hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sor ya merak ettim işallah kötü bişeyler demez musmutlu gelirsinnnn
doğru valla paramla rezil oldum o gün eşimde sinir küpu oldu beklerken
denizcim elbette kolay değil en yakın şahidi benim, seni çok umutsuz gördüm, yanılmıyorsam senin bir kürtajın var yani hamile kalabiliyorsun,birde hiç hamile kalma şansı olmayanları düşün onlar napsın..ömürleri boyunca çocuk hasreti çekenler var,tüp bebekle bile hamile kalamayanlar var en son çare olarak evlatlık alanlar var, hamilelik duygusunu tadamadan içinde bir canlı büyütemeden başkasının çocuğuna annelik yapanlar var..pozitif düşün ve hayırlısını iste canım benim..ne kadarda kolay söyleniyo dimi.. 7 yıl sonra hamile kaldı diye.. Allah bilir elbette.. ama 7 yıl çocugum olmasa benim eşimin psikolojisi ne hale gelir.. mutsuz oluruz.. dile kolay benim 7.ayım bu.. 7 yılı bekleyene Allahım bolca sabır versin..
hafta sonu regl olmuş
kızlar ya elaammm aşılama yapmıştı noldu haberiniz var mı?
Kizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn
kukulogummmmmmnapion sennnn bugün ruyamdab senin ismin geçiyordu ama rüya nasildı hatırlamıyorum
saçmalamaaaaaaa.... hacı hocadan önce dualarımız var bence kendin çektir hsg... öyle oluyr mu acabaainanamzsın 5 ayrı doktora gittim.. ama boş gebelik öyküsünden dolayı hsg yi atlıyolar.. kimisi ben sana bişe yapmam herşeyiniz çok güzel diyo.. kimisi gel aşılama yapim ama garanti diyo. kimisi gez dolaş olur diyo.. ya doktorlar çözü bulamadıgı şeye stres deyip kendilerini kurtarıyo açıkcası..uyuz oluyorum artık tek çarem kaldı hacılara hocalara gidicem
maalesef regl oldu kuzummmm
bi,zimle ne zaman tanıştırcaksın
hayır olsun kuzummmm
saçmalamaaaaaaa.... hacı hocadan önce dualarımız var bence kendin çektir hsg... öyle oluyr mu acabaa
bi daha gelmedi ama üzülmedim demistu... Canim biliyorsun bende aşılama oldum hemde hiç istemeyerek içimden hiç gelmedi tutma sansininda çok az olduğunu biliyordum eşim birde bunu deneyelim dediği için oldum hiç umudum yoktu ama regl olunca iki gün ağladım gözlerim dışarı demek ki içten içe bi umut baglamisim büyük bi yıkım oldu benim için
Herkese merhabalar..bebek bekleyen anneler Rabbım hayırlısı ıle kucagınıza almayı mutlulugunuzu kat kat arttırmayı nasıp etsın ..bebek ısteyen arkadaslarımada en kısa zamanda nasıp etsın rabbım boyle guzel bır duyguyu..
Ben 6.5 gıbı bı suredır evlıyım ve 25 yasındayım bı 6-7 ay sonra bebek dusunuyoruz yanı soyle tabıkıde planlanamaz bırsey bu ama 6-7 ay sonra krunmayı bırakacak ve sızler gıbı bende mutlu haberlerımı bekleyecegım=) ama bı yanım 6-7 ay sonrası ıcınde erkenmı acaba dıyor bır yanımda ıstıyor..bılırsınız mutlaka bu duyguyu bıraz karışıgım sizcede erken mı evlılıgımın uzerınden soyle 2-3 yıl gecse mı dıye dusunmuyor degılım?
cnm çok fazla ultrasona girme çok girmek zararlı, bu arada gözün aydın seninle günlerimiz yakın benimkide zıplıyodur inşallah içerdeKizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn
hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
maalesef regl oldu kuzummmm
bi,zimle ne zaman tanıştırcaksın
hayır olsun kuzummmm
saçmalamaaaaaaa.... hacı hocadan önce dualarımız var bence kendin çektir hsg... öyle oluyr mu acabaa
ben hsg yi kendin istedim dr ısrarla gerek yoook dedi tmm temmuz cıktı ama 18 aydır olmayan bebek hsg den iki asu sonra oldu
Daha erkendir belki bekle bakalım bi kaç gün daha,inş.hepimiz burdan mutlu haberleri vereceğiz ben inanıyorum buna..
cnm çok fazla ultrasona girme çok girmek zararlı, bu arada gözün aydın seninle günlerimiz yakın benimkide zıplıyodur inşallah içerde
Hg canım bende wwn gibi düşünüyordum aceleye gerek yok bi kac yıl bekleyelim diyordum 1.5 senelkk evliyim bu 7.denemem ve ha diyince olmuyor zaten çoğunluk keşke en basta korunmasaydim :)) Çünkü zaman hızlı geciyo sen bilirsin ama bence 2 yil filan fazla egwr evliliginde problemin yoksa beklemen bisi degistirmezzHerkese merhabalar..bebek bekleyen anneler Rabbım hayırlısı ıle kucagınıza almayı mutlulugunuzu kat kat arttırmayı nasıp etsın ..bebek ısteyen arkadaslarımada en kısa zamanda nasıp etsın rabbım boyle guzel bır duyguyu..
Ben 6.5 gıbı bı suredır evlıyım ve 25 yasındayım bı 6-7 ay sonra bebek dusunuyoruz yanı soyle tabıkıde planlanamaz bırsey bu ama 6-7 ay sonra krunmayı bırakacak ve sızler gıbı bende mutlu haberlerımı bekleyecegım=) ama bı yanım 6-7 ay sonrası ıcınde erkenmı acaba dıyor bır yanımda ıstıyor..bılırsınız mutlaka bu duyguyu bıraz karışıgım sizcede erken mı evlılıgımın uzerınden soyle 2-3 yıl gecse mı dıye dusunmuyor degılım?
Sipa yaa isiralim doğusndaKizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn
Canimcim sımsıkı sarıl bana hadi
hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
doğru valla paramla rezil oldum o gün eşimde sinir küpu oldu beklerken
hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
fazla konuşmadı canım gezmek yasak ilişki yasak iste diğerlerini biliyorsun iste
denizcim elbette kolay değil en yakın şahidi benim, seni çok umutsuz gördüm, yanılmıyorsam senin bir kürtajın var yani hamile kalabiliyorsun,birde hiç hamile kalma şansı olmayanları düşün onlar napsın..ömürleri boyunca çocuk hasreti çekenler var,tüp bebekle bile hamile kalamayanlar var en son çare olarak evlatlık alanlar var, hamilelik duygusunu tadamadan içinde bir canlı büyütemeden başkasının çocuğuna annelik yapanlar var..pozitif düşün ve hayırlısını iste canım benim..
severimmmmmmmmm seniiiiiiii fazlaaaaaaaa sevgidennnnnnnnn bişiler olursa karışmammmmmmmm
inşallah bitanem yaaa ikimiz içinde bu ay yoğundu bakalım nasıl geccek
seviyoruz seni kukuloğum.. senin ilgiye ihtiyacın olmuş da böyle bir yöntem mi uygulamaya karar verdin bakimmmm....SeViYorUz seni PsİpSiKO...
özel ultrason geçen yerler var mesela benım gıttıgım hastanede yok ondan özel bir yer var apartman dairesi gibi veriyosun parayı cekiyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?