Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

patlat sen patlat beynine kan gitsin oksijensiz kalmış öküz ne söylediğinin bana farkında değil köpekk

Yazik kiz koca bulmak kolay mi bisey yapmayalim siz barisirsiniz ben arada kalirim bana kv getirib kocalariniz a karismam bence bu ise sunetci nefes al bakmali

bizdeeee cokkk svıyoruzzz canımmm senııııııııııııııııııııııı olsun bakalım canım Allah sıfa versınde sızde evınızde rahatca kalın
ay insallah tatlim allah sifa verir insallah
nefesal dedin de bugün hiç gelmedi yaa :44:
Aynen tatlimm gelmedi nerde acaba
hahahahahhha lilimmm yaaa devredıyorsunn yanıııı :)))

Tabiiii en guzeli onun yontem kescen atcan

ay insallah tatlim allah sifa verir insallah

Aynen tatlimm gelmedi nerde acaba

Tabiiii en guzeli onun yontem kescen atcan

lilim bnm sakarlık ustumde sızı gızlı takıp ederken kestıgım yerı dunde kv salata yaparken kestım :) :) bı halle var bende ama anlamadım :)

Ben bu durumda yarın test yaptırmaya gitsem çok mu saçmalamış olurumm sizce..

kızlar ya.. benim 23 yaşında bi erkek kardeşim var evli ve bi çocugu var.. kız kaçırarak evlendi.. benim en kıymetlimdir.. liseyi bitirmedi.. ona uygun bi iş olanagı bilen duyan var mı?? antalyada otelde çalıştı bir yıl kadar.. orda yeri çok iyiydi egitimli şekilde ustalıga ilerliyodu ama kız kaçırınca bıraktı geldi.. osmaniyede cafede falan çalıştı..şuan ayrılmış yine.. ( ne bileyim burda şirketlerde vs çalışan onca arkadaşımız var olaki birisinde bi eleman ihtiyacı olur..

Geldi opuyo ozur diliyo benden okuz haywani aglamaya basladim bende aglama uzuluyorum haklisin diyo haywan pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…