Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim benim dogal inek sütü bulmam çok kolay ama onlar kötü kokuyor hiç içemiyorum yogurt yapiorum oda kokuyo aldığım insanlarda çok temiz ama niye öyle oluyor anlamıyorum
bana kötü kokmuyor hiçbir yemek maşalllah bu ara öyle yiyorumki özellikle sabah kahvaltısı nasıl gidecek kilolar doğumdan sonra, 2. çocuktan sonra zor gidiyomuş kilolar ben ilkinde çabuk vermiştim

valla doğru söylüyorsun şimdi gözümün önünden kuru+pilav+ayran geçti.. nolcak şimdi eve de geç gideceğim neyse artık bu gece buzlukta hazır fasulye var düdüklüde iki dakida yaparım ohh mis yanına da acıbiber turşusu...

ayyyyy canınızın çekecegini hiç düşünmedim canım ya ( ben sevmem pek kocuş için yapıyorum.. ama öyle göz kararı ben yapamam.. suyunu tam ölçü verseniz bana.. bide düdüklüde yapcam ona göre..

ben acı yiyemem kiiiiiiiiii ama tatlı ya bayılırım tatlım yaaa
kıyamam size bombalar mı yağıyo du üstünüze çok güldüm klip çekseydniz

o zaman bende senin için tatlı yaparım cnm benim sen yeterki iste kısçem gülüyoruz filanda ölenler felan oldu resme havan topunu gördüm patlarken ev sahibimin akrabaları öldü patlamada korktum ilk başlarda sokakta insanlar felan kaçışiyodu ama eskisi gibi deyi duruldu biraz artık hawayi fişek göterisi gibi geliyorr romantik oluyo kızzz dur birazdan koyarım resimmm

ama antep dedi yaaaaaaaaaaaaaa canım çekti çok kötü yaaaaa
ayyy gel gidelim antebeee

bende çalışıtorum ama erken kalkııp duş alıyorum canım.. kocuş geceden alıyo tabii..

kızlar akşama kuru fasulye yapcam.. bir bardak fasulye ısladım öglen.. şimdi biri bana tarif edebilir mi.. kaç bardak su?? baharatlar neler?? bide domates katıyoduk dimi??
canım ben soğanı öldürüyorum biber salçası ve domates salçası ile kavuruyorum..biraz da sarımsak kouyorum bir bardak az olduğu için kasığın ucu ile koy.. sonra et koyacaksan onları koy biraz daha çevir sonra fasulyeleri at içine fasulyenin üstüne çıkıcak şekilde su koy.. iyice kaynat işte başka bişey yoktu dimi kızlar

bende dicektim tam bize bir bardak yetmezzz

ayy allah yarcımdın olsun tatlım tv den fln görüyorz gercekten kolay şeyler değil yaaa allah kolaylık versin sana eşine ne zamn çıkcak tayin üzüldüm senın ıcın güzel kıyafetlerde yoktur orda sanırım

antebin hamamlarıııııı sallanır külhanlarııııııııı gidelim gazi antep e ham ham yiyelim baklavalarııı

Baklavalar kuru fasulyeler pilavlar dondurmalar ucusuyor gozumun onundennnnn :111::111::111::111::111::89::89::89::89:

liliiiii gönlünün çöpsüz üzümü benimmmmmmmmmmmmmm

tmm bebeğim sen sin gönlümün çöbsüz üzümüüü gel ebnde sana bir sırrımı vereyi ben çok küçükken küçük onura aşıktım şuan ona bakıyorum çok komik ya nasıl bir insanmısım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…