Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebeğim ozaman sağlam bir hastane bul kendine... hsg çekilsin yumurtlama takibi zaten yaptırıyorsun... hsg de temiz çıkarsa ozaman sana sopa... kafana çok taktiğin için dicem... ama ben hsg nin önemli olduğunu düşünüyorum denizim... doktorunu değiştir 6-7 ay oldu dimi...

aynen valla.. çocuk falan diye degil.. sevgi tazeleme ilgisini görmeyi isteme benim ki öyle oluyo :)

Yaaaaa bu dr lar çok büyütüo olöucak icranımın düşüğü neyim. partır patır doğuracak Allahın izniyle
buarada inşallah bebiştendir diorum ama gr ümidim yokki :26:

ayy hadi hayırlısı canım beklemedeyiz inşallah gelmez :18:

hayırlısı canım ama her ayki o ağrıyı ve akıntıyı hissediorum malesefki

Kizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona 10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn

hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin

sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inanamzsın 5 ayrı doktora gittim.. ama boş gebelik öyküsünden dolayı hsg yi atlıyolar.. kimisi ben sana bişe yapmam herşeyiniz çok güzel diyo.. kimisi gel aşılama yapim ama garanti degil diyo. kimisi gez dolaş olur diyo.. ya doktorlar çözü bulamadıgı şeye stres deyip kendilerini kurtarıyo açıkcası.. uyuz oluyorum artık tek çarem kaldı hacılara hocalara gidicem

Son düzenleme:
burdaki tüm arkadaslarim sagolsunlar çok rahatlattilar gamzem.... Prof ve biraz işi ticarette dökmüş iyi bilgili dr ama ilgi yoook iste ... İyi bi dr bulcam ilgili oldun uzm. , Doç. Olsun raziyim
Normal doktor olsun kuzu napcan profu docu normaller cok daha ilgili ve anlayışlı
aynen valla.. çocuk falan diye degil.. sevgi tazeleme ilgisini görmeyi isteme benim ki öyle oluyo :)
Bnmde öyle zaten yaklamasa bi sürü tilki döner aklimda
kızlar ya elaammm aşılama yapmıştı noldu haberiniz var mı?

Malesef geldi kırmızıları

Herkese merhabalar..bebek bekleyen anneler Rabbım hayırlısı ıle kucagınıza almayı mutlulugunuzu kat kat arttırmayı nasıp etsın ..bebek ısteyen arkadaslarımada en kısa zamanda nasıp etsın rabbım boyle guzel bır duyguyu..
Ben 6.5 gıbı bı suredır evlıyım ve 25 yasındayım bı 6-7 ay sonra bebek dusunuyoruz yanı soyle tabıkıde planlanamaz bırsey bu ama 6-7 ay sonra krunmayı bırakacak ve sızler gıbı bende mutlu haberlerımı bekleyecegım=) ama bı yanım 6-7 ay sonrası ıcınde erkenmı acaba dıyor bır yanımda ıstıyor..bılırsınız mutlaka bu duyguyu bıraz karışıgım sizcede erken mı evlılıgımın uzerınden soyle 2-3 yıl gecse mı dıye dusunmuyor degılım?

Kizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona 10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn
maşaallah canım ya ne mutlu sana rabbim herkese nasip etsin

Selam kıslar bende bu ay ateş ölçmeye başladım çnk çok düzensiz adetlerim ve ne zaman yumurtladığımı bilmediğim için tutturmak zor oluo... artık çok sıkıldımm gerçekten yani tamam 6 ay uzun bir süreç değil ama yine de insan işte üzülüo ne bilim...

ama sizin yazdıklarınızı okuyorum insana destek veriyosunuz resmen :) inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…