Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla canımm cinsiyet bellı olunca dusunemıyorumm mınıgımızın kıyafetlerını bı gardolap yetmezz sanırımm :))

biz geçen sene kardeşimden dolayı biliyorum. al al doldurdu evi şimdi de bunlar olmuyor diyor.. boyu kilosu çok önemli belli bir aydan sonra ya alıp giydiremezsek.. maşallah bizim bebiş 6 aylık şuan zıplamaya başladı. 2 hafta önce ördüğüm patik şuan ayağından çıkmaya başladı. dün yenisini istiyorlar.. bende bekleyeceksiniz dedim :) o yüzden çok erkenden çok ileriyi düşünüp çok şey almayın desem de Alacaksınız

Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, teyzesi inşallahhhh sağlıklı olur da her şeyini giydirebilirim, sonra sizin bebişlerle beraber büyütebilirim bebeğimi...

Allahımmmmmmm cokkk tatlıııı yaaa cok yakıscakk mınıgımızeeeeeeeeeeeeee

teyzesi inşallahhhhh arkadaşlarıyla büyütecem minişimi sizi bekliyoruz, unisex olsun diye beyaz ve kırmızı alıyorum hep, yeşil de mi alsam

çok cici yaa bunlarrr bende iki tane uzun kollu cit citli aldim ama yaz dogum yapcaz sifir kol almak gerek

alırım cnm ama bu çok hoşuma gitti hem bikaç tane de uzun kollu lazım olmaz mı

valla canımm cinsiyet bellı olunca dusunemıyorumm mınıgımızın kıyafetlerını bı gardolap yetmezz sanırımm :))

sorma cnm, bebek odası yapacağım odaya baza, 3 kapılı dolap, komodin koymuştum misafir gelirse rahat olsun diye, şimdiden yarıladım 3 kapılı dolabı, bekarken ördüğüm hırkalar ve yelekler de var :) kokoş olacak benim minik :)

bebisin cok sansli annesi.

anne tarafından şanslı olacak mucizem, baba tarafından daha arayıp hamilesin nasılsın var mı bi sıkıntın diyen yok, gerçi işime de geliyor böyle olması ohhh kafam rahat :)

yeşilde olur canım aslında kızda erkekte gıyebılır ıns canım ıns bızım mınıkler gelsınde beraber buyusunlerr :) hemde baya bı kokos olcak sanırım canımm artıkr esımlerını goruruz kokos kokos :))

yenisini ör teyzesi ne yapsın minik kuş büyümüş olmuyomuş patikleri :) yerim ben onun minik ayaklarını yaa... geçen de hastanede bi bebekle kadın yanımda oturuyodu doktoru beklerken. bebek 6 aylık ama bana yaptıklarını bi görseniz, sanki dogdugundan beri yanımda, gülüyo bana gelmek istiyo kahkahalar atıyo resmen. ayy bayıldım o bebeğe yaa maşallah subhanallahhhh...çantam rengarenkti onu aldı bi de bi güzel kustu üzerine, normalde aşırı iğrenirdim ama ıslak mendille silip geçtim çantayı düşün yani...kadın diyo ki senin karnındaki kız herhalde benim oğlum kur yaptığına göre :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…