Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

13 gün mü Allah yardımcın olsun. sanırım işiniz sebebiyle ayrı şehirlerdesiniz. zor olmalı... e bebek olunca senin için daha zor olmayacak mı? annen ya da akrabaların yakındır inşallah sana :26:

evet işten dolayı uzağız benim 1 oğlum var 3.5 yaşında kayınvalidem bakıyor bu 2.nin çalışmaları kısmet olursa hamile olursam yanına taşınacağım evde ben bakarım artık

Ins tabiki hersey Allah'tan zamani vardir elbette onun icin artık strss yapmıyorum olacagi varsa hertürlü olur diyorum

teşekkürler canım. böyle bilgileri almak çok güzel oluyor. senin de hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canım seninki erken biterse başla sen teste. benimki haftasonuna ancak biter. hem belki ovulasyon günlerimiz denk gelir ne dersin

Tabiki neden olmasın normal sartlarda hemen hitememesi gerek benm de hafta sonjnabkadar surmesi lazim aslinda bakalım biterse hemen çalışırız artik ehuheu ooooh sabahlar olmasın

ya kızlar bişi sorucam ben size yaaaa şu bel altına yastık koyma olayını nasıl yapıyorsunuz siz ben belimin ortasına koyuyorum sanki cik cikler dökülüyo akıp gidiyor kalcamın altınamı koymalıyım :44: ne zzaman denesem beceremeyip attım yastığı nasııı yapıcam yardımcı olun lütfennn

ben oğlumda düşündüğüm ilk ay hamile kalmıştım hemde 1 yıl korunduğum halde ama şuan bu 5. ayım inşşş bu ay yüzümüz gülerr

kısmet işte olunca korunsan da oluyor. boşuna üzüyoruz aslında kendimizi. benim de kesintisiz olarak bu 6.ayım. hayırlısıyla inşallah mutlu sonuçlar alırız

Ben ayaklarimi gardırop a dayiyilorum belimin altina oyle yastık koyuyorum:)) ama 10 dkdan fazla duramıyor um sıkılıyorum:)))

Bende cok merak ettim ins hamissindir ve sag salim kucaginada alırsın bak ogrenir ogrenmez bize yaz olarmi

İnşallah gamze hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız. Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin O gün çabucak gelsin, mutlaka yazacağım

s.a. arkadaşlar bende geldim aranıza :))) 15 aydır deniyoruz çikolata kistim var gebelik olmadı hiç.bu eylülde aşılama yaptrdm oda tutmadı ekim 15 bat tarihim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.bu ay adetten sonra meryem suresi okuyacam bol bol.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.benide listeye ekleyebilirsiniz :)))

selam kızlar ben de geçen kış 1 düşük yaptım.6 ay korunduk 10 aydır da korunmuyoruz geçen ay hormon tahlili yaptırdım prolaktinim 77 ye çıkmış bu değer de hamile kalman imkansız dedi dostinex kullandım geçen ay tekrar kan verdim 6 ya düşmüş ama dr tekrar 1 kutu daha verdi bu sefer yarım al korunma dedi bakalım bu ay inşallah hepimiz hamile kalırız :99:

a.s cnm ltfn uzulmk yok bdahaki aya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…