Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende iki bardak sut bi bardak ayran iciyorum gunde yogurtla hic aram yok ya
yoğurdu hazır yoğurt olduğu için yemiyorum..nede olsa içinde katkı maddeleri var gerçi sütte hazır paket süt ama süt o kadar işlemden geçmiyor..artık süt içemesem sütçümüz geliyor inek sütü ondan alıp mayalıcam hazır yoğurta göre daha sağlıklı olur.

ben en fazla 20 dk kaldım çok beklemedim silkme yöntemi yapmıştım cuteden duyduğum gibi şimdi hamişim çok şükür....

bu yöntemide denemek lazım evet hamiş takvımınde cok güzel olmus...alllah saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın canım

yiyin kızlar bol bol çikolata yiyin ki bebişlerimiz zeki olsun. benimki bu gidişle Einstein olacak :))))))

yok cnm ben vajinal kullandım. kullan cnm o ilaç faydalı...
kızlarr çikolatayı duymadım ama yumurta beyin gelişimi için müthiş bişeymiş içinde kolin denen bir madde varmış özellikle sarısı geçen gün tv de duydum..

kızlar akşama kuru fasulye yapcam.. bir bardak fasulye ısladım öglen.. şimdi biri bana tarif edebilir mi.. kaç bardak su?? baharatlar neler?? bide domates katıyoduk dimi??

aynen ya kaçak elektirik kullanıyorlar sürekli elektirik kesiliyor su sıkıntısı felan çatışma sesleri kısçem zamanla alıştık cnm çatışmalar oluyor biz mimik yapıyok ahmet kayanın şarkısındaki gibi oldu valla kız gel bir gün misafirimiz ol antebi gezelim seninle olmazmi çiğ köfe yapafım sana baklava felan ikram ederim ama bizim yemeklerimiz acıdır baştan sölüyüm yorummmm

Son düzenleme:

ben acı yiyemem kiiiiiiiiii ama tatlı ya bayılırım tatlım yaaa
kıyamam size bombalar mı yağıyo du üstünüze çok güldüm klip çekseydniz

kızlar akşama kuru fasulye yapcam.. bir bardak fasulye ısladım öglen.. şimdi biri bana tarif edebilir mi.. kaç bardak su?? baharatlar neler?? bide domates katıyoduk dimi??
canım herkesin yapışı farklıdır ben kuşbaşı etle yapıyorum zaten kuru fasulyede etsiz olmaz bazıları yeşil biber ve domates doğrar küçük küçük ben koymuyorum suyuda fasulyenin üstünü 2-3 parmak geçene kadar koyuyorum fasulyede pişip özleşince suyu koyulaşıyor bol domates ve biber salçası ve baharat olarakda pul biber ekliyorum acıyı sevdiğimiz için, herkesin damak zevkine kalmış eklenecek baharatlar , ee şimdi canımız kuru fasulye çekti nolcek yakın olsak topluca sana gelirdik hamileler yanlız bir bardak fasulye yetmez

Şehirlere bombalar yağardı her gece
Biz durmadan sevişirdik
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…