bizde de tam tersi canımeşimde ister ama 3-4. gün ü bekler o ben 2 güne :) ama gel gör ki bebek falan yok
sıkma canını zamanı var gelecek elbet bak benim kardeşim 7 yıldır evli ancak bu sene hamile kaldı tedavi görüyodu pko'lu idi..vakti zamanı gelince oluyor, beklemek çok zordur eminim ama hiçbir zaman isyan etme dua et ve sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri..bizde de tam tersi canımeşimde ister ama 3-4. gün ü bekler o ben 2 güne :) ama gel gör ki bebek falan yok
iyiyimmmmmm çalışıyorum kukuşlar siz napıyorsunuz
hoşbuldukk... ne var ne yok yeni haberler var mı
Hg canımcım nerelerdesin sen yaahg bacımmmm
Bilmiyorum cok komik geliyo bana ben eşime böyle yapcaz diyememki :))gamze ve deniz sizin batlar ne zamandı? cnm zaten silkeleme iş bittikten sonra hayatım zaten hemen kalkıp duş almıyosunki bekliyosun zaten
bizde de tam tersi canımeşimde ister ama 3-4. gün ü bekler o ben 2 güne :) ama gel gör ki bebek falan yok
gamze ve deniz sizin batlar ne zamandı? cnm zaten silkeleme iş bittikten sonra hayatım zaten hemen kalkıp duş almıyosunki bekliyosun zaten
bende yok bacım ocak ı bekliyom nasipsee sen naslsın basladın mı? calışmalaraa
hımm beklemeyecekseniz ilaç vermez ama bi daha ki adet ile klomen kullansan olur aslında dr bi sor bakalım....
benim hiç olmamişti bu ilkez cnm
bi daha dikkat edidem cnm hayırlısı ya 18 bin tane tesbih çektm bende boş durmak yok bolbol dua edelim kısçeler
kızlar pıt pıta gidcez bırazdan dua edi bana olur mu_???
Kızlar benim bebeğime cinsiyet tahmini yapın bakalım hanginizin dediği çıkıcak,ben rüyamda gördüm cinsiyetini, içinizden ne geçiyor
hoooppppp damdan düştümmmmm
nasılsınız bakalım güzeller
tmm tatlım soralım bakalımmm
tmm canım allah kabul etsin dularını
inşallah duyarsın canım kalbim seninlee
abla bence senin kızın olcak içimden öle geçiyo benim
hoooooooooooop pisiko gilin damından atlayamadım pisiko gilin damından hoplayamadım
döküldü liralarım toplayamadımmmmmmmmmm
o yare maktup yazdım yollayamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah ya ne istekli kadınlarsınız,Allahtan eşimin gözü dışarı gitmiyor, erkek için cinsellik daha öneml, şöyle bir söz var kadının 9 nefsi var dokuzuna birden sahip çıkar, erkeğin bir nefsi var birine bile sahip çıkamaz..eşime çok güvenirim şimdiye kadar gözü dışarı gitmedi bundan sonrada inşallah gitmez Allah şaşırmasın..Hg canımcım nerelerdesin sen yaa
Bilmiyorum cok komik geliyo bana ben eşime böyle yapcaz diyememki :))
Aynen ben gibi bende öyle hemen sokilurum yanına bebek icin yapanlardan değilim öyle uzun zaman gecse aklıma bisuru soru takılır beni istemiyomu diye ben yaklasmazsam o yaklaşır hic sektirmeyiz maşallah
Hg canımcım nerelerdesin sen yaa
Bilmiyorum cok komik geliyo bana ben eşime böyle yapcaz diyememki :))
Aynen ben gibi bende öyle hemen sokilurum yanına bebek icin yapanlardan değilim öyle uzun zaman gecse aklıma bisuru soru takılır beni istemiyomu diye ben yaklasmazsam o yaklaşır hic sektirmeyiz maşallah
yok be güzelim nadasa bıraktık bu ay
hadi inşallah tutmuştur, ikiniz içinde dua edicem çok beklediniz Rabbim bir ay daha bekletmez..Ikimizin batida 8inde canım son 6 kaldi
tmm tatlım soralım bakalımmm
tmm canım allah kabul etsin dularını
inşallah duyarsın canım kalbim seninlee
abla bence senin kızın olcak içimden öle geçiyo benim
hoooooooooooop pisiko gilin damından atlayamadım pisiko gilin damından hoplayamadım
döküldü liralarım toplayamadımmmmmmmmmm
o yare maktup yazdım yollayamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lilimmm dr yarın gideceksin dimi
kızlar pıpıtı duyduk çok şükür...çok güzeldi...ama sinirim bozuldu ya şu sekreterlere...
kızlar pıpıtı duyduk çok şükür...çok güzeldi...ama sinirim bozuldu ya şu sekreterlere...
kız zeycanımmmmmmmm ne takıyorsun Allah aşkına hadi halayaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar pıpıtı duyduk çok şükür...çok güzeldi...ama sinirim bozuldu ya şu sekreterlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?