- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
bende öyle düşünüyorum ablacim ama o kadar güzel şeyler var ki herşeyden almak istiyorsun .....bu heveste cok ivir zivir almaya sebep gerçi
Tam aile cocukla olur diyolar tw de bile oyle dedi dizide icim parcalandi biz tam aile degilmiyiz kocami ne zaman baba yapacagim:-(ah canımm benımm ınsallahh hepimizz o mis kokuyu duyucazz ıns o kokuyu cekerken dunyalar bızım olcak.
ins geçer canım ya da ins bebistendir biz ii düşünelim
91liyim canim.
hayırlı akşamlar kızlar öğlen söylemeyi unutmuşum okumadan önce hayır olsun demeyi unutmayın :130::130hayır olsun)
ben 3 gündür rüyamda kendimi hamile görüyorum,bugün de çok net kucağıma aldım böyle dolu dolu emzirdim aynı oğluma benziyodu,beyaz kundağı var dı,elinede tutan arkadaşımda beyaz giymişti ,ama rüyada parlıyodu üzeri bebeğin nasıl mutlu oldum,yaaa çok etkiliyo psikolojimi,üst üste 3 gün gördüm sonum pek iyi görünmüyo bu kız gibi:89::89::89:
bat 8 aralık canım bugunu saymazsak 5 gun kaldı
Ben minik bebegimi istiyorum hamis olmak istiyorum mis kokulu istiyorum :-([/QUOTE)
inşalahh tatlım inşallah olacak birazcık sabır sadece !!!!!
Tam aile cocukla olur diyolar tw de bile oyle dedi dizide icim parcalandi biz tam aile degilmiyiz kocami ne zaman baba yapacagim:-(
Eki Görüntüle 880865
yaaa ben hiç dayanamıyorum almaya yaaa, her çıktığımda unisex bişi alıyorum, geçen gün de bunu almıştım.
91liyim canim.
çok doğru canım 4 tane hast çıkışı yeter diyorlar iki aylıkken onlar olmuyormus zaten büyüklü küçüklü almak daha mantıklı
hoş geldin cnm !! hayırlara vesile olsun rüyan cnm !!! inşallahhh bebeğine kavuşursun ccnm rabbim büyük inşallah olacak...
hımm anladım az kalmış canım sayma bugünü cnm bitti zateninşallah bebişin senle olur cnm ....dualarım sizllerle..
Ben minik bebegimi istiyorum hamis olmak istiyorum mis kokulu istiyorum :-([/QUOTE)
inşalahh tatlım inşallah olacak birazcık sabır sadece !!!!!
aminnnnn canımmm benımmmmm Allah razııı olsunn hepimizin göbüşüne bebişşşş girsinnn inşallahhh
canımm benımmm olucaz Allahın ıznıyle demek daha zamanıı varmıs. rabbim zamanı geldıgınde rabbim izin verdıgınde bızde tam bir aile olucaz.. bak bız aıle olmak ıstıyoruz. olanlar kıymetını bılmıor asıl o kıymet bılmeyenler aıle ve ınsan degıl canım rabbim ol dedıgınde olur canım sabır ve dua hayırlı zamanda hayırlı evlatt ınsallahh
kısmet canım ya bakam bu hafta nasıl geccek bu gun az kalsn test yapcaktım eşim engelledı :))
Eki Görüntüle 880865
yaaa ben hiç dayanamıyorum almaya yaaa, her çıktığımda unisex bişi alıyorum, geçen gün de bunu almıştım.
yoook sen cuma git bakalım dr ne diyecek öncesinde ilişki olsun çatlama olursa kacirmazsin
Eki Görüntüle 880865
çok cici yaa bunlarrr bende iki tane uzun kollu cit citli aldim ama yaz dogum yapcaz sifir kol almak gerek
Hayirlisiyla eli ayagi duzgun saglikli insallah hepimize yawrum ya
al canım güzel günlerde giyinsin bebiş.. ben daha eşimle konuşmadan yani 2. bebişi anne olmaya karar vermeden önce almıştım tulumumu..
ilk bebiş olacakların çok normal alışverişe başlamaları..
sali persembe olabilir
cnm daha erken !!!iyi sonu.ç alamazsın !!! bekle ttalım !!!! biliyorum zor ama dayanmak zorundayız cnm bnm !
ayyyy çok güzel annesiiii inşallah giydirmek nasip olr tatlım bebişini kucağına alırsın eli kolu ayağı düzgün bir bebeğin doğar inşalahh
anladım cnm perşembe günü mü ilişki olsun çarşamba mı_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?