Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evt tatlım yarın 3 4 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım sen ne zaman gitcen sonuclarını gösterdin mi sen

hayır göstermedim cnm dr adet olursan 3 günü gel adet olmazsan 4 günün geçerse gel dedi zaten sonuçların temizdedi dr yani şu 12 aralığa bi gelelimde işallah regli olmamda 4 gün sonra dr giderim aminnnn sen yarın dr sorsan bu lekelen me neden oluyomuş cnm merak ettim

Aminn hic kimsenin eşini ins sadece o istedigi icin yaparsan sanada kendini kötü hissettirir bi süre sonra onun icin sende yaklas ve gerçekten zevk almaya çalış
hadi inşallah tutmuştur, ikiniz içinde dua edicem çok beklediniz Rabbim bir ay daha bekletmez..
Ins canım hamislerin duasi kabul olur bu ay olmasini cok istiyorum eşimin dogum günü ona unutamayacagi hediye vermek istiyorum
kızlar pıpıtı duyduk çok şükür...çok güzeldi...ama sinirim bozuldu ya şu sekreterlere...

Amansa minnakimizin pıtpıtları da duylurmus bosver sen bu anların tadini cikar sekreterde kim oluyormuş

zeycanım gözün aydınnnnnnnnnnnnnn işalahhh kucağinada alırsın bebeğini aminnnnnnnnnnnnnnnn darısı başimizaaaaaaaaaaaaaaaaa

tmm bebeğim sorayım galıba benim ki enfeksyon kaptı ondan olabilir ama gende sorarım bidenem

ayyyyyyyyyy allah hepimize yaşatsın duymayı neler hissettin tatlım

Cok sevindimm guzelimm.. insallah hersy boyle guzel devam eder... naptida siniriniii bozduuu sekreter.. ???

kız zeycanımmmmmmmm ne takıyorsun Allah aşkına hadi halayaaaaaaaaaaaaaaaaa

gözünaydın canım nekadarlık olmuş susamın, ne oldu, ne yaptı sekreterler??

gözünaydın Zeycancımm... sekreterler niye bozdu ki sinirini

maşallah sübhanallah canım gözün aydın darısi başımıza

zeycanım gözün aydınnnnnnnnnnnnnn işalahhh kucağinada alırsın bebeğini aminnnnnnnnnnnnnnnn darısı başimizaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar çok teşekkür ederim doktor biraz zayıf dedi c.tesi yine gidcez sanırım çok küçük ve sekreterlere sinirim minişi etkiledi...6+1 olmuşuz c.tesi gidelim bakalım ne diyecek...

kızlar Rabbim bu duyguyu herkese hemen yaşatsın inş.Rabbim sağlık güç kuvvet versin inş.tez zamanda alırsınız kucağınıza...

aminn ins canim... Uyku manyagi oldum kuzum uyanuyorum bi saat sonra yine uyuyorum yazarken yine uyumus kalmisim kuzum bizde çok iyiyiz teyzesi bebisimi beni üzdü dr amca bir daha ona gitmicez çok iyiyiz biz

Bebek kendini hissettiriyor işte iyi ve anlayışlı bi doktor bup canim proflarin burnu yukarda oluyo genelde takma sen ama ihmalde etme en yakin zamanda git yine annesi rahatlayinca minikinde rahatlar

kızlar çok teşekkür ederim doktor biraz zayıf dedi c.tesi yine gidcez sanırım çok küçük ve sekreterlere sinirim minişi etkiledi...6+1 olmuşuz c.tesi gidelim bakalım ne diyecek...

canım benim gözün aydın.zayıf olsun ya bişiy olmaz.hem bebişler son ay alıyorlarmış kiloyu.onu sıkıntı etme.ne dedi o sekreterler sana.sakin ol tatlım.boşver.hrkese takma kafana

denizim bişey sorcam hiç iki gün boş bir gün mikmik denedin mi

canım geçen ay serapın dedigi gibi yaptık yumurtlama sonrası mik mik olmadı yine yoktu.. komple aylara bakacak olursak biz adet dışında rutin 2 en fazla 3 güne birlikte oluruz.. yumurtlama zamanıda gün aşırı.. birgün durup birgün yaparız.. ama sanmıyorum onunla ilgisi oldugunu..bir kere yapanda tutuyo.. hergün yapanda tutuyo.. bir ay boyu hergün yapmışlar kadın hamile.. yani o degildir sebep bence..

ne kadarda kolay söyleniyo dimi.. 7 yıl sonra hamile kaldı diye.. Allah bilir elbette.. ama 7 yıl çocugum olmasa benim eşimin psikolojisi ne hale gelir.. mutsuz oluruz.. dile kolay benim 7.ayım bu.. 7 yılı bekleyene Allahım bolca sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…