- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
himm bende 3saat yazdin sandimhala progestan kullaniyor musun canım sen
akşam yatmadan önce içiyodum bir su bardağı, birde akşamları ben çok şişiyorum gaz oluyor, hazımsızlık ondan da içemiyorum artık akşamları değilde gündüz öğlen araları içsem iyi olur, bu arada hamiş anneler yumurta bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış özellikle sarısı geçen gün Prof. canan karatay açıkladı...ben kahvaltıda iki tane yiyorum..
bi dene bakalım canım kalkmadan uyu öyle.... İyiyiz canım bebisim biraz kucukmus onun dışında superizz
tesekkür ederim canım bende böyle yapayım bari işe yarar belki
ben tatlı çok yemiyorum tatlı ihtiyacımı farklı besinlerden alıyorum uzun süredir çikolata yemiyodum bugün yiyecemmmm..cnm sabah gitmeyi düşünüyorum, yarın arayıp randevu alacam. ayyyyy mutlu mu olmuş minişimiz, yerim onu ben. ye annesi bol bol tatlı ye ki bebişin çok zeki olsun. hamileyken yenilen çikolatalar bebeğin zekasını etkiliyomuş geçen bi yerde okudum.
tabi ki konuşacaksınız hatta hep birlikte konuşacaz...dualarım seninle cnm benim.
merhaba kızlar nasılsınızsohbetiniz cok güzel ilerliyo araya girip bişey sormak istedim......
hamiş kalmak için ilişkiden sonra yıkanmamak sabaha kadar uyumak gerekir mi?böyle yapsak günah olur mu acaba bilen var mı?
ben tatlı çok yemiyorum tatlı ihtiyacımı farklı besinlerden alıyorum uzun süredir çikolata yemiyodum bugün yiyecemmmm..
ben en fazla 20 dk kaldım çok beklemedim silkme yöntemi yapmıştım cuteden duyduğum gibi şimdi hamişim çok şükür....
oral mi kullanmistin öyle hatırlıyorum da
bende istiyorum bu aşktan...
Allah hepinizi nazarlardan saklasın
aynen bitanem valla ben çok seviyom seniiiiiiiii keşke yakın olsak ben denizli de oturuyorum ama izmirliyim denizliye ilk taşındım 1 yıl bende öyleydim herşeye ağlıyodum sürekli kavga edıyodum canım sıkılıyodu sıkıntıdan ona sarıyodum sürekli
bende iki bardak sut bi bardak ayran iciyorum gunde yogurtla hic aram yok ya
maden suyunu bende içiyorum özellikle hazımsızlık çektiğim zaman, peki meyvalı maden suyu içsek olur mu sade olanınnı içemiyorum veya limon sıkıp içicem
bende özledim o tık tıkları 8 yıl oldu bu duyguyu yaşayalı ve aynı duyguyu tekrar yaşayacağım için Rabbime hergün şükrediyorum..kızımdaki vuruşları hala dünkü gibi hatırlıyorum ve bir ömür boyuda unutmuycam heralde ilk hareketlerini hissettiğiniz an damar atması gibi oluyor bebek küçük olduğu için..bebek büyüdükçe resmen ayağının izi karnınıza çıkıyor bir bakıyorsunuz karnınız yamuk yumuk bişey olmuş bir tarafı yüksek bir tarafı tümsek çok garip oluyor kızlar hamile kalırsanız bu hareketleri fotoğraflayın..ben ilkinde çekmedim ama bunda çekicem tabi fotoğrafçıda çıkarmıycam da flash belleğe atıcam büyüdüğünde izledicem veya videoya alıcamcanım ya nasıl anlatayım ki bilemedim şimdinasıl bi benzetme yapayım sana şimdi normalde insanların gaz varken karnında bir şeyler olur ya.. ama sürekli bir şeyler döner karnında. ama gaz biraz sancılıdır. bu tam olarak öyle bir şey değil rahmini kapı olarak düşün ve böyle yumuşak bişi tak yapıp kaçıyor. aynı öyle.. düşünsene toplantıdasın ve tak vurup kaçıyor.. orada canından can atıyor.. ve düşün ki bebiş kucağında olduğunda hep o içinde sana vurup kaçtığı dakikaları özlüyorsun... hayatımın en güzel olayı ya.. 15 yıl çok özledim bu olayı ilkinde çabuk geçmişti ama bunun tadını çıkaracağım bol bol Allah'ın izni ile inşallah. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah... aşk yaşanır anlatılamaz derler ya işte bu aşk da böyle...
bi dene bakalım canım kalkmadan uyu öyle.... İyiyiz canım bebisim biraz kucukmus onun dışında superizz
Allah gönlündekini versin inşallah
cutemmmm canım benimmm yaaa...
o nasılsı zeycanım ben hatırlamıyorum ya anlatsana bir kuzum
beslenmeme dikkat ediyorum canım
yanlış anladın sanırım.. ben söylemek kolay dedim.. hani 7 yıl sonra efendim 20 yıl sonra çocukları oldu umutsuz olma derler ya.. bu bana teselli gibi gelmiyo onu dedim :) şuan umudum var çok şükür hatta bebegim benimle gibi hissediyorum saçma şekilde.. olmasada umudum gitmez.. ama yıllar geçtikçe hani nasıl söyleyim 20 yıl sonra gelecek bebegi artık ne yapim yanii.. benim hayat enerjim gitmiş herkes parmakla gösteriyo bu kısır çocugu olmuyo diyee.. yıllarca bunu yaşadıktan sonra artık mutsuz bir çift oluruz ve gelen bebek amorti gibi bişe olur.. umarım yanlış anlaşılmıyorumdur..
ben antepliyim ama şanlı urfanın akçale ilçesine oturuyorum cnm sınırın yanında evimiz canımız tehlikede kız arapların içine düştüm böyle mor eşarplılar felan parılparıl parlıyor elbiseleri görsen çok farklı evlendiğimden beri burdayımişlah tayinimiz çıkarda kulturuluz burdan
ben tatlı çok yemiyorum tatlı ihtiyacımı farklı besinlerden alıyorum uzun süredir çikolata yemiyodum bugün yiyecemmmm..
ben en fazla 20 dk kaldım çok beklemedim silkme yöntemi yapmıştım cuteden duyduğum gibi şimdi hamişim çok şükür....
oral mi kullanmistin öyle hatırlıyorum dabende kutu bitene kadar kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?