Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaaa ben hiç dayanamıyorum almaya yaaa, her çıktığımda unisex bişi alıyorum, geçen gün de bunu almıştım.

bende öyle düşünüyorum ablacim ama o kadar güzel şeyler var ki herşeyden almak istiyorsun .....bu heveste cok ivir zivir almaya sebep gerçi

güzel şeyler var ama şimdi bir şey beğeneceksin. sonra başka bir şey... bu böyle uzayıp gidecek.. inan o kıyafetleri 40 gün giyecek. sonra büyümeye devam.. çok fazla kıyafet değil aslında gün be gün kucağında büyüyecek ve sen bile şaşıracaksın onun nasıl geliştiğine.. ve büyüdükçe yenilerini zaten alacaksın.. çocuğun giydiği haram yediği helal canım..

ah canımm benımm ınsallahh hepimizz o mis kokuyu duyucazz ıns o kokuyu cekerken dunyalar bızım olcak.
Tam aile cocukla olur diyolar tw de bile oyle dedi dizide icim parcalandi biz tam aile degilmiyiz kocami ne zaman baba yapacagim:-(

hoş geldin cnm !! hayırlara vesile olsun rüyan cnm !!! inşallahhh bebeğine kavuşursun ccnm rabbim büyük inşallah olacak...

bat 8 aralık canım bugunu saymazsak 5 gun kaldı

hımm anladım az kalmış canım sayma bugünü cnm bitti zaten inşallah bebişin senle olur cnm ....dualarım sizllerle..

Ben minik bebegimi istiyorum hamis olmak istiyorum mis kokulu istiyorum :-([/QUOTE)

inşalahh tatlım inşallah olacak birazcık sabır sadece !!!!!

Selam canlar; yemeğimi yaptım. Geldim. 10 dkya kociş gelir. Onu almaya gitcem. Gelene kadar geçmişi bi okiym neler olmuş

Tam aile cocukla olur diyolar tw de bile oyle dedi dizide icim parcalandi biz tam aile degilmiyiz kocami ne zaman baba yapacagim:-(

canımm benımmm olucaz Allahın ıznıyle demek daha zamanıı varmıs. rabbim zamanı geldıgınde rabbim izin verdıgınde bızde tam bir aile olucaz.. bak bız aıle olmak ıstıyoruz. olanlar kıymetını bılmıor asıl o kıymet bılmeyenler aıle ve ınsan degıl canım rabbim ol dedıgınde olur canım sabır ve dua hayırlı zamanda hayırlı evlatt ınsallahh

Eki Görüntüle 880865

yaaa ben hiç dayanamıyorum almaya yaaa, her çıktığımda unisex bişi alıyorum, geçen gün de bunu almıştım.

al canım güzel günlerde giyinsin bebiş.. ben daha eşimle konuşmadan yani 2. bebişi anne olmaya karar vermeden önce almıştım tulumumu..

ilk bebiş olacakların çok normal alışverişe başlamaları..

Hayirlisiyla eli ayagi duzgun saglikli insallah hepimize yawrum ya

kısmet canım ya bakam bu hafta nasıl geccek bu gun az kalsn test yapcaktım eşim engelledı :))

cnm daha erken !!!iyi sonu.ç alamazsın !!! bekle ttalım !!!! biliyorum zor ama dayanmak zorundayız cnm bnm !

Eki Görüntüle 880865

ayyyy çok güzel annesiiii inşallah giydirmek nasip olr tatlım bebişini kucağına alırsın eli kolu ayağı düzgün bir bebeğin doğar inşalahh

yoook sen cuma git bakalım dr ne diyecek öncesinde ilişki olsun çatlama olursa kacirmazsin

anladım cnm perşembe günü mü ilişki olsun çarşamba mı_?

abartmıyorum di mi? sonuçta ilk hevesle alıyoruz. ben kendimi geçtim annemle kız kardeşlerim çok fena yaa, annem çok güzel güpürlü falan bi battaniye ördü krem rengi, ya erkek olursa diye bejine başladı şimdi. büyük kardeşim önü pembiş, arkası arabalı çok güzel bi battaniye almış, küçük kardeşim 2 battaniye, 6-7 çift her renk çorap, tulumlar oooo benim şimdiden doldu çekmeceler. cinsiyeti bekliyolar devamını almak için :) diyorum almayın bana bişi kalmıyor :)

aynen canımm Allahtan eşim bu hafta gececide test yapmamı engeller cok ıyı denk geldı bu hafta gececı olması ::) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…