Psipsikom aglasada biliriz havadan heralde benimde hickira hickira aglayasim varkızzlarrrrrrrr hepiniziiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımsınızzzzzzzsevdiniz beni kendiciğime geldimmmmmmmmmmm
kızzlarrrrrrrr hepiniziiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımsınızzzzzzzsevdiniz beni kendiciğime geldimmmmmmmmmmm
cnm benim regli oldun mu sen:2::2:
hayır tatılm benim adım nazlı havva ismini kızım olursa koymayı düşünüyorumda cnm sen bana istediğin gibi hitap ede bilirsinhavva senin gercek ismin mi ayrıca gercek isminse haviş diyen oluyo mu
ben geride durmadım kiii sevin beni dedimmmmm
ya benim polipler vardı yerlerini belirlemek için çektiler ama bak lili dedi para ile çekiyormuşlar
Hg canım bende wwn gibi düşünüyordum aceleye gerek yok bi kac yıl bekleyelim diyordum 1.5 senelkk evliyim bu 7.denemem ve ha diyince olmuyor zaten çoğunluk keşke en basta korunmasaydim :)) Çünkü zaman hızlı geciyo sen bilirsin ama bence 2 yil filan fazla egwr evliliginde problemin yoksa beklemen bisi degistirmezz
cok sukur evlılıgımde bı sorun yok guzel gıdıyor ,dedıgınız gıbı he dıyıncede olmuyor yok yok bende bı 6 ay sonra fln baslıyayım calısmaya =) cunku sımdı daha 6 aylık evlıyım ve cok erken olur dıye dusunuyorum :S
masallah canim masallah çok sevindim insan ki
canim öyle büyük bi operasyon değil ki benim normal muyayeneden farksız geçti agrım sizin olmadı şükür keşke daha önce cektirseymisim diyorum
Denizim cok kizdim sana ne amortisi ya Allahim sagliklisini versin canim verdikten wonra acisini gostermesin o daha kötü kucağına aldikyan sonra kaybetmek Allahim esirgesin bize bagislayacagi sağlıklı sıhhatli bebekler versin ins
Okudum canim bende sinir oldum onun icin artık normal bi doktora git
Neyin var bebisik senkn
Psipsikom aglasada biliriz havadan heralde benimde hickira hickira aglayasim var
canim öyle büyük bi operasyon değil ki benim normal muyayeneden farksız geçti agrım sizin olmadı şükür keşke daha önce cektirseymisim diyorum
hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende 25 yaşında evlendim çocuk için 2 sene bekledim evliliğim otursun diye,bunun kararını ancak sen verebilirsin kendini hazır hissediyorsan bekleme derim yok değilsen sorumluluk altına girmeye bekle derim..evlilik sorumluluğunun üstüne birde çocuğun sorumluluğu ekleniyor.
ins zeycanim inss pit pitlat hizli bebislerin kalbi çok hızlı atio
cnm benim regli oldun mu sen
hayır tatılm benim adım nazlı havva ismini kızım olursa koymayı düşünüyorumda cnm sen bana istediğin gibi hitap ede bilirsin
cnm benim regli oldun mu sen
hayır tatılm benim adım nazlı havva ismini kızım olursa koymayı düşünüyorumda cnm sen bana istediğin gibi hitap ede bilirsin
cnm benim çalışmalar nasıl gidiyor senin cnm benim şu yumoş akıntısı bazen oluyor bazen olmuyor yani ben bazen yumurtluyorum bazen yumoş olmuyomuanlamadım ov tetide hiç kullanmadım
ben burdaki yazılanları okudum korktum günlerce uykum katkı anestezili çektirmek istedim bende cihazla alakalida olabilir
hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynı dert bendede var daha doğrusu yemeğin adını koymak zor yapması kolay ne yapacağıma karar versem ama bir türlü veremiyorum...Ooooo süper bütün kızlar toplanmış...Ya ben temizlik yapmaya bayılıyorum da yemek yapmayı hiç sevmiyorum aşçı mı alsam eve ne yapsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?