Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

siz kaynatın kocişle ilgileneyim biraz gelirim ben yine

psikom senden bişey rica etcem.. banada fertility tablo yap lütfen.. bi türlü beceremedim.. tekrar denicem ama mail adresi kullanlıyor diyo.. yani ilk yapmaya çalışmam yarım kaldı sanırım.. lütfen lütfen lütfen.. kırma bak beni :84:

Aynen cnm

Kv de bana bulasik yikatmiyo ya

Ben goremedim ya resmi albumun ismi ne ben gormedim

canım ben salata yapıyordum dun eltımler kv kp falan hep bırlıkte yemek yıcektık. parmagımı kesınce salata eltıme kaldı :) zaten bulasıklarıda makınaya yerlestırıoz oyle yanı canım :))

canım ya üşüttün ya adet geliyo bebek agrıtmaz ki minnişler sessiz sedasız bekliyolar

üşütmüşümdür canım ıns dıger secenegı dusunmek ıstemıyorum ama yada dısarda fast foodd yemıstık belkı o da yapabılır canım zaten yarıda bıraktım nedense mıgdem kabul etmedı

Yaparım kuzum çay içiyorum pcye geçeyim yaparım ben tabiki de

üşütmüşümdür canım ıns dıger secenegı dusunmek ıstemıyorum ama yada dısarda fast foodd yemıstık belkı o da yapabılır canım zaten yarıda bıraktım nedense mıgdem kabul etmedı

ya zaten bu kadar erken ne regli bende saçmaadım senin bat benle aynıydı unuttum üşütmüşsündür büyük ihtimal..havalar çok soguk kuzucum

ya zaten bu kadar erken ne regli bende saçmaadım senin bat benle aynıydı unuttum üşütmüşsündür büyük ihtimal..havalar çok soguk kuzucum

heheh olsun canım regl belırtılerıde bellı olmaz sağları solları aynen canım yaa havalar bı oyle bı boyle ınsan nasıl gıyıncegını bılmıyor. aynen canım su bat gelsede bı rahatlasak :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…