masallah canim masallah çok sevindim insan ki
canım geçen ay serapın dedigi gibi yaptık yumurtlama sonrası mik mik olmadı yine yoktu.. komple aylara bakacak olursak biz adet dışında rutin 2 en fazla 3 güne birlikte oluruz.. yumurtlama zamanıda gün aşırı.. birgün durup birgün yaparız.. ama sanmıyorum onunla ilgisi oldugunu..bir kere yapanda tutuyo.. hergün yapanda tutuyo.. bir ay boyu hergün yapmışlar kadın hamile.. yani o degildir sebep bence..
Hg canımcım nerelerdesin sen yaa
Bilmiyorum cok komik geliyo bana ben eşime böyle yapcaz diyememki :))
Aynen ben gibi bende öyle hemen sokilurum yanına bebek icin yapanlardan değilim öyle uzun zaman gecse aklıma bisuru soru takılır beni istemiyomu diye ben yaklasmazsam o yaklaşır hic sektirmeyiz maşallah
hg cnm ağrıların inşallah bebiştendir, hicran gitmiş doktora, doktor fazala teleşlandırmış düşük tehliken var demiş vajinal progeston vermiş ve bebek bir hafta geriden geliyomuş sata göre ama geç döllenmede olabilir demiş
ayy hadi hayırlısı canım beklemedeyiz inşallah gelmez :18:
kukulogummmmmm
kızlar Rabbim bu duyguyu herkese hemen yaşatsın inş.Rabbim sağlık güç kuvvet versin inş.tez zamanda alırsınız kucağınıza...
bebeğim ozaman sağlam bir hastane bul kendine... hsg çekilsin yumurtlama takibi zaten yaptırıyorsun... hsg de temiz çıkarsa ozaman sana sopa... kafana çok taktiğin için dicem... ama ben hsg nin önemli olduğunu düşünüyorum denizim... doktorunu değiştir 6-7 ay oldu dimi...
hafta sonu regl olmuş
Normal doktor olsun kuzu napcan profu docu normaller cok daha ilgili ve anlayışlıburdaki tüm arkadaslarim sagolsunlar çok rahatlattilar gamzem.... Prof ve biraz işi ticarette dökmüş iyi bilgili dr ama ilgi yoook iste ... İyi bi dr bulcam ilgili oldun uzm. , Doç. Olsun raziyim
Bnmde öyle zaten yaklamasa bi sürü tilki döner aklimdaaynen valla.. çocuk falan diye degil.. sevgi tazeleme ilgisini görmeyi istemebenim ki öyle oluyo :)
kızlar ya elaammm aşılama yapmıştı noldu haberiniz var mı?
hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
esrarengizim kuzummm ins agrilar bebistendir biz iyiyiz merak etme
Kizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn
tmm bebeğim sorayım galıba benim ki enfeksyon kaptı ondan olabilir ama gende sorarım bidenem
maşaallah canım ya ne mutlu sana rabbim herkese nasip etsinKizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn
hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?