13 gün müAllah yardımcın olsun. sanırım işiniz sebebiyle ayrı şehirlerdesiniz. zor olmalı... e bebek olunca senin için daha zor olmayacak mı? annen ya da akrabaların yakındır inşallah sana :26:
Amin canım saol. Doktorum bana ilaçta vermişti PKO olduğu için, ilaçların faydası olmuş dedi doktor belki de ilaç etkiledi hangisinin faydası olduğunu bilmiyorum, :44:
Bol bol dua etmek lazım bi günü bi saati gelince olur inşallah :)
Hadi gözün aydin ayni anda baslicaz unutma ama benim adetim erken bitecek gibi bugün gelen giden yok :/
Test yapsanda cikmazki canim yaa daha cok var adetine bence bekle boşuna umidini kaybetme
Arkadaşlar merhaba,
Herkes hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenir inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin.
Bende bu ay öğrendim hamile kaldığımı. Yaptıklarımı söylemek istedim belki onların etkisiyle kalmışımdır size de faydası olur.
Yumurtlama döneminde ilişkiye girdik, ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım, baya kaldırdım( annem yengeme öğretirdi ben bekarken aklımda kalmış ) sonra belime yastık koydum, sonrada sağa doğru yattım hep.
PKO teşhisimde konmuştu aynı zamanda, mümkün olduğu kadar ilişki sırasında çocuk düşünmemeye çalışın keyfini alın.
Allah hayırlı haberler yaşatsın, öpüyorum sizi
yok canım benim daha yaşlı olan varbennnnnnn 31 yaşımdayım
canım seninki erken biterse başla sen teste. benimki haftasonuna ancak biter. hem belki ovulasyon günlerimiz denk gelir ne dersin
Haklısın canım...bekliyorum sabırsızlıkla....
teşekkürler canım. böyle bilgileri almak çok güzel oluyor. senin de hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
yok canım benim daha yaşlı olan varbennnnnnn 31 yaşımdayım
yalnız sen açılışı yapmışsın. benim daha siftah yok
ben oğlumda düşündüğüm ilk ay hamile kalmıştım hemde 1 yıl korunduğum halde ama şuan bu 5. ayım inşşş bu ay yüzümüz gülerr
ya kızlar bişi sorucam ben size yaaaa şu bel altına yastık koyma olayını nasıl yapıyorsunuz sizben belimin ortasına koyuyorum sanki cik cikler dökülüyo akıp gidiyor kalcamın altınamı koymalıyım :44: ne zzaman denesem beceremeyip attım yastığı nasııı yapıcam yardımcı olun lütfennn
Bende cok merak ettim ins hamissindir ve sag salim kucaginada alırsın bak ogrenir ogrenmez bize yaz olarmi
Ben ayaklarimi gardırop a dayiyilorum belimin altina oyle yastık koyuyorum:)) ama 10 dkdan fazla duramıyor um sıkılıyorum:)))
s.a. arkadaşlar bende geldim aranıza :))) 15 aydır deniyoruz çikolata kistim var gebelik olmadı hiç.bu eylülde aşılama yaptrdm oda tutmadıekim 15 bat tarihim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.bu ay adetten sonra meryem suresi okuyacam bol bol.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.benide listeye ekleyebilirsiniz :)))
İnşallah gamze hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız. Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsinO gün çabucak gelsin, mutlaka yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?