Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bizde böyle konuşcaz dimi... dua edin bizeeee...

bizim dualarımız hep sizinle canım.. gönlünüzü ferah tutun sorun yok sizde sadece bebişin gelmesi için zaman var galiba.. inşallah bu ayki sıradaki bebişler sizinkilerdir..

cnm sabah gitmeyi düşünüyorum, yarın arayıp randevu alacam. ayyyyy mutlu mu olmuş minişimiz, yerim onu ben. ye annesi bol bol tatlı ye ki bebişin çok zeki olsun. hamileyken yenilen çikolatalar bebeğin zekasını etkiliyomuş geçen bi yerde okudum.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bizde böyle konuşcaz dimi... dua edin bizeeee...

tabi ki konuşacaksınız hatta hep birlikte konuşacaz...dualarım seninle cnm benim.

acıyla da yapılıyor canım ye acıyı doğur atlıyı = ERKEK

bende acı istiyorum tatlıyla aram yok ama şekerim düşmesin diye yiyorum.. her şeyden az az yiyorum midem bulansa da hepsinden şart..
süt içebiliyomusun, ben üç gündür içmiyorum başlarda içiyodum ama şimdiiçesim gelmiyor midem bulantısı yok ama bilmiyorum içsemde midem kalka kalka içiyom içmesem olurmu ki acaba onun yerine bol peynir yesem kahvaltıda olurmu ki

Tesekkur ederım,doktorum 1 sene dolunca smear testi için benı cagırdı zaten ona gıdecegım bebek ıstedıgımızde belırtınce dedıgınız gıbı benı yonlendırecektır =) daha cok ay var bunlar ıcın ama heyecanlandım dogrusu =)

yaaaaaaa bebişimmmm
bekletme anneniiiiii
dünya dönüyorr ama
sen gelmiyonnnn bebişimmmmmmmmmmmmmm
ya bebişimmmmm ya bebişimmm
kalbimin sahibi bebişimmmmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hımmm çok hoş eslem kerim işallah olurda isim kolay valla gelsinde bi pıtırcık oyy oyyy eminemmm nedir bu güzelliklerrrrrrr çok tatlısınya cnm benim keşke komşu olsaydık

bizim dualarımız hep sizinle canım.. gönlünüzü ferah tutun sorun yok sizde sadece bebişin gelmesi için zaman var galiba.. inşallah bu ayki sıradaki bebişler sizinkilerdir..

siz böyle konuşunca ben çok heyecanlanıyorum yaaaaa... canımsınız ikiniz de bizi hiç unutmuyorsunuz dualarınızda biliyorum ben... ben çok umutluyum benim bebeğim çok bekletmicek annesini

sagol canım anlıyorum seni.. ara verme işi psikolik açıdan bende işe yaramaz kendimi tanıyorum.. ara bitince ee ara verdim şimdi hadi olsun derim tekrar.. neyse uzatmayım bunu eşime söyledim bakalım o dicek verelim dicekmi diye.. o da kesinlikle kabul etmedi.. zaten korunmadıgımız halde olmuyo.. bide olma ihtimalini bile kendi elimizle kaldırıcaz dedi.. psikom ben 26 yaşındayım eşim 32.. ve ben başka çocuklarımda olsun istiyorum.. ayrıca inan ki bebek diye ilişki olmuyo.. her zaman oluyo..sen takılma bana ben kendimin farkındayım..olursa olur olmazsa her insan gibi üzülücem elbete.. normalide bu..

merhaba kızlar nasılsınız sohbetiniz cok güzel ilerliyo araya girip bişey sormak istedim......

hamiş kalmak için ilişkiden sonra yıkanmamak sabaha kadar uyumak gerekir mi? böyle yapsak günah olur mu acaba bilen var mı?

:13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13:

hımmm çok hoş eslem kerim işallah olurda isim kolay valla gelsinde bi pıtırcık oyy oyyy eminemmm nedir bu güzelliklerrrrrrr çok tatlısınya cnm benim keşke komşu olsaydık

aynennnnn bebğimmmmmmmmmmmm yaaa komşu olsak kocan benle görüştürmezdi seni bu kız çılgın die

kızımda 1 günde 1 lt süt içiyordum. bunda benimde canım süt istemiyor ama inanır mısın şuan içiyorum. içmek zorundayız. şöyle bir şey yapabilirsin. her zaman aldığın sütün markasından alma değiştir markayı. belki o zaman içebilirsin. bende öyle oldu markayı değiştirdim. ondan da kaynaklı olabilir. normalde peynir ve yoğurtta çok fazla tüketiyorum ama süt içmek lazım.. sabah kahvaltı da içemiyorsan benim gibi aralarda içebilirsin canım... önce 1 çay bardağı ile başla aralarda iç derim.

yorarmıyım ben seniii güzel annemmmm ben hepsini yaparım sonra da bir çay koyalım ohhhhhhhhhhhhhhhhh

yemekler senden bol köpüklü türk kahvesi benden ee tabi fal da benden :)

yavaş yavaş yapiorum yoruluyorum hemen zaten sende dikkat et bebişim kendine

ben de yormuyorum kendimi fazla yarım saat iş yapıyorum 15 dak oturuyorum...

cnm sürekli süt içmek zorunda değilsin ki...ben sütün kokusuna bile tahammül edemem, kahvaltıda peynir yiyorum, gece yoğurt yiyorum, akşamları da maden suyu içiyorum içinde kalsiyum, potasyum var... sütün yerine geçiyo yoğurt ve peynir. doktorum söyledi.

siz böyle konuşunca ben çok heyecanlanıyorum yaaaaa... canımsınız ikiniz de bizi hiç unutmuyorsunuz dualarınızda biliyorum ben... ben çok umutluyum benim bebeğim çok bekletmicek annesini

bekletmicek tabi cnm, bayılıyorum senin bu güçlü, umutlu haline...süpersin hep böyle kal cnm, bebeğin de gelsin çabucacık

Son düzenleme:
ben hissediyorum canım.. ilk gebeliğimde bende hemen hissetmedim ama bunu hissediyorum.. her anını hissettim hamileliğimin Allah'ıma şükür... darısı sizin başınıza inşallah...
tarif etsene serap nasıl bir his bu... o kadar çok merak ediyorum ki

lilliiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiii

sen en iyisini bilirsin denizimmmm... dualarımdasın...
tatlış ben hep sabah yaptım bebek çalışmaları yaptığımızdan beri bir problem olduğunu sanmıyorum

eslem ismini bende çok seviyorum evlenmeden önce dayimin kızı sordu kızıma ne isim koyayim diye bende eslem yada belinay koy dedim eslem allaha teslim olmak demek belinay peygamber cicegi demek oda tutmuş ikisinde koymuş artık bende başka isim koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…