abartmıyorum di mi? sonuçta ilk hevesle alıyoruz. ben kendimi geçtim annemle kız kardeşlerim çok fena yaa, annem çok güzel güpürlü falan bi battaniye ördü krem rengi, ya erkek olursa diye bejine başladı şimdi. büyük kardeşim önü pembiş, arkası arabalı çok güzel bi battaniye almış, küçük kardeşim 2 battaniye, 6-7 çift her renk çorap, tulumlar oooo benim şimdiden doldu çekmeceler. cinsiyeti bekliyolar devamını almak için :) diyorum almayın bana bişi kalmıyor :)
test için erken
bebisin cok sansli annesi.
Selam canlar; yemeğimi yaptım. Geldim. 10 dkya kociş gelir. Onu almaya gitcem. Gelene kadar geçmişi bi okiym neler olmuş
kov melun seytani
abartmıyorum di mi? sonuçta ilk hevesle alıyoruz. ben kendimi geçtim annemle kız kardeşlerim çok fena yaa, annem çok güzel güpürlü falan bi battaniye ördü krem rengi, ya erkek olursa diye bejine başladı şimdi. büyük kardeşim önü pembiş, arkası arabalı çok güzel bi battaniye almış, küçük kardeşim 2 battaniye, 6-7 çift her renk çorap, tulumlar oooo benim şimdiden doldu çekmeceler. cinsiyeti bekliyolar devamını almak için :) diyorum almayın bana bişi kalmıyor :)
kov melun seytanibol dua et canım
allah kabul etsin canım elini karnına koy salavat çek rabbim göndersin
allah kabul etsin canım elini karnına koy salavat çek rabbim göndersin
cnm daha erken !!!iyi sonu.ç alamazsın !!! bekle ttalım !!!! biliyorum zor ama dayanmak zorundayız cnm bnm !
ayyyy çok güzel annesiiii inşallah giydirmek nasip olr tatlım bebişini kucağına alırsın eli kolu ayağı düzgün bir bebeğin doğar inşalahh
anladım cnm perşembe günü mü ilişki olsun çarşamba mı_?
Allahımmmmmmm cokkk tatlıııı yaaa cok yakıscakk mınıgımızeeeeeeeeeeeeee
çok cici yaa bunlarrr bende iki tane uzun kollu cit citli aldim ama yaz dogum yapcaz sifir kol almak gerek
valla canımm cinsiyet bellı olunca dusunemıyorumm mınıgımızın kıyafetlerını bı gardolap yetmezz sanırımm :))
bebisin cok sansli annesi.
Benim kociste gelir yemekler hazir ufff icim skiliyo kizlar ya
onları hiç karıştırma canım iyice sinirlerin ziplar kız kardeşlerin annen yeter sana....oooo masallah canim bende yelek örmek istiyorum ama sis çok az biliyorum kesmeyi artirmayi bilmiyorum...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, teyzesi inşallahhhh sağlıklı olur da her şeyini giydirebilirim, sonra sizin bebişlerle beraber büyütebilirim bebeğimi...
teyzesi inşallahhhhh arkadaşlarıyla büyütecem minişimi sizi bekliyoruz, unisex olsun diye beyaz ve kırmızı alıyorum hep, yeşil de mi alsam
alırım cnm ama bu çok hoşuma gitti hem bikaç tane de uzun kollu lazım olmaz mı
sorma cnm, bebek odası yapacağım odaya baza, 3 kapılı dolap, komodin koymuştum misafir gelirse rahat olsun diye, şimdiden yarıladım 3 kapılı dolabı, bekarken ördüğüm hırkalar ve yelekler de var :) kokoş olacak benim minik :)
anne tarafından şanslı olacak mucizem, baba tarafından daha arayıp hamilesin nasılsın var mı bi sıkıntın diyen yok, gerçi işime de geliyor böyle olması ohhh kafam rahat :)
biz geçen sene kardeşimden dolayı biliyorum. al al doldurdu evi şimdi de bunlar olmuyor diyor.. boyu kilosu çok önemli belli bir aydan sonra ya alıp giydiremezsek.. maşallah bizim bebiş 6 aylık şuan zıplamaya başladı. 2 hafta önce ördüğüm patik şuan ayağından çıkmaya başladı. dün yenisini istiyorlar.. bende bekleyeceksiniz dedim :) o yüzden çok erkenden çok ileriyi düşünüp çok şey almayın desem de Alacaksınız
hoş geldin cnm !! hayırlara vesile olsun rüyan cnm !!! inşallahhh bebeğine kavuşursun ccnm rabbim büyük inşallah olacak...
inşallah canım inşallahhhh!!!!!!!!!!!
hımm anladım az kalmış canım sayma bugünü cnm bitti zateninşallah bebişin senle olur cnm ....dualarım sizllerle..
aminnnnn canımmm benımmmmm Allah razııı olsunn hepimizin göbüşüne bebişşşş girsinnn inşallahhh
amiinnnnnnnnnnn inşallhh cnm
Selam canlar; yemeğimi yaptım. Geldim. 10 dkya kociş gelir. Onu almaya gitcem. Gelene kadar geçmişi bi okiym neler olmuş
eline sağlık cnm kolay gelsin....daha ben yemek yapmadım yapasımda yok kahvaltı türü yeriz herhalde yada makarna yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?