Sinir sistemi diye bsy barakmadi zaten cok kirildim ama oyle demesine saf ayagi kokuyo dedim sanmis sanmasaydi banane ayakkabi kokusu sinmis ayaklarin kokuyo dedim totosundan dinlemeseydi beni sen bana nasil laflar ettin dedim sarilip opuyo utanmadan edepsizılk once kırıyorlar sonra ozur dılıyorlar. sende sakınles canımm yavas yvas olan senın sınır sıstemıne oluyor
benımde 8 aralık canım gecen ay 10unda oldum ama ıkı gun falan gerı atıo 8 9 beklıyoruz bakalım cnm
3 haftalık çok yeni olduguu içinn merak ettim sorayım dedımm :) benımd 5 yada 6 aralık bende beklemedeyım
Sinir sistemi diye bsy barakmadi zaten cok kirildim ama oyle demesine saf ayagi kokuyo dedim sanmis sanmasaydi banane ayakkabi kokusu sinmis ayaklarin kokuyo dedim totosundan dinlemeseydi beni sen bana nasil laflar ettin dedim sarilip opuyo utanmadan edepsiz
sen test yapabilirsin canım çok az kalmış:)
yok canım bnm bızde beklemedeyız bakalım canım az kalmıs senınde bata
Sinir sistemi diye bsy barakmadi zaten cok kirildim ama oyle demesine saf ayagi kokuyo dedim sanmis sanmasaydi banane ayakkabi kokusu sinmis ayaklarin kokuyo dedim totosundan dinlemeseydi beni sen bana nasil laflar ettin dedim sarilip opuyo utanmadan edepsiz
kızlar foto koydum bakın sonra kaldırıcam :)
beklemekten başka çare yok şuan :) iki üç güne kadar testini yaparsın canım..
albüme koydum kuzu arkadaş olalım gör dur yollucam kabul etnerdeee fotooooooooooooo
testlerde geçmeyınce cıkmıyomuşş ama ben onu göze alamamm
kızlar ya.. benim 23 yaşında bi erkek kardeşim var evli ve bi çocugu var.. kız kaçırarak evlendi.. benim en kıymetlimdir.. liseyi bitirmedi.. ona uygun bi iş olanagı bilen duyan var mı?? antalyada otelde çalıştı bir yıl kadar.. orda yeri çok iyiydi egitimli şekilde ustalıga ilerliyodu ama kız kaçırınca bıraktı geldi.. osmaniyede cafede falan çalıştı..şuan ayrılmış yine..( ne bileyim burda şirketlerde vs çalışan onca arkadaşımız var olaki birisinde bi eleman ihtiyacı olur..
albüme koydum kuzu arkadaş olalım gör dur yollucam kabul et
canım bızım bı arkadasımız sanırım bata 6 gun varken test yapmıstı ıkıncı cızgıde sılık cıkmıstı cok az ama sanırım sende cıkar gıbı canım
yolladım kabul et görcen bebem sonra da kaldırcamalbüme koydum kuzu arkadaş olalım gör dur yollucam kabul et
:) saol tatlım teşekkür ederim... hepimiz gülelim...kabul ettım canım benımm masallah canım rabbım nazarlardan saklasın her daım ömur boyu hep resımlerdekı gıbı gul canım ıns
evet 3 gün varr :) vajınusmusdum bu ay yendim 16 kasımda 21 kasım ovulasyon tarıhımdı 18 20 21 22 kasım denemeler yapdıkk emin olamadııgm için peş peşe yapdık olurmu bılmıyorumm alahhım verırmıı görücez ınss :) tutmuşturr bbegıme kavuşurunm bbnde
rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın canım ıns cok sevındım yendıgıne canımm benım
adetım geçsinde korkuyorum canm yaa olur olmasınada bel agrılarım yanma şeklinde ara ara oluyoo kasıkalrıma bıçak saplanıyoo geçenn agrısındann agladım resmnn bacakalrıma vuruyoo bugunn agrılar vee miğdem bulanmaya basladıı çok düşünmemeye calsııyorumm aslındaa belki üşütmüşümdür felan dıyee işde adetim geçsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?