bende oturma odasini supurdum birde mutfagi supursem yetecek bide silsem
yupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Psipsikom aglasada biliriz havadan heralde benimde hickira hickira aglayasim var
cnm benim regli oldun mu sen
hayır tatılm benim adım nazlı havva ismini kızım olursa koymayı düşünüyorumda cnm sen bana istediğin gibi hitap ede bilirsin
yok ben bugün sanırım kendimi pek ifade edemiyorum :)) canım benim bi düşün 10-15 yıl geçmiş olmamış çocugun herkesin dilinde gamze nin çocugu olmuyo.. bitti.. yaşın ilerliyo seni yeni tanıyan herkes sana veya etrafına çocuk soruyo.. hatta arkandan şşşttt sorma sorma onların çocugu olmuyo diyolar... bi düşün sonra karar ver bakalım.. elbette acısı tartışılmaz.. ben görmedigim bebegime hala üzülüyorum(((ama benim dedigim o kadar zaman yıpranmak zor.. (
ikili testini yaptırdınmı canım, senin bebeğin cinsiyetide artık belli olurOoooo süper bütün kızlar toplanmış...Ya ben temizlik yapmaya bayılıyorum da yemek yapmayı hiç sevmiyorum aşçı mı alsam eve ne yapsam :)
en sevdiğim isim nazlı tatlım nedn havva koymayı düşünüyorsun
hicran
evli mutlu
gamze
esra
lili
brlk
hasret
hava
zeycan
sglbnt
dilketin
sevin beni neden yazmıyorsunuz bana... ilgilenin benimleee
sevinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlaaar kac gundur giremedimm. Bugun bebisimi gordum teyzesi gorsun diye gittik ultrasona10haftayi gecms gorunuyo onden gidiyo dedi :)) veeee bebegimin zipladigini gordum ultrasonda cok guzeldi yaaa:)) Allah isteyen herkese nasib etsinn
kızzlarrrrrrrr hepiniziiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımsınızzzzzzzsevdiniz beni kendiciğime geldimmmmmmmmmmm
Ooooo süper bütün kızlar toplanmış...Ya ben temizlik yapmaya bayılıyorum da yemek yapmayı hiç sevmiyorum aşçı mı alsam eve ne yapsam :)
Ooooo süper bütün kızlar toplanmış...Ya ben temizlik yapmaya bayılıyorum da yemek yapmayı hiç sevmiyorum aşçı mı alsam eve ne yapsam :)
kuzummmmmmmmmmmmm:89::89:
gözün aydın canımmmm.. e hani bebişşşş???? göstermicen mi bizeeee???
oy balımm yaaa
aynı dert bendede var daha doğrusu yemeğin adını koymak zor yapması kolay ne yapacağıma karar versem ama bir türlü veremiyorum...
bende oturma odasini supurdum birde mutfagi supursem yetecek bide silsemvalla su kadarcik seyi gözüm yemiyor he uyku akiyo gözlerimden...
ikili testini yaptırdınmı canım, senin bebeğin cinsiyetide artık belli olur
tatlı ve eksiye cinsiyet tahmini yapılıyor ablacim da benim canim aci yemek istiyor hep ya
ins zeycanim inss pit pitlat hizli bebislerin kalbi çok hızlı atio
beklenen doğum tarihin kacti kuzum
ben gelim annemmmm çok severim yemek yapmasınıııı
sen bu aralar çok temizlik yapıyorsun.. sadece yemek yap benceçarşamba bebiş görme günü yarın bol bol dinlen bence... bide saat kaçtaydı senin randevun canım? çikolata aldım bugünden bebişi mutlu ettim vurdu ama midem fena bulandı tatlı sevmios zorla yesemde
havva ismini çok seviyorum ya eşimde esra koyarız diyor erkek içinde muhammet istiyorum ama bebişim kaldıramaz diye vaz geçtim ömer ve ya yusuf olsunda pıtırcık ozaman koyarız bi isim cnm senin adın ne ve bebişin olursa hangi isimleri koyacaksın
hayır bacımm olmadımm bekliyorumm sen naslsın nasl gidiyoo
yorarmıyım ben seniii güzel annemmmm ben hepsini yaparım sogel kuşum gel, ben de senin temizliği yaparım :)
tatlı ve eksiye cinsiyet tahmini yapılıyor ablacim da benim canim aci yemek istiyor hep ya
yok hemen bı bebek sahıbı olmak ısteyecek kadar hazır degılım yalan soyleyemem ama bı 6 ay sonra dıye kafamda oldugundan belkıde hep zaten ha deyıncede olacak bırsey degıl hemen bıde o var ,benım asıl sızlerden ogrenmek ıstedıgım suydu ben acık bır sekılde soyleyeyım ben 6 ay sonrasınra bebek calısmalarına baslayacagım bunun ıcın sımdıden vucudumu guclendırmem beslemek ıcın yapmam gereken bırsey varmı yoksa ozamanmı baslayayım bunları dusunmeye?hanı onceden yapmak gereken bırsey varsa sımdıden baslayalım dıye dusundum sızler daha ıyı bılırsınız ben cok saglıklı beslenen bı ınsanda degılım ustelık mesela yumurta ve et yemem ki hamılelıkte bunun onemlı oldugunu soyluyolar :S
hareketlerini hissetmeye başladınmı??sen bu aralar çok temizlik yapıyorsun.. sadece yemek yap benceçarşamba bebiş görme günü yarın bol bol dinlen bence... bide saat kaçtaydı senin randevun canım? çikolata aldım bugünden bebişi mutlu ettim vurdu ama midem fena bulandı tatlı sevmios zorla yesemde
yavaş yavaş yapiorum yoruluyorum hemen zaten
28agustos mu :44: 28temmuz olmasin zeycanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?