Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin

sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

severimmmmmmmmm seniiiiiiii fazlaaaaaaaa sevgidennnnnnnnn bişiler olursa karışmammmmmmmm
sor ya merak ettim işallah kötü bişeyler demez musmutlu gelirsinnnn

inşallah bitanem yaaa ikimiz içinde bu ay yoğundu bakalım nasıl geccek

denizcim elbette kolay değil en yakın şahidi benim, seni çok umutsuz gördüm, yanılmıyorsam senin bir kürtajın var yani hamile kalabiliyorsun,birde hiç hamile kalma şansı olmayanları düşün onlar napsın..ömürleri boyunca çocuk hasreti çekenler var,tüp bebekle bile hamile kalamayanlar var en son çare olarak evlatlık alanlar var, hamilelik duygusunu tadamadan içinde bir canlı büyütemeden başkasının çocuğuna annelik yapanlar var..pozitif düşün ve hayırlısını iste canım benim..

kızlar ya elaammm aşılama yapmıştı noldu haberiniz var mı?

maalesef regl oldu kuzummmm
Kizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona 10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn

bi,zimle ne zaman tanıştırcaksın
kukulogummmmmm napion sennnn bugün ruyamdab senin ismin geçiyordu ama rüya nasildı hatırlamıyorum

hayır olsun kuzummmm

saçmalamaaaaaaa.... hacı hocadan önce dualarımız var bence kendin çektir hsg... öyle oluyr mu acabaa

bi daha gelmedi ama üzülmedim demistu... Canim biliyorsun bende aşılama oldum hemde hiç istemeyerek içimden hiç gelmedi tutma sansininda çok az olduğunu biliyordum eşim birde bunu deneyelim dediği için oldum hiç umudum yoktu ama regl olunca iki gün ağladım gözlerim dışarı demek ki içten içe bi umut baglamisim büyük bi yıkım oldu benim için

Canım tabikide bu size bağlı bir durum biz 4 sene çıktık sora evlendik ve 2 seneye yaklaşınca karar verdik... 28 yaşındayım bende..
aslında tabi durumlar önemli yani bebek sahibi olmak dünyanın en güzel şeyi olsa gerek ama sorumluluklarını düşününce insan birazda korkmuyor değil. Çünkü ona güzel bir gelecekte sağlamak gerekiyor... ama tabi kendine ve eşine güveniyorsa sorun yok :)

Kizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona 10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn
cnm çok fazla ultrasona girme çok girmek zararlı, bu arada gözün aydın seninle günlerimiz yakın benimkide zıplıyodur inşallah içerde

hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin

seviyoruz seni kukuloğum.. senin ilgiye ihtiyacın olmuş da böyle bir yöntem mi uygulamaya karar verdin bakimmmm....SeViYorUz seni PsİpSiKO...

bebem neler duyuyorum yaa :26:

nasılsın ? bebiş için artı bişi dedimi dr ? anlat hemen meraktan çatladımmm :18:

maalesef regl oldu kuzummmm

bi,zimle ne zaman tanıştırcaksın

hayır olsun kuzummmm

saçmalamaaaaaaa.... hacı hocadan önce dualarımız var bence kendin çektir hsg... öyle oluyr mu acabaa

özel ultrason geçen yerler var mesela benım gıttıgım hastanede yok ondan özel bir yer var apartman dairesi gibi veriyosun parayı cekiyor adam

Daha erkendir belki bekle bakalım bi kaç gün daha,inş.hepimiz burdan mutlu haberleri vereceğiz ben inanıyorum buna..

Cnm ya bat günüme az kaldı ama geceden beri göğüslerim baya sertleşti ve büyüdü acımaya başladı,acaba diyorum hastalancakmıyım anlamadım,her ay düzenli olarak göğüslerimden şikayetçi değilim bazen hiç ağrı olmuyor bi bakmışım ragl olmuşum,bugün idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı,ilk zamanlar içimdeki ses çok güzeldi ve sanki hamile kalabileceğimi hissediyordum ama şimdi o hissim kayboldu sanki,eltim 6 haftalık hamileydi 2.çocuğuna ve ctesi gecesi kanamsı olmuş ve kaybetmişler,bende çok taktım kafaya acaba mı diye ((

cnm çok fazla ultrasona girme çok girmek zararlı, bu arada gözün aydın seninle günlerimiz yakın benimkide zıplıyodur inşallah içerde

Bu 3.oluyo canim bugun gtmek hsapta yoktu aslinda ama tedirgin oldm bi kaybim oldgu icin.. İnsallah kucagimiza aldgmzi goruruzz

Hg canım bende wwn gibi düşünüyordum aceleye gerek yok bi kac yıl bekleyelim diyordum 1.5 senelkk evliyim bu 7.denemem ve ha diyince olmuyor zaten çoğunluk keşke en basta korunmasaydim :)) Çünkü zaman hızlı geciyo sen bilirsin ama bence 2 yil filan fazla egwr evliliginde problemin yoksa beklemen bisi degistirmezz
Sipa yaa isiralim doğusnda

hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin

Canimcim sımsıkı sarıl bana hadi

doğru valla paramla rezil oldum o gün eşimde sinir küpu oldu beklerken

Evet doktor olsun ama konusabil ve tedirginliklerinden bahset seni asagilamasin duymamazliktan gelmesin anlatabildimmi canım çünkü ilk bebegin ve tedirgin olmakda cok haklısın

hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin

tatlım neden geride duruyosun ki sobete karış hade bacımm kızzzzzz seni sevmeyenn ölssüüüüüünnnnnnnnnn

yanlış anladın sanırım.. ben söylemek kolay dedim.. hani 7 yıl sonra efendim 20 yıl sonra çocukları oldu umutsuz olma derler ya.. bu bana teselli gibi gelmiyo onu dedim :) şuan umudum var çok şükür hatta bebegim benimle gibi hissediyorum saçma şekilde.. olmasada umudum gitmez.. ama yıllar geçtikçe hani nasıl söyleyim 20 yıl sonra gelecek bebegi artık ne yapim yanii.. benim hayat enerjim gitmiş herkes parmakla gösteriyo bu kısır çocugu olmuyo diyee.. yıllarca bunu yaşadıktan sonra artık mutsuz bir çift oluruz ve gelen bebek amorti gibi bişe olur.. umarım yanlış anlaşılmıyorumdur..

sen demi kuzummmmmm... bir ağlayasım var bir ağlayasımmmmmmmmmmmmmmm

severimmmmmmmmm seniiiiiiii fazlaaaaaaaa sevgidennnnnnnnn bişiler olursa karışmammmmmmmm

inşallah bitanem yaaa ikimiz içinde bu ay yoğundu bakalım nasıl geccek

sevvv beni liliiiiiiiiii çok sevvvv

seviyoruz seni kukuloğum.. senin ilgiye ihtiyacın olmuş da böyle bir yöntem mi uygulamaya karar verdin bakimmmm....SeViYorUz seni PsİpSiKO...

işe yaradı ama sevgiye ihtiyacım varrr benimmmm

özel ultrason geçen yerler var mesela benım gıttıgım hastanede yok ondan özel bir yer var apartman dairesi gibi veriyosun parayı cekiyor adam

deniz duydun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…