Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

maalesef regl oldu kuzummmm

bi,zimle ne zaman tanıştırcaksın

hayır olsun kuzummmm

saçmalamaaaaaaa.... hacı hocadan önce dualarımız var bence kendin çektir hsg... öyle oluyr mu acabaa

bebegim hamile kaldın tüpün açıktır diyolar.. sana demediler mi hiç.. sormadılarmı hamile kaldınmı daha önce diye...

bende 25 yaşında evlendim çocuk için 2 sene bekledim evliliğim otursun diye,bunun kararını ancak sen verebilirsin kendini hazır hissediyorsan bekleme derim yok değilsen sorumluluk altına girmeye bekle derim..evlilik sorumluluğunun üstüne birde çocuğun sorumluluğu ekleniyor.

bebegim hamile kaldın tüpün açıktır diyolar.. sana demediler mi hiç.. sormadılarmı hamile kaldınmı daha önce diye...

özel ultrason geçen yerler var mesela benım gıttıgım hastanede yok ondan özel bir yer var apartman dairesi gibi veriyosun parayı cekiyor adam

esrarengizim kuzummm ins agrilar bebistendir biz iyiyiz merak etme
ayy Allah nazarlardan sakınsın icranımmm
bj dr düşük tehlikesi var demiş deyince çok tırstım.. nemiş? nedenmiş? progestan mı verdi? onu artık çoğu hamileye veriolarmış die duymuştum ben :26:

hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin

sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canımmmm seni sevmezmiyizzzz.. ilgilenmezmiyizzz.... seni çooookkk sevioz kuzummm

şimdi anladım canım bana sitem ediyosun sandım, umudunu kaybetmediğin sürece, o bebek o göbişe girer Allahın izniyle

özel ultrason geçen yerler var mesela benım gıttıgım hastanede yok ondan özel bir yer var apartman dairesi gibi veriyosun parayı cekiyor adam

tabi vardır hatta doktora desem illa yapacaksın o da yapar zaten.. ama hsg tüplerin tıkanıklıgını test ediyo.. tıkalı olsa ilk spermler nasıl gitmiş olacak dimi ama.. igne yaptırmak degil ki bu olsun ya açıkta olsa yaptırım diyeyim.. bayagı operasyon.. ben zaten muayeneye gidiyorum psikolojim bozuluyo elin bilmem nelerine oranı aç buranı aç yeter yani.. kadınlıgımdan sogudum iyice.. hele o kürtajı Allah düşmanıma yaşatmasın..

Denizim cok kizdim sana ne amortisi ya Allahim sagliklisini versin canim verdikten wonra acisini gostermesin o daha kötü kucağına aldikyan sonra kaybetmek Allahim esirgesin bize bagislayacagi sağlıklı sıhhatli bebekler versin ins

kesenin kac mm oldugunu 3 kere sordum söylemedi uyuz onu bilmenize gerek yoook 5 haftalık bilin yeter dedi aklima geldikçe sinir oluyorum
Okudum canim bende sinir oldum onun icin artık normal bi doktora git
neysee hepinizee iyi shberler

Neyin var bebisik senkn

kendıme ve eşime guvenıyorum o yonden kafama takılan bırsey yokda ınsan dusunuyor ıste bebek cok cok guzel oldugu kadar dedıgın gıbı de sorumluluk yanı.biz 7 sene cıktık ve 6 ay kadar once evlendık bızım kafamızda olan surecek gore rabbım nasıp ederse tabıkı 2 seneye yakın bı zaman oluyor aslında cok sacma boyle hesaplar bılıyorum ama ne bılım işte bebek dıyınce bıle ıcım kıpırdanıyor heyecanlanıyorum ki surda bı kac oncesıne kadar cok uzaktı bana bebek ne olduda aklıma dustu boyle bılemıyorum ve bu sabah gelıp hemen kk da bu bolumu aramaya basladım =)

canım tüpler açıkmı die bakıyo birde azıcık tıkanıklık varsa onuda basınçla açıyor mesela benim azcık tıkanıklık varmış sanırım kanamam cok oldu ve iyice temizlendi genelde hgs den sonra kısır olanların bile tedavi kullanmadan hamile kaldıkları görülmüş yani sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…