maalesef regl oldu kuzummmm
bi,zimle ne zaman tanıştırcaksın
hayır olsun kuzummmm
saçmalamaaaaaaa.... hacı hocadan önce dualarımız var bence kendin çektir hsg... öyle oluyr mu acabaa
bende 25 yaşında evlendim çocuk için 2 sene bekledim evliliğim otursun diye,bunun kararını ancak sen verebilirsin kendini hazır hissediyorsan bekleme derim yok değilsen sorumluluk altına girmeye bekle derim..evlilik sorumluluğunun üstüne birde çocuğun sorumluluğu ekleniyor.Herkese merhabalar..bebek bekleyen anneler Rabbım hayırlısı ıle kucagınıza almayı mutlulugunuzu kat kat arttırmayı nasıp etsın ..bebek ısteyen arkadaslarımada en kısa zamanda nasıp etsın rabbım boyle guzel bır duyguyu..
Ben 6.5 gıbı bı suredır evlıyım ve 25 yasındayım bı 6-7 ay sonra bebek dusunuyoruz yanı soyle tabıkıde planlanamaz bırsey bu ama 6-7 ay sonra krunmayı bırakacak ve sızler gıbı bende mutlu haberlerımı bekleyecegım=) ama bı yanım 6-7 ay sonrası ıcınde erkenmı acaba dıyor bır yanımda ıstıyor..bılırsınız mutlaka bu duyguyu bıraz karışıgım sizcede erken mı evlılıgımın uzerınden soyle 2-3 yıl gecse mı dıye dusunmuyor degılım?
kesenin kac mm oldugunu 3 kere sordum söylemedi uyuz onu bilmenize gerek yoook 5 haftalık bilin yeter dedi aklima geldikçe sinir oluyorum
bebegim hamile kaldın tüpün açıktır diyolar.. sana demediler mi hiç.. sormadılarmı hamile kaldınmı daha önce diye...
ben hsg yi kendin istedim dr ısrarla gerek yoook dedi tmm temmuz cıktı ama 18 aydır olmayan bebek hsg den iki asu sonra oldu
daha önce yaşamadım canım bu ilk hamileligim benim
ayy Allah nazarlardan sakınsın icranımmmesrarengizim kuzummm ins agrilar bebistendir biz iyiyiz merak etme
hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neysee hepinizee iyi shberler
şimdi anladım canım bana sitem ediyosun sandım, umudunu kaybetmediğin sürece, o bebek o göbişe girer Allahın izniyleyanlış anladın sanırım.. ben söylemek kolay dedim.. hani 7 yıl sonra efendim 20 yıl sonra çocukları oldu umutsuz olma derler ya.. bu bana teselli gibi gelmiyo onu dedim :) şuan umudum var çok şükür hatta bebegim benimle gibi hissediyorum saçma şekilde.. olmasada umudum gitmez.. ama yıllar geçtikçe hani nasıl söyleyim 20 yıl sonra gelecek bebegi artık ne yapim yanii.. benim hayat enerjim gitmiş herkes parmakla gösteriyo bu kısır çocugu olmuyo diyee.. yıllarca bunu yaşadıktan sonra artık mutsuz bir çift oluruz ve gelen bebek amorti gibi bişe olur.. umarım yanlış anlaşılmıyorumdur..
kısçelerim ne oldu bu gün size alınganlıgınız üzerinizde
canim progestan verdi sabah akşam vajinal kullanıyorum evet dr öyle biseyler dedi ama bence öyle değil çünkü kanama leke hiç olmadı şükür bende
kısçelerim ne oldu bu gün size alınganlıgınız üzerinizde
özel ultrason geçen yerler var mesela benım gıttıgım hastanede yok ondan özel bir yer var apartman dairesi gibi veriyosun parayı cekiyor adam
tatlım neden geride duruyosun ki sobete karış hade bacımm kızzzzzz seni sevmeyenn ölssüüüüüünnnnnnnnnn
ben geride durmadım kiii sevin beni dedimmmmm
bebegim hamile kaldın tüpün açıktır diyolar.. sana demediler mi hiç.. sormadılarmı hamile kaldınmı daha önce diye...
ya benim polipler vardı yerlerini belirlemek için çektiler ama bak lili dedi para ile çekiyormuşlar
Denizim cok kizdim sana ne amortisi ya Allahim sagliklisini versin canim verdikten wonra acisini gostermesin o daha kötü kucağına aldikyan sonra kaybetmek Allahim esirgesin bize bagislayacagi sağlıklı sıhhatli bebekler versin insyanlış anladın sanırım.. ben söylemek kolay dedim.. hani 7 yıl sonra efendim 20 yıl sonra çocukları oldu umutsuz olma derler ya.. bu bana teselli gibi gelmiyo onu dedim :) şuan umudum var çok şükür hatta bebegim benimle gibi hissediyorum saçma şekilde.. olmasada umudum gitmez.. ama yıllar geçtikçe hani nasıl söyleyim 20 yıl sonra gelecek bebegi artık ne yapim yanii.. benim hayat enerjim gitmiş herkes parmakla gösteriyo bu kısır çocugu olmuyo diyee.. yıllarca bunu yaşadıktan sonra artık mutsuz bir çift oluruz ve gelen bebek amorti gibi bişe olur.. umarım yanlış anlaşılmıyorumdur..
Okudum canim bende sinir oldum onun icin artık normal bi doktora gitkesenin kac mm oldugunu 3 kere sordum söylemedi uyuz onu bilmenize gerek yoook 5 haftalık bilin yeter dedi aklima geldikçe sinir oluyorum
neysee hepinizee iyi shberler
daha önce yaşamadım canım bu ilk hamileligim benim
Canım tabikide bu size bağlı bir durum biz 4 sene çıktık sora evlendik ve 2 seneye yaklaşınca karar verdik... 28 yaşındayım bende..
aslında tabi durumlar önemli yani bebek sahibi olmak dünyanın en güzel şeyi olsa gerek ama sorumluluklarını düşününce insan birazda korkmuyor değil. Çünkü ona güzel bir gelecekte sağlamak gerekiyor... ama tabi kendine ve eşine güveniyorsa sorun yok :)
şimdi anladım canım bana sitem ediyosun sandım, umudunu kaybetmediğin sürece, o bebek o göbişe girer Allahın izniyle
tabi vardır hatta doktora desem illa yapacaksın o da yapar zaten.. ama hsg tüplerin tıkanıklıgını test ediyo.. tıkalı olsa ilk spermler nasıl gitmiş olacak dimi ama.. igne yaptırmak degil ki bu olsun ya açıkta olsa yaptırım diyeyim.. bayagı operasyon.. ben zaten muayeneye gidiyorum psikolojim bozuluyo elin bilmem nelerine oranı aç buranı aç yeter yani.. kadınlıgımdan sogudum iyice.. hele o kürtajı Allah düşmanıma yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?