merhaba kızlar nasılsınızsohbetiniz cok güzel ilerliyo araya girip bişey sormak istedim......
hamiş kalmak için ilişkiden sonra yıkanmamak sabaha kadar uyumak gerekir mi?böyle yapsak günah olur mu acaba bilen var mı?
3saat temizlik 15dk di.nlenme az değil mi
tarif etsene serap nasıl bir his bu... o kadar çok merak ediyorum ki
lilliiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiii
sen en iyisini bilirsin denizimmmm... dualarımdasın...
tatlış ben hep sabah yaptım bebek çalışmaları yaptığımızdan beri bir problem olduğunu sanmıyorum
eslem ismini bende çok seviyorum evlenmeden önce dayimin kızı sordu kızıma ne isim koyayim diye bende eslem yada belinay koy dedim eslem allaha teslim olmak demek belinay peygamber cicegi demek oda tutmuş ikisinde koymuşartık bende başka isim koycam
akşam yatmadan önce içiyodum bir su bardağı, birde akşamları ben çok şişiyorum gaz oluyor, hazımsızlık ondan da içemiyorum artık akşamları değilde gündüz öğlen araları içsem iyi olur, bu arada hamiş anneler yumurta bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış özellikle sarısı geçen gün Prof. canan karatay açıkladı...ben kahvaltıda iki tane yiyorum..kızımda 1 günde 1 lt süt içiyordum. bunda benimde canım süt istemiyor ama inanır mısın şuan içiyorum.içmek zorundayız. şöyle bir şey yapabilirsin. her zaman aldığın sütün markasından alma değiştir markayı. belki o zaman içebilirsin. bende öyle oldu markayı değiştirdim. ondan da kaynaklı olabilir. normalde peynir ve yoğurtta çok fazla tüketiyorum ama süt içmek lazım.. sabah kahvaltı da içemiyorsan benim gibi aralarda içebilirsin canım... önce 1 çay bardağı ile başla aralarda iç derim.
28agustos mu :44: 28temmuz olmasin zeycanim
hg kısçem niye hiç girmiyosun tam diycektim bu selinay bizi unuttu diye ama unutmaşsınnnnnnnnnn geçmiş olsun cnm bebişin nasılHerkese selam kızlar nasılsınız ben aynı gribim kendime gelene kadar ablama geldim sizde n var n yok ¿
aynennnnn bebğimmmmmmmmmmmm yaaa komşu olsak kocan benle görüştürmezdi seni bu kız çılgın die
:13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13: :13::13::13:
canımmmmmmmmmm annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyemekler senden bol köpüklü türk kahvesi benden ee tabi fal da benden :)
ben de yormuyorum kendimi fazla yarım saat iş yapıyorum 15 dak oturuyorum...
cnm sürekli süt içmek zorunda değilsin ki...ben sütün kokusuna bile tahammül edemem, kahvaltıda peynir yiyorum, gece yoğurt yiyorum, akşamları da maden suyu içiyorum içinde kalsiyum, potasyum var... sütün yerine geçiyo yoğurt ve peynir. doktorum söyledi.
bekletmicek tabi cnm, bayılıyorum senin bu güçlü, umutlu haline...süpersin hep böyle kal cnm, bebeğin de gelsin çabucacık
canım ben öyle yapıyorum Allah affetsinama degişen bişey yok.. yatsanda kalksanda olacaksa oluyo..
3saat temizlik 15dk di.nlenme az değil mi
canımmmmmmmmmm annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende hep sabah duş aldım canım
hg kısçem niye hiç girmiyosun tam diycektim bu selinay bizi unuttu diye ama unutmaşsınnnnnnnnnn geçmiş olsun cnm bebişin nasıl
kız kocişim zaten bana deli diyor kaç günden beri kafayı yendin sonunda diyo kendi kendine konuşuyon durduk yere ağlıyon gülüyon ne oluyor sana diyo kız o görüşme dese biz yine bi yolunu bulurduk sen nerde yaşıyosun cnmmmm
tatlış ben hep sabah yaptım bebek çalışmaları yaptığımızdan beri bir problem olduğunu sanmıyorum
himm bende 3saat yazdin sandim
maden suyunu bende içiyorum özellikle hazımsızlık çektiğim zaman, peki meyvalı maden suyu içsek olur mu sade olanınnı içemiyorum veya limon sıkıp içicemyemekler senden bol köpüklü türk kahvesi benden ee tabi fal da benden :)
ben de yormuyorum kendimi fazla yarım saat iş yapıyorum 15 dak oturuyorum...
cnm sürekli süt içmek zorunda değilsin ki...ben sütün kokusuna bile tahammül edemem, kahvaltıda peynir yiyorum, gece yoğurt yiyorum, akşamları da maden suyu içiyorum içinde kalsiyum, potasyum var... sütün yerine geçiyo yoğurt ve peynir. doktorum söyledi.
bekletmicek tabi cnm, bayılıyorum senin bu güçlü, umutlu haline...süpersin hep böyle kal cnm, bebeğin de gelsin çabucacık
bende hep sabah duş aldım canım
canım ya nasıl anlatayım ki bilemedim şimdinasıl bi benzetme yapayım sana şimdi normalde insanların gaz varken karnında bir şeyler olur ya.. ama sürekli bir şeyler döner karnında. ama gaz biraz sancılıdır. bu tam olarak öyle bir şey değil rahmini kapı olarak düşün ve böyle yumuşak bişi tak yapıp kaçıyor. aynı öyle.. düşünsene toplantıdasın ve tak vurup kaçıyor.. orada canından can atıyor.. ve düşün ki bebiş kucağında olduğunda hep o içinde sana vurup kaçtığı dakikaları özlüyorsun... hayatımın en güzel olayı ya.. 15 yıl çok özledim bu olayı ilkinde çabuk geçmişti ama bunun tadını çıkaracağım bol bol Allah'ın izni ile inşallah. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah...
canım ya nasıl anlatayım ki bilemedim şimdinasıl bi benzetme yapayım sana şimdi normalde insanların gaz varken karnında bir şeyler olur ya.. ama sürekli bir şeyler döner karnında. ama gaz biraz sancılıdır. bu tam olarak öyle bir şey değil rahmini kapı olarak düşün ve böyle yumuşak bişi tak yapıp kaçıyor. aynı öyle.. düşünsene toplantıdasın ve tak vurup kaçıyor.. orada canından can atıyor.. ve düşün ki bebiş kucağında olduğunda hep o içinde sana vurup kaçtığı dakikaları özlüyorsun... hayatımın en güzel olayı ya.. 15 yıl çok özledim bu olayı ilkinde çabuk geçmişti ama bunun tadını çıkaracağım bol bol Allah'ın izni ile inşallah. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah... aşk yaşanır anlatılamaz derler ya işte bu aşk da böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?