:) saol tatlım teşekkür ederim... hepimiz gülelim...
siz kaynatın kocişle ilgileneyim biraz gelirim ben yine
Aynen cnmen ıyı yontemmı canımmmm :)))
Kv de bana bulasik yikatmiyo yalilim bnm sakarlık ustumde sızı gızlı takıp ederken kestıgım yerı dunde kv salata yaparken kestım :) :) bı halle var bende ama anlamadım :)
albüme koydum kuzu arkadaş olalım gör dur yollucam kabul et
siz kaynatın kocişle ilgileneyim biraz gelirim ben yine
Aynen cnm
Kv de bana bulasik yikatmiyo ya
Ben goremedim ya resmi albumun ismi ne ben gormedim
Allahımmm karnımmm cokk agrıyorr sankı yerınden cıkıcakk :18: :18:
canım ya üşüttün ya adet geliyobebek agrıtmaz ki minnişler sessiz sedasız bekliyolar
Yaparım kuzum çay içiyorum pcye geçeyim yaparım ben tabiki depsikom senden bişey rica etcem.. banada fertility tablo yap lütfