hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmm sımdııı nolduuuu
lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öküz ya hayvan insan olamadı pislikk şuan çok sinirliyim odama kapattım kendimi grayder den ayakkabı almıştım ben ona hediye ayakkabı kokusu olmuş ayağında benim burnumda çok koku duyar ayakların kokmuş dedim ayakkabı kokusur saçma saçma konuşma dedi bağardı ama bende ne bagrıyosun kötü bişi mi dedim sanki dedim bende bagarmaya başladım ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim cahilliğim sen terbiyesiz insanın tekisin dedim bende o bana demeye başlayında çıktım odadn geldim oda baksın işine amcasını aramıştı kahweye gidelim onlara diye gitmicem gitsin kendisi giderde salak artık baksın işine ben kendi kendime bazı şeyler için çaba gösteriyorum anlaşılan
Kusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kv deyimmmmmmmm
ahhhhhhhhhhhh canımmm benımm yaaaa
minişle ben ıyıyız...teyzesii sen nasılsn minişin nasılll ıyımııı...
Kusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kv deyimmmmmmmm
sen benim ilk göz ağrımsın canım... selam neden vermeyeyim aşk olsun sana.. benim için hepiniz bir siniz hepinizi seviyorum.. senin hamileyim dediğin günü büyük bi sabırla ve heyecanla bekliyorum.. canım kuru fasulye çekti.. benim yerime 1 kaşık olsun ye olur mu?
eşinle barıştığına sevindim. seninle paylaşmasam da dua ettim. seni takip ediyorum. hani anneler çocuklarının aldıkları nefesi bilirler ya bende seni takip ediyorum canım..
bıktım öküzlüğünden artık anlattıkça anlamıyo anlattıkça anlamıyo ne hali warsa görsün şuan o akdar çok kırıldım ki anlatamam sana sen kendi ayaklarına bak o kokuyodur belkide demez mi gerizekalı sen neyden bahsediyosun bneim kadar bakımlısını bulda al tepene koy diğcektim diyemedim kendini çok bişi snamaya başladı alırım ben onun havası ama terbiyesiz:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
canımmmmmmmmmmmmmm benımmmmmmmmmmm orda olmanın en guzel yanıı nett olması
üzülme tatlım anlıyorum ben seni hepimizin aklından aynı şeyler geçiyo kimbilir belki şu an bile konuşuyolar olmuyo heralde diye geçiyodur milletin aklından ya milleti boşver ben bile kendimi bazen eksik hissediyorum ne yalan söyleyeyim ha şimdi soracaklar ha şimdi soracaklar diye diken üstünde bile olduğum oluyo toplum içinde arkadaşlarımın çoğu biliyo düşündüğümü annem kv lerde biliyo istediğimizi kv dem hiç benimle konuşmaz böyle şeyleri ama eşime sormuş bikaç kere banada sorar tabi bi süre sonra bi sıkıntımı var diye zaten insan kendinden geçiyo da etrafındaki özellikle de eşine bu duyguyu yaşatamamak çok koyuyo elden de bişey gelmiyo Allah sabır versin bizlere en kötü günlerimiz böyle olsun..
allaa allaa laflaraaa bakk yaaaa sana laf atıoo al canım havasını all bencede cok yukseklere cıkmıs sankı bırazz
liliiii benim kocanın yanında patlat şu tüpü beynine geçir hatta belki akıllanır
bu erkeklerin cok g*tünu kaldirmicaksin
Bizde iyis kalp atışını duydum eşimde ekranda pıtpıtları gördü... Çok iyiz darısı herkese
bırak o senin arkanda dolassin kuzum ya
Yazik tatlim yaa patlatmayalim sen sakinlessakinles bakalim biraz bir birinizi gorunce unutrsunuz bir birinizi
şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam ya hayvan pislik yaaaa
bırak o senin arkanda dolassin kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?