Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ben öyle yapıyorum Allah affetsin ama degişen bişey yok.. yatsanda kalksanda olacaksa oluyo..

eslem islamın yumuşak harflerle yazılışı islam allaha teslimiyet oda öyle ve ben çok seviyorum eslem ismini ama ben koymuycam çünkü eltim hamile ona dedm o koycak

akşam yatmadan önce içiyodum bir su bardağı, birde akşamları ben çok şişiyorum gaz oluyor, hazımsızlık ondan da içemiyorum artık akşamları değilde gündüz öğlen araları içsem iyi olur, bu arada hamiş anneler yumurta bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış özellikle sarısı geçen gün Prof. canan karatay açıkladı...ben kahvaltıda iki tane yiyorum..

Herkese selam kızlar nasılsınız ben aynı gribim kendime gelene kadar ablama geldim sizde n var n yok ¿
hg kısçem niye hiç girmiyosun tam diycektim bu selinay bizi unuttu diye ama unutmaşsınnnnnnnnnn geçmiş olsun cnm bebişin nasıl
aynennnnn bebğimmmmmmmmmmmm yaaa komşu olsak kocan benle görüştürmezdi seni bu kız çılgın die

kız kocişim zaten bana deli diyor kaç günden beri kafayı yendin sonunda diyo kendi kendine konuşuyon durduk yere ağlıyon gülüyon ne oluyor sana diyo kız o görüşme dese biz yine bi yolunu bulurduk sen nerde yaşıyosun cnmmmm

:13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13:

canımmmmmmmmmm annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ben öyle yapıyorum Allah affetsin ama degişen bişey yok.. yatsanda kalksanda olacaksa oluyo..

tesekkür ederim canım..tabi ki allah vermeyınce olmazda belkı böyle yapıp hamiş kalan varsa deneyelim belki sebebimiz bu olur....seninde bebişin inş kısa zamanda seninle olur canım

aynen bitanem valla ben çok seviyom seniiiiiiiii keşke yakın olsak ben denizli de oturuyorum ama izmirliyim denizliye ilk taşındım 1 yıl bende öyleydim herşeye ağlıyodum sürekli kavga edıyodum canım sıkılıyodu sıkıntıdan ona sarıyodum sürekli

canım ya nasıl anlatayım ki bilemedim şimdi nasıl bi benzetme yapayım sana şimdi normalde insanların gaz varken karnında bir şeyler olur ya.. ama sürekli bir şeyler döner karnında. ama gaz biraz sancılıdır. bu tam olarak öyle bir şey değil rahmini kapı olarak düşün ve böyle yumuşak bişi tak yapıp kaçıyor. aynı öyle.. düşünsene toplantıdasın ve tak vurup kaçıyor.. orada canından can atıyor.. ve düşün ki bebiş kucağında olduğunda hep o içinde sana vurup kaçtığı dakikaları özlüyorsun... hayatımın en güzel olayı ya.. 15 yıl çok özledim bu olayı ilkinde çabuk geçmişti ama bunun tadını çıkaracağım bol bol Allah'ın izni ile inşallah. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah...

canım ya nasıl anlatayım ki bilemedim şimdi nasıl bi benzetme yapayım sana şimdi normalde insanların gaz varken karnında bir şeyler olur ya.. ama sürekli bir şeyler döner karnında. ama gaz biraz sancılıdır. bu tam olarak öyle bir şey değil rahmini kapı olarak düşün ve böyle yumuşak bişi tak yapıp kaçıyor. aynı öyle.. düşünsene toplantıdasın ve tak vurup kaçıyor.. orada canından can atıyor.. ve düşün ki bebiş kucağında olduğunda hep o içinde sana vurup kaçtığı dakikaları özlüyorsun... hayatımın en güzel olayı ya.. 15 yıl çok özledim bu olayı ilkinde çabuk geçmişti ama bunun tadını çıkaracağım bol bol Allah'ın izni ile inşallah. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah... aşk yaşanır anlatılamaz derler ya işte bu aşk da böyle...

maden suyunu bende içiyorum özellikle hazımsızlık çektiğim zaman, peki meyvalı maden suyu içsek olur mu sade olanınnı içemiyorum veya limon sıkıp içicem

bende istiyorum bu aşktan...
Allah hepinizi nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…