Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Psipsikom aglasada biliriz havadan heralde benimde hickira hickira aglayasim var

cnm benim regli oldun mu sen

hayır tatılm benim adım nazlı havva ismini kızım olursa koymayı düşünüyorumda cnm sen bana istediğin gibi hitap ede bilirsin

hepiniz ailem gibisiniz kızlarrrrrrr

denizim seni anlıyorum bebeğim beş yıllık evliyim ben... herkes soruyor olmuyor mu olmuyor mu... olmuyor abi... diyesim geliyor arkamdan konuşuyorlar yüzüme söylüyorlar ama kimse bilmiyor ben 4.5 sene korundum şimdi istiyorum bebek nitekim bir kez hamile de kaldım.. aslında hamile kaldığımda herkese haykırmak istedim bakın bebeğim oluyor diye ama artık alıştım hatta bir ara gerçekten olmuyor sanıyordum kadar yani... ama gördüm ki sağlık en değerlisi... gerisi boş hatta itiraf ediyorum kürtajdan sonra bu kadar çabuk toparlamamın sebebi kendi sağlğımı isteme... ötesi yok... sürekli kanama ağrı ilişki yok o yok bu yok... insan sağlığını özlüyor yaa olumsuzluk olumsuzluk çağırıyor sanki... bence biraz olumlu düşün herkes bunu anlatmaya çalışıyor sana... kardeş gibiyiz burda sen üzülünce bizde üzülüyoruz... belkide biraz ara ver demiştim ya ben sana kafan sakinlesin diye... lütfen kendine eziyet etme... hamile kalacaksın ama zamanı var demekki

en sevdiğim isim nazlı tatlım nedn havva koymayı düşünüyorsun

havva ismini çok seviyorum ya eşimde esra koyarız diyor erkek içinde muhammet istiyorum ama bebişim kaldıramaz diye vaz geçtim ömer ve ya yusuf olsunda pıtırcık ozaman koyarız bi isim cnm senin adın ne ve bebişin olursa hangi isimleri koyacaksın

hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin

sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kuzummmmmmmmmmmmm :89::89:

Kizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona 10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn

gözün aydın canımmmm.. e hani bebişşşş???? göstermicen mi bizeeee???

kızzlarrrrrrrr hepiniziiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımsınızzzzzzzsevdiniz beni kendiciğime geldimmmmmmmmmmm

oy balımm yaaa

Ooooo süper bütün kızlar toplanmış...Ya ben temizlik yapmaya bayılıyorum da yemek yapmayı hiç sevmiyorum aşçı mı alsam eve ne yapsam :)

sen bu aralar çok temizlik yapıyorsun.. sadece yemek yap bence çarşamba bebiş görme günü yarın bol bol dinlen bence... bide saat kaçtaydı senin randevun canım? çikolata aldım bugünden bebişi mutlu ettim vurdu ama midem fena bulandı tatlı sevmios zorla yesemde

aynı dert bendede var daha doğrusu yemeğin adını koymak zor yapması kolay ne yapacağıma karar versem ama bir türlü veremiyorum...

ay o daha beter bişi yaa, ne pişirsem diye düşün dur...eşim olmasa ben hiç yemek yapmam valla, sipariş ver her şey eve gelsin...

bende oturma odasini supurdum birde mutfagi supursem yetecek bide silsem valla su kadarcik seyi gözüm yemiyor he uyku akiyo gözlerimden...

yavaş yavaş yap bi anda yapma belin ağrır sonra...ben banyo, lavabo cifledim, mutfağı temizledim, bütün evi süpürdüm sildim şimdi de yemek yapacam...

ikili testini yaptırdınmı canım, senin bebeğin cinsiyetide artık belli olur

yok cnm benim çarşamba yaptıracam testi, ama şimdiden heyecan bastı. bilmem belki de öğrenebilirim, ama benim doktor biraz garantici söylemeyebilir de...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bizde böyle konuşcaz dimi... dua edin bizeeee...

benim ismim emine tatlım isim konusunda hiç bir fikrim yok hamiş kaldığımda burda konuşup kaRAr veririz die düşünüyorum mesela oğlana kerim ismi çok yakışıyor bence düşün istersen kıza da eslem islamın yumuşak harflerle yazılışı

hayır bacımm olmadımm bekliyorumm sen naslsın nasl gidiyoo

regli günün ne zamanki çiceğimmm iyiyim cnm calışmalara ara verdim temizlik felan yaptım ağir kaldirdim sonra wc ye gittimde dün kahverengi lekelenme oluyordu hala devam ediyor ve bat 12 aralıkta kısmet bekliyelimmm

tatlı ve eksiye cinsiyet tahmini yapılıyor ablacim da benim canim aci yemek istiyor hep ya

acıyla da yapılıyor canım ye acıyı doğur atlıyı = ERKEK

bende acı istiyorum tatlıyla aram yok ama şekerim düşmesin diye yiyorum.. her şeyden az az yiyorum midem bulansa da hepsinden şart..

evlendikten sonra 1 sene geçince smear testini ve rutin kan sayımını testlerini yaptırıyorsun canım orda TS3-Ts4 yani hormonlarına da bakıyor... birde aşı yaptırdım ben hepatit B ve tetanoz. Bnm doktorum istemişti hepsini ondan sora 3 ay kala folik asit veriyor doktor vitamin yani onu kullanıyorsun... benim sana önerim 1 sene dolunca bir kadın doğum doktoruna giderek muayene ol o seni yönlendirecektir... hem için rahat etmiş olur...

hareketlerini hissetmeye başladınmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…