gözünaydın canım nekadarlık olmuş susamın, ne oldu, ne yaptı sekreterler??kızlar pıpıtı duyduk çok şükür...çok güzeldi...ama sinirim bozuldu ya şu sekreterlere...
kızlar pıpıtı duyduk çok şükür...çok güzeldi...ama sinirim bozuldu ya şu sekreterlere...
kızlar pıpıtı duyduk çok şükür...çok güzeldi...ama sinirim bozuldu ya şu sekreterlere...
evt tatlım yarın 3 4 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalımsen ne zaman gitcen sonuclarını gösterdin mi sen
Aminn hic kimsenin eşini ins sadece o istedigi icin yaparsan sanada kendini kötü hissettirir bi süre sonra onun icin sende yaklas ve gerçekten zevk almaya çalışmaşallah ya ne istekli kadınlarsınız,Allahtan eşimin gözü dışarı gitmiyor, erkek için cinsellik daha öneml, şöyle bir söz var kadının 9 nefsi var dokuzuna birden sahip çıkar, erkeğin bir nefsi var birine bile sahip çıkamaz..eşime çok güvenirim şimdiye kadar gözü dışarı gitmedi bundan sonrada inşallah gitmez Allah şaşırmasın..
Ins canım hamislerin duasi kabul olur bu ay olmasini cok istiyorum eşimin dogum günü ona unutamayacagi hediye vermek istiyorumhadi inşallah tutmuştur, ikiniz içinde dua edicem çok beklediniz Rabbim bir ay daha bekletmez..
maşallah sübhanallah canım gözün aydın darısi başımıza
gamzecimmmm bebisimmm nasılsın
gamzecimmmm bebisimmm nasılsın
hayır göstermedim cnm dr adet olursan 3 günü gel adet olmazsan 4 günün geçerse gel dedi zaten sonuçların temizdedi dr yani şu 12 aralığa bi gelelimde işallah regli olmamda 4 gün sonra dr giderim aminnnnsen yarın dr sorsan bu lekelen me neden oluyomuş cnm merak ettim
aminn ins canim... Uyku manyagi oldum kuzum uyanuyorum bi saat sonra yine uyuyorum yazarken yine uyumus kalmisim kuzum
ayyyyyyyyyy allah hepimize yaşatsın duymayı neler hissettin tatlım
Cok sevindimm guzelimm.. insallah hersy boyle guzel devam eder... naptida siniriniii bozduuu sekreter.. ???
kız zeycanımmmmmmmm ne takıyorsun Allah aşkına hadi halayaaaaaaaaaaaaaaaaa
gözünaydın canım nekadarlık olmuş susamın, ne oldu, ne yaptı sekreterler??
gözünaydın Zeycancımm... sekreterler niye bozdu ki sinirini
Aminn hic kimsenin eşini ins sadece o istedigi icin yaparsan sanada kendini kötü hissettirir bi süre sonra onun icin sende yaklas ve gerçekten zevk almaya çalış
Ins canım hamislerin duasi kabul olur bu ay olmasini cok istiyorum eşimin dogum günü ona unutamayacagi hediye vermek istiyorum
Amansa minnakimizin pıtpıtları da duylurmus bosver sen bu anların tadini cikar sekreterde kim oluyormuş
maşallah sübhanallah canım gözün aydın darısi başımıza
zeycanım gözün aydınnnnnnnnnnnnnn işalahhh kucağinada alırsın bebeğini aminnnnnnnnnnnnnnnn darısı başimizaaaaaaaaaaaaaaaaa
satinla uyumlu dimi kuzum
aminn ins canim... Uyku manyagi oldum kuzum uyanuyorum bi saat sonra yine uyuyorum yazarken yine uyumus kalmisim kuzumbizde çok iyiyiz teyzesi bebisimi beni üzdü dr amca bir daha ona gitmicez çok iyiyiz biz
kızlar çok teşekkür ederim doktor biraz zayıf dedi c.tesi yine gidcez sanırım çok küçük ve sekreterlere sinirim minişi etkiledi...6+1 olmuşuz c.tesi gidelim bakalım ne diyecek...
denizim bişey sorcam hiç iki gün boş bir gün mikmik denedin mi
satinla uyumlu dimi kuzum
burdaki tüm arkadaslarim sagolsunlar çok rahatlattilar gamzem.... Prof ve biraz işi ticarette dökmüş iyi bilgili dr ama ilgi yoook iste ... İyi bi dr bulcam ilgili oldun uzm. , Doç. Olsun raziyim
sıkma canını zamanı var gelecek elbet bak benim kardeşim 7 yıldır evli ancak bu sene hamile kaldı tedavi görüyodu pko'lu idi..vakti zamanı gelince oluyor, beklemek çok zordur eminim ama hiçbir zaman isyan etme dua et ve sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?