- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
onları hiç karıştırma canım iyice sinirlerin ziplar kız kardeşlerin annen yeter sana....oooo masallah canim bende yelek örmek istiyorum ama sis çok az biliyorum kesmeyi artirmayi bilmiyorum...
Uzun kolluda lazım olur tabi canım
yeşilde olur canım aslında kızda erkekte gıyebılır ıns canım ıns bızım mınıkler gelsınde beraber buyusunlerr :) hemde baya bı kokos olcak sanırım canımm artıkr esımlerını goruruz kokos kokos :))
Benim kociste gelir yemekler hazir ufff icim skiliyo kizlar ya
sali persembe olabilir
tabi cnm bi tek ailem olsun bana bişi olmaz, onlardan beklentim yok zaten. örgü kitapları var çok güzel anlatıyolar. yüncülerde de var ordan öğrenebilirsin. ben de çok model falan bilmiyorum ki. kafama göre takılıyorum işte :)
sarıyı sevmiyorum hiç o yüzden beyaz, kırmızı ve yeşil dedim :) inşallah cnm inşallahhh çabucak gelse yeğenlerim de...bunları giydirip atacam fotoları Allah nasip kısmet ederse...
yenisini ör teyzesi ne yapsın minik kuş büyümüş olmuyomuş patikleri :) yerim ben onun minik ayaklarını yaa... geçen de hastanede bi bebekle kadın yanımda oturuyodu doktoru beklerken. bebek 6 aylık ama bana yaptıklarını bi görseniz, sanki dogdugundan beri yanımda, gülüyo bana gelmek istiyo kahkahalar atıyo resmen. ayy bayıldım o bebeğe yaa maşallah subhanallahhhh...çantam rengarenkti onu aldı bi de bi güzel kustu üzerine, normalde aşırı iğrenirdim ama ıslak mendille silip geçtim çantayı düşün yani...kadın diyo ki senin karnındaki kız herhalde benim oğlum kur yaptığına göre :)))))))
ahh benımm eşimm yenii gıttıı
gececi mi eşin canım ? zor gerçekten ....olsun üzülme kalpleriniz bir sonuçta dimii
birinin tarif etmesi lazım önce bi görmem lazım canım sağlık olsunda hazır alırım
Ben kactim canlar yemekten sonra gelirimoptuk
kızlar ben çıkıyorum acıktım birşeyler pişireyim öpüldünüz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
gorusuruzzz canımm benımm afıyet olsunnn
hayır olsun ins ablam yaa ins hamissindir ya
aayyy ablam demisimm canim ya pardonnnn
sen hamilesin kardeş...bat nezaman...
testte çıktımı..
Aaaaaa kimse yok mu
bu adamın odunluklarından öküzlüklerinden bıktımmm bıktımmmmmmmmmmm:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?