Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ılk once kırıyorlar sonra ozur dılıyorlar. sende sakınles canımm yavas yvas olan senın sınır sıstemıne oluyor
Sinir sistemi diye bsy barakmadi zaten cok kirildim ama oyle demesine saf ayagi kokuyo dedim sanmis sanmasaydi banane ayakkabi kokusu sinmis ayaklarin kokuyo dedim totosundan dinlemeseydi beni sen bana nasil laflar ettin dedim sarilip opuyo utanmadan edepsiz

canım ne eşindir ayagın kokuyo demişsin çok mu... dersin ne var onda.. abartmış bayagı.. kusura bakma canım deyip yıkaması gerekiyodu..

yok canım bnm bızde beklemedeyız bakalım canım az kalmıs senınde bata

evet 3 gün varr :) vajınusmusdum bu ay yendim 16 kasımda 21 kasım ovulasyon tarıhımdı 18 20 21 22 kasım denemeler yapdıkk emin olamadııgm için peş peşe yapdık olurmu bılmıyorumm alahhım verırmıı görücez ınss :) tutmuşturr bbegıme kavuşurunm bbnde

oyy canımm benımm yaaaa cok haklısın canım duzgun dınlemeden hemen saydırmıs Allahım hıdayet versın tum herkese canımm

nerde oturuyorsunuz denizlide mermer fabrikalarında tekstil fabrikalarında eleman arayanlar var eğer öyle denk gelirse numarasını alırım sana yazarım

canım bızım bı arkadasımız sanırım bata 6 gun varken test yapmıstı ıkıncı cızgıde sılık cıkmıstı cok az ama sanırım sende cıkar gıbı canım

adetım geçsinde korkuyorum canm yaa olur olmasınada bel agrılarım yanma şeklinde ara ara oluyoo kasıkalrıma bıçak saplanıyoo geçenn agrısındann agladım resmnn bacakalrıma vuruyoo bugunn agrılar vee miğdem bulanmaya basladıı çok düşünmemeye calsııyorumm aslındaa belki üşütmüşümdür felan dıyee işde adetim geçsinde

rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın canım ıns cok sevındım yendıgıne canımm benım

hımm haklısın canım ınsan tek cızgı gorucek dıye yapmaya korkuyor su 3 gun hemen gecsıne ıns adet olmazsın canım guzel haberler verırsın bıze. bende dıyorum yok bu ay tutmamıstır sanmıyorum falan dıye hep negatıp dusunmeye calısıyorum umutlanmayım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…