Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızzlarrrrrrrr hepiniziiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımsınızzzzzzzsevdiniz beni kendiciğime geldimmmmmmmmmmm

cnm benim regli oldun mu sen
havva senin gercek ismin mi ayrıca gercek isminse haviş diyen oluyo mu
hayır tatılm benim adım nazlı havva ismini kızım olursa koymayı düşünüyorumda cnm sen bana istediğin gibi hitap ede bilirsin

ben geride durmadım kiii sevin beni dedimmmmm

ya benim polipler vardı yerlerini belirlemek için çektiler ama bak lili dedi para ile çekiyormuşlar

cnm benim çalışmalar nasıl gidiyor senin cnm benim şu yumoş akıntısı bazen oluyor bazen olmuyor yani ben bazen yumurtluyorum bazen yumoş olmuyomuanlamadım ov tetide hiç kullanmadım

Son düzenleme:

yok ben bugün sanırım kendimi pek ifade edemiyorum :)) canım benim bi düşün 10-15 yıl geçmiş olmamış çocugun herkesin dilinde gamze nin çocugu olmuyo.. bitti.. yaşın ilerliyo seni yeni tanıyan herkes sana veya etrafına çocuk soruyo.. hatta arkandan şşşttt sorma sorma onların çocugu olmuyo diyolar... bi düşün sonra karar ver bakalım.. elbette acısı tartışılmaz.. ben görmedigim bebegime hala üzülüyorum (((ama benim dedigim o kadar zaman yıpranmak zor.. (

canim öyle büyük bi operasyon değil ki benim normal muyayeneden farksız geçti agrım sizin olmadı şükür keşke daha önce cektirseymisim diyorum

canım o zaman tıkanıklık yokmuş sende :) zamanı varmış sadece bebeginin gelmesinin.. çünkü tıkalı olsaydı o ilaç çok can yakıyomuş bagırtıyomuş çogu kadını..

yok hemen bı bebek sahıbı olmak ısteyecek kadar hazır degılım yalan soyleyemem ama bı 6 ay sonra dıye kafamda oldugundan belkıde hep zaten ha deyıncede olacak bırsey degıl hemen bıde o var ,benım asıl sızlerden ogrenmek ıstedıgım suydu ben acık bır sekılde soyleyeyım ben 6 ay sonrasınra bebek calısmalarına baslayacagım bunun ıcın sımdıden vucudumu guclendırmem beslemek ıcın yapmam gereken bırsey varmı yoksa ozamanmı baslayayım bunları dusunmeye?hanı onceden yapmak gereken bırsey varsa sımdıden baslayalım dıye dusundum sızler daha ıyı bılırsınız ben cok saglıklı beslenen bı ınsanda degılım ustelık mesela yumurta ve et yemem ki hamılelıkte bunun onemlı oldugunu soyluyolar :S

Ooooo süper bütün kızlar toplanmış...Ya ben temizlik yapmaya bayılıyorum da yemek yapmayı hiç sevmiyorum aşçı mı alsam eve ne yapsam :)

hayır bacımm olmadımm bekliyorumm sen naslsın nasl gidiyoo

hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin

sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kuzuuum,kuşuuummm,yavrumm,bebeeğiim,
çok seviyoruz biz seni ne oldu sana?ocak ayının hamişisin sen.üzülme bebeğin için enerji topla.

Ooooo süper bütün kızlar toplanmış...Ya ben temizlik yapmaya bayılıyorum da yemek yapmayı hiç sevmiyorum aşçı mı alsam eve ne yapsam :)
aynı dert bendede var daha doğrusu yemeğin adını koymak zor yapması kolay ne yapacağıma karar versem ama bir türlü veremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…