dizden kırma işi pek bir işe yaramıyor doktorlarda o pozisyonda bekleyin diyor ama ben iki ay üstüste yaptım ama tutmadı..de cnm nolucak eşin değilmi herşey bebek için, bu silkeleme işini bende kk da başka bir topikte okumuştum bende deneyeyim dedim nolucak belki tutar dedim ve denediğim ilk ay hamileydim

canım ne bileyim ya cinsellikten soguyacaz yakında (

Kızlar benim bebeğime cinsiyet tahmini yapın bakalım hanginizin dediği çıkıcak,ben rüyamda gördüm cinsiyetini, içinizden ne geçiyor
bence yakışıklı bir oğlun olcak
Yok canım az kaldi bekliyorum ins tuttmustur :)) sende varmi değişiklik

Hb canim iyiym sen nasılsın

iyiyim cnm sağol
Bence oğlun olacak :))

canım ne bileyim ya cinsellikten soguyacaz yakında (
aynen bebek için çalışınca mikmikler çok sık oluyor aman yumyumu kaçırmayayım diye günaşırı hep insan birbirini bile özlemeden haydeeee hoppp yatağa inanırmısınız ben en son mikmik kurban bayramının arefesi idi zaten ilk aylar tehlikeli diye uzak durduk zaten çok sık ilişkiyide seven bir insan değilim eşim istedikçe oluyor..buda bir sorun işte cinsel isteksizlik bazı kadınlar erkek istemeden kadın istiyor bende ise tam tersi..

bence yakışıklı bir oğlun olcak
bilemedin rüyamda kız gördüm daha doğrusu rüya şöyleydi kayalıklar arasında siyah bir çanta buluyorum içinde 3 adet altın bilezik ve pembe kız ayakkabısı vardı.. altın bilezik rüyada kız evlata yorulur... amannn sağlıklı hayırlı evlat olsunda farketmez..

ne oluyo burdaaa

cinsellikten soğumak nedemek yaa kızlar sakın.. ewliliğin %50 den fazlasını oluştururmuş derler cinsellik..

buarada bu gün benim bat günüm :18: ağrılarım var sanırım gelecek. ondan hiç umudum yok

sizler naptınız? icranımdan haber varmı :26: bebişinin kalp atışlarını filan duyacaktı

rüyaların terside olur cnm hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda bebiş cinsiyeti önemli deyil benim için

hg cnm ağrıların inşallah bebiştendir, hicran gitmiş doktora, doktor fazala teleşlandırmış düşük tehliken var demiş vajinal progeston vermiş ve bebek bir hafta geriden geliyomuş sata göre ama geç döllenmede olabilir demiş

bizde de tam tersi canım eşimde ister ama 3-4. gün ü bekler o ben 2 güne :) ama gel gör ki bebek falan yok

ayy hadi hayırlısı canım beklemedeyiz inşallah gelmez :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…