Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmm sımdııı nolduuuu

öküz ya hayvan insan olamadı pislikk şuan çok sinirliyim odama kapattım kendimi grayder den ayakkabı almıştım ben ona hediye ayakkabı kokusu olmuş ayağında benim burnumda çok koku duyar ayakların kokmuş dedim ayakkabı kokusur saçma saçma konuşma dedi bağardı ama bende ne bagrıyosun kötü bişi mi dedim sanki dedim bende bagarmaya başladım ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim cahilliğim sen terbiyesiz insanın tekisin dedim bende o bana demeye başlayında çıktım odadn geldim oda baksın işine amcasını aramıştı kahweye gidelim onlara diye gitmicem gitsin kendisi giderde salak artık baksın işine ben kendi kendime bazı şeyler için çaba gösteriyorum anlaşılan

ahhhhhhhhhhhh canımmm benımm yaaaa

ahhhhhhhhhhhh canımmm benımm yaaaa

bıktım öküzlüğünden artık anlattıkça anlamıyo anlattıkça anlamıyo ne hali warsa görsün şuan o akdar çok kırıldım ki anlatamam sana sen kendi ayaklarına bak o kokuyodur belkide demez mi gerizekalı sen neyden bahsediyosun bneim kadar bakımlısını bulda al tepene koy diğcektim diyemedim kendini çok bişi snamaya başladı alırım ben onun havası ama terbiyesiz :113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

hmm tamam o zaman ne bileyim bende dedim unuttu beni serabım ( neyse bi sorun olmasın da üzülürüm yoksa

allaa allaa laflaraaa bakk yaaaa sana laf atıoo al canım havasını all bencede cok yukseklere cıkmıs sankı bırazz

öyle canım.. inan kızacaksınız belki ama ben şuan ki hayatımdan çok memnumun... ben öyle ahım şahım iş yapmayı yemek yapmayı falan sevmem.. günlerce gezip tozup yan gelip yattıgım çok olur.. inan bebek gelse çok ama çok zorlanırım.. bunlara ragmen yinede olsun istiyorum..etrafın agzı kapansın eşim baba olsun.. öle şeyler işte

bu erkeklerin cok g*tünu kaldirmicaksin

ben kaldırdım onun g*tünü çok kaldırdım hemde kendini ne sanıyosa tapılı malı değilim ben onun isterse yüzüme bakmasın umrumda değil şundan sonra kıçının dibinde dolaşan dilek olmıcak artık hata etmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…