Evt cmmmmmmmmmm cok seviyorumm sizi yaaaaesimin ninesi ameliyat olcak
Bu aradaaaaaa selaaaammmmmm
az surat yap canim nasilsa gelecek o
patlat sen patlat beynine kan gitsin oksijensiz kalmış öküz ne söylediğinin bana farkında değil köpekk
nefesal dedin de bugün hiç gelmedi yaa :44:
Yazik kiz koca bulmak kolay mi bisey yapmayalim siz barisirsiniz ben arada kalirim bana kv getirib kocalariniz a karismambence bu ise sunetci nefes al bakmali
şimdi sizi kıskanayım mı kıskanmayayım mı bilmedim...
yedim canim şiştim patlicam yemek yedikten sonra 49 falan oluyorum normalde 47.5
yedim canim şiştim patlicam yemek yedikten sonra 49 falan oluyorum normalde 47.5
ay insallah tatlim allah sifa verir insallahbizdeeee cokkk svıyoruzzz canımmm senıııııııııııııııııııııııolsun bakalım canım Allah sıfa versınde sızde evınızde rahatca kalın
Aynen tatlimm gelmedi nerde acabanefesal dedin de bugün hiç gelmedi yaa :44:
hahahahahhha lilimmm yaaa devredıyorsunn yanıııı :)))
sende zayıftin dimi
ay insallah tatlim allah sifa verir insallah
Aynen tatlimm gelmedi nerde acaba
Tabiiii en guzeli onun yontem kescen atcan
ay insallah tatlim allah sifa verir insallah
Aynen tatlimm gelmedi nerde acaba
Tabiiii en guzeli onun yontem kescen atcan
Öncelikle merhaba. Bir haftadır siteyi inceleme, başlıkları okuma ile zaman geçiriyorum. Sayenizde epey bir şey öğrendim. Bugün de üye olup bir şeyler sormak istedim.
Herkes adetinin geçmesinden anlam çıkarır, ben de erken gelmesinden anlam çıkarıyorum. 13'ü adet günümdü.
20'sinden itibaren bebek kararı alıp uygulamaya başladık:) Bu arada kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti gibi şikayetlerin başladı. 3. deneme günümüzden sonra regl oldum ve beklenenden neredeyse iki hafta önce. İlk nete okuduğum gibi olur diye düşündüm, ama bildiğiniz regl dönemi yaşadım. Yine de iki üç gündür ''acaba '' diyorum. Siz ne diyeceksiniz merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?