bana kötü kokmuyor hiçbir yemek maşalllah bu ara öyle yiyorumki özellikle sabah kahvaltısı nasıl gidecek kilolar doğumdan sonra, 2. çocuktan sonra zor gidiyomuş kilolar ben ilkinde çabuk vermiştimcanim benim dogal inek sütü bulmam çok kolay ama onlar kötü kokuyor hiç içemiyorum yogurt yapiorum oda kokuyo aldığım insanlarda çok temiz ama niye öyle oluyor anlamıyorum
canım herkesin yapışı farklıdır ben kuşbaşı etle yapıyorum zaten kuru fasulyede etsiz olmaz bazıları yeşil biber ve domates doğrar küçük küçük ben koymuyorum suyuda fasulyenin üstünü 2-3 parmak geçene kadar koyuyorum fasulyede pişip özleşince suyu koyulaşıyor bol domates ve biber salçası ve baharat olarakda pul biber ekliyorum acıyı sevdiğimiz için, herkesin damak zevkine kalmış eklenecek baharatlar , ee şimdi canımız kuru fasulye çekti nolcek yakın olsak topluca sana gelirdik hamileler yanlız bir bardak fasulye yetmez
Sen nezaman hazir hissedyorsan artik ozaman basla ins Allahim bekletmezHg canım bende wwn gibi düşünüyordum aceleye gerek yok bi kac yıl bekleyelim diyordum 1.5 senelkk evliyim bu 7.denemem ve ha diyince olmuyor zaten çoğunluk keşke en basta korunmasaydim :)) Çünkü zaman hızlı geciyo sen bilirsin ama bence 2 yil filan fazla egwr evliliginde problemin yoksa beklemen bisi degistirmezz
cok sukur evlılıgımde bı sorun yok guzel gıdıyor ,dedıgınız gıbı he dıyıncede olmuyor yok yok bende bı 6 ay sonra fln baslıyayım calısmaya =) cunku sımdı daha 6 aylık evlıyım ve cok erken olur dıye dusunuyorum :S
Anlıyorum seni ama hersey biz insanlar icin ve etrafin dediklerini cok takma çünkü agzi olan kojusuyoyok ben bugün sanırım kendimi pek ifade edemiyorum :)) canım benim bi düşün 10-15 yıl geçmiş olmamış çocugun herkesin dilinde gamze nin çocugu olmuyo.. bitti.. yaşın ilerliyo seni yeni tanıyan herkes sana veya etrafına çocuk soruyo.. hatta arkandan şşşttt sorma sorma onların çocugu olmuyo diyolar... bi düşün sonra karar ver bakalım.. elbette acısı tartışılmaz.. ben görmedigim bebegime hala üzülüyorum(((ama benim dedigim o kadar zaman yıpranmak zor.. (
gönlümün çöpsüz üzümüüüüüüüağlamakkkkkkkkkk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:) muck
canım herkesin yapışı farklıdır ben kuşbaşı etle yapıyorum zaten kuru fasulyede etsiz olmaz bazıları yeşil biber ve domates doğrar küçük küçük ben koymuyorum suyuda fasulyenin üstünü 2-3 parmak geçene kadar koyuyorum fasulyede pişip özleşince suyu koyulaşıyor bol domates ve biber salçası ve baharat olarakda pul biber ekliyorum acıyı sevdiğimiz için, herkesin damak zevkine kalmış eklenecek baharatlar , ee şimdi canımız kuru fasulye çekti nolcek yakın olsak topluca sana gelirdik hamileler yanlız bir bardak fasulye yetmez
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy antep dedin de baklavaaaaaaaaa hıııııııııım olsada yesek
inşallah tayininz çıkar tatlım biraz daha egeye güneşin denizin yanına doğruu
allah yardımcın olsun yaşamak zor olsa gerek yaa
ben acı yiyemem kiiiiiiiiii ama tatlı ya bayılırım tatlım yaaa
kıyamam size bombalar mı yağıyo du üstünüze çok güldüm klip çekseydniz
ayyy gel gidelim antebeeeama antep dedi yaaaaaaaaaaaaaa canım çekti çok kötü yaaaaa
bende çalışıtorum ama erken kalkııp duş alıyorum canım.. kocuş geceden alıyo tabii..
