Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

akşamları içme gündüze yay canım.1 çay bardağı iç.. yumurtanın sarısı evet önemliymiş..

ben tatlı çok yemiyorum tatlı ihtiyacımı farklı besinlerden alıyorum uzun süredir çikolata yemiyodum bugün yiyecemmmm..

ben en fazla 20 dk kaldım çok beklemedim silkme yöntemi yapmıştım cuteden duyduğum gibi şimdi hamişim çok şükür....

cutemmmm canım benimmm yaaa...

o nasılsı zeycanım ben hatırlamıyorum ya anlatsana bir kuzum

ben antepliyim ama şanlı urfanın akçale ilçesine oturuyorum cnm sınırın yanında evimiz canımız tehlikede kız arapların içine düştüm böyle mor eşarplılar felan parılparıl parlıyor elbiseleri görsen çok farklı evlendiğimden beri burdayım işlah tayinimiz çıkarda kulturuluz burdan

maden suyunu bende içiyorum özellikle hazımsızlık çektiğim zaman, peki meyvalı maden suyu içsek olur mu sade olanınnı içemiyorum veya limon sıkıp içicem

cnm sade iç, meyveli içme, doktorlar sade öneriyo. benim mide yanmalarıma iyi geldiği için içiyorum. içine limon sıkmak doğru mu bilmiyorum ama sade içilmesi gerektiğinden eminim, çok araştırdım ben de.

bende özledim o tık tıkları 8 yıl oldu bu duyguyu yaşayalı ve aynı duyguyu tekrar yaşayacağım için Rabbime hergün şükrediyorum..kızımdaki vuruşları hala dünkü gibi hatırlıyorum ve bir ömür boyuda unutmuycam heralde ilk hareketlerini hissettiğiniz an damar atması gibi oluyor bebek küçük olduğu için..bebek büyüdükçe resmen ayağının izi karnınıza çıkıyor bir bakıyorsunuz karnınız yamuk yumuk bişey olmuş bir tarafı yüksek bir tarafı tümsek çok garip oluyor kızlar hamile kalırsanız bu hareketleri fotoğraflayın..ben ilkinde çekmedim ama bunda çekicem tabi fotoğrafçıda çıkarmıycam da flash belleğe atıcam büyüdüğünde izledicem veya videoya alıcam

bi dene bakalım canım kalkmadan uyu öyle.... İyiyiz canım bebisim biraz kucukmus onun dışında superizz

tamam canım, olsun canım allah saglık versinde hemen kapar bence arayı hamiş kalmadım hiç ama pekmez in iyi geldiğini duymustum kk dan tabi ki sen yapıyosundur bişiler

canım doğru söylüyosun da bence çok fazla bunları konuşma derim 20 yıl sonra olursa falan diye herşey Allahtan
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydıgın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar. Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur... Öyle garip bir dünya; olmaz dedigin ne varsa hepsi olur... Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın. "

demiş mevlana..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy antep dedin de baklavaaaaaaaaa hıııııııııım olsada yesek
inşallah tayininz çıkar tatlım biraz daha egeye güneşin denizin yanına doğruu
allah yardımcın olsun yaşamak zor olsa gerek yaa

yiyin kızlar bol bol çikolata yiyin ki bebişlerimiz zeki olsun. benimki bu gidişle Einstein olacak :))))))

oral mi kullanmistin öyle hatırlıyorum da bende kutu bitene kadar kullancam

yok cnm ben vajinal kullandım. kullan cnm o ilaç faydalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…