Yok canım az kaldi bekliyorum ins tuttmustur :)) sende varmi değişiklikbattaşım nasılsın varmı bi degişiklik..günler yaklaşıyo :18:
Hb canim iyiym sen nasılsınhg cnm teşşekkür ederim nasılsın
Kızlar benim bebeğime cinsiyet tahmini yapın bakalım hanginizin dediği çıkıcak,ben rüyamda gördüm cinsiyetini, içinizden ne geçiyor
dizden kırma işi pek bir işe yaramıyor doktorlarda o pozisyonda bekleyin diyor ama ben iki ay üstüste yaptım ama tutmadı..de cnm nolucak eşin değilmi herşey bebek için, bu silkeleme işini bende kk da başka bir topikte okumuştum bende deneyeyim dedim nolucak belki tutar dedim ve denediğim ilk ay hamileydimne mutlu sana canım Allahım çok bekletmemiş :) darısı bizlere inşallah..o silkeleme işi bana çok degişik geliyo diyemem ben öyle şeyler hatta ayaklarımı bile dizden kırıp kaldırmış oluyorum.. böyle komplene kaldırmıyorum :)
Yok canım az kaldi bekliyorum ins tuttmustur :)) sende varmi değişiklik
Hb canim iyiym sen nasılsın
Bence oğlun olacak :))
dizden kırma işi pek bir işe yaramıyor doktorlarda o pozisyonda bekleyin diyor ama ben iki ay üstüste yaptım ama tutmadı..de cnm nolucak eşin değilmi herşey bebek için, bu silkeleme işini bende kk da başka bir topikte okumuştum bende deneyeyim dedim nolucak belki tutar dedim ve denediğim ilk ay hamileydim
bence yakışıklı bir oğlun olcakKızlar benim bebeğime cinsiyet tahmini yapın bakalım hanginizin dediği çıkıcak,ben rüyamda gördüm cinsiyetini, içinizden ne geçiyor
Yok canım az kaldi bekliyorum ins tuttmustur :)) sende varmi değişiklik
Hb canim iyiym sen nasılsın
iyiyim cnm sağol
Bence oğlun olacak :))
Aman gelmesib insyok canım ne olsun.. aynı gelen giden yok
canım ne bileyim ya cinsellikten soguyacaz yakında(
aynen bebek için çalışınca mikmikler çok sık oluyor aman yumyumu kaçırmayayım diye günaşırı hep insan birbirini bile özlemeden haydeeee hoppp yatağa inanırmısınız ben en son mikmik kurban bayramının arefesi idi zaten ilk aylar tehlikeli diye uzak durduk zaten çok sık ilişkiyide seven bir insan değilim eşim istedikçe oluyor..buda bir sorun işte cinsel isteksizlik bazı kadınlar erkek istemeden kadın istiyor bende ise tam tersi..canım ne bileyim ya cinsellikten soguyacaz yakında(
bilemedin rüyamda kız gördüm daha doğrusu rüya şöyleydi kayalıklar arasında siyah bir çanta buluyorum içinde 3 adet altın bilezik ve pembe kız ayakkabısı vardı.. altın bilezik rüyada kız evlata yorulur... amannn sağlıklı hayırlı evlat olsunda farketmez..bence yakışıklı bir oğlun olcak
Canim yeni batin ayin 12 si oluyo
Canjm hersey cok güzel devam edecek merak etme ve miniğin kucagjna gelecek
gamze ve deniz sizin batlar ne zamandı? cnm zaten silkeleme iş bittikten sonra hayatım zaten hemen kalkıp duş almıyosunki bekliyosun zatenAman gelmesib ins
Evet bende ayni düşünüyorum isim büyüsünu kacircagini düşünüyorum silkelemenin
bilemedin rüyamda kız gördüm daha doğrusu rüya şöyleydi kayalıklar arasında siyah bir çanta buluyorum içinde 3 adet altın bilezik ve pembe kız ayakkabısı vardı.. altın bilezik rüyada kız evlata yorulur... amannn sağlıklı hayırlı evlat olsunda farketmez..
hoooppppp damdan düştümmmmm
nasılsınız bakalım güzeller
hg cnm ağrıların inşallah bebiştendir, hicran gitmiş doktora, doktor fazala teleşlandırmış düşük tehliken var demiş vajinal progeston vermiş ve bebek bir hafta geriden geliyomuş sata göre ama geç döllenmede olabilir demişne oluyo burdaaa
cinsellikten soğumak nedemek yaakızlar sakın.. ewliliğin %50 den fazlasını oluştururmuş derler cinsellik..
buarada bu gün benim bat günüm :18: ağrılarım var sanırım gelecek.ondan hiç umudum yok
sizler naptınız? icranımdan haber varmı :26: bebişinin kalp atışlarını filan duyacaktı
hg tatlım iyiyim sen nasılsın neler yapıyosun
hoooppppp damdan düştümmmmm
nasılsınız bakalım güzeller
aynen bebek için çalışınca mikmikler çok sık oluyor aman yumyumu kaçırmayayım diye günaşırı hep insan birbirini bile özlemeden haydeeee hoppp yatağa inanırmısınız ben en son mikmik kurban bayramının arefesi idi zaten ilk aylar tehlikeli diye uzak durduk zaten çok sık ilişkiyide seven bir insan değilim eşim istedikçe oluyor..buda bir sorun işte cinsel isteksizlik bazı kadınlar erkek istemeden kadın istiyor bende ise tam tersi..
hgggghgg
ne oluyo burdaaa
cinsellikten soğumak nedemek yaakızlar sakın.. ewliliğin %50 den fazlasını oluştururmuş derler cinsellik..
buarada bu gün benim bat günüm :18: ağrılarım var sanırım gelecek.ondan hiç umudum yok
sizler naptınız? icranımdan haber varmı :26: bebişinin kalp atışlarını filan duyacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?