canım ben soğanı öldürüyorumkızlar akşama kuru fasulye yapcam.. bir bardak fasulye ısladım öglen.. şimdi biri bana tarif edebilir mi.. kaç bardak su?? baharatlar neler?? bide domates katıyoduk dimi??
bende dicektim tam bize bir bardak yetmezzzcanım herkesin yapışı farklıdır ben kuşbaşı etle yapıyorum zaten kuru fasulyede etsiz olmaz bazıları yeşil biber ve domates doğrar küçük küçük ben koymuyorum suyuda fasulyenin üstünü 2-3 parmak geçene kadar koyuyorum fasulyede pişip özleşince suyu koyulaşıyor bol domates ve biber salçası ve baharat olarakda pul biber ekliyorum acıyı sevdiğimiz için, herkesin damak zevkine kalmış eklenecek baharatlar , ee şimdi canımız kuru fasulye çekti nolcek yakın olsak topluca sana gelirdik hamileler yanlız bir bardak fasulye yetmez
Sen nezaman hazir hissedyorsan artik ozaman basla ins Allahim bekletmez
Anlıyorum seni ama hersey biz insanlar icin ve etrafin dediklerini cok takma çünkü agzi olan kojusuyo
:) muck
yenirsin sen gönlümün çöbsüz üzümü toprağım benimm
Hicrancım kokulara hassasiyetin varsa mide bulantında yakındır inşallah olmaz ama gidişatın onu gösteriyorbana bazı şeyler kokuyor canım çok hassaslasti burnumkilo konusunu takma canım birlikte veririz inss
liliiiii gönlünün çöpsüz üzümü benimmmmmmmmmmmmmm
ayyy gel gidelim antebeee
gel kısçem beklerim antep fıtıği baklavası yersin kızzz ordaki baklavalar güzel olmaz antepdekinin tadı bi başka antepdende maraşa giderizz eltimler orda yaşiyorlar bi de dondurmamızi yedikmi ohhhh misssssssssss
canım ben soğanı öldürüyorumbiber salçası ve domates salçası ile kavuruyorum..biraz da sarımsak kouyorum bir bardak az olduğu için kasığın ucu ile koy.. sonra et koyacaksan onları koy biraz daha çevir sonra fasulyeleri at içine fasulyenin üstüne çıkıcak şekilde su koy.. iyice kaynat işte başka bişey yoktu dimi kızlar
bende dicektim tam bize bir bardak yetmezzz
lilliii gönlünün çöpsüz üzümü benimmm
sana yazdım gamzeyi ekledi iletiye bir sorun mu varrr
o zaman bende senin için tatlı yaparım cnm benim sen yeterki iste kısçem gülüyoruz filanda ölenler felan oldu resme havan topunu gördüm patlarken ev sahibimin akrabaları öldü patlamada korktum ilk başlarda sokakta insanlar felan kaçışiyodu ama eskisi gibi deyi duruldu biraz artık hawayi fişek göterisi gibi geliyorrromantik oluyo kızzz dur birazdan koyarım resimmm
ayyy gel gidelim antebeee
canım ben soğanı öldürüyorumbiber salçası ve domates salçası ile kavuruyorum..biraz da sarımsak kouyorum bir bardak az olduğu için kasığın ucu ile koy.. sonra et koyacaksan onları koy biraz daha çevir sonra fasulyeleri at içine fasulyenin üstüne çıkıcak şekilde su koy.. iyice kaynat işte başka bişey yoktu dimi kızlar
bende dicektim tam bize bir bardak yetmezzz
liliiiii gönlünün çöpsüz üzümü benimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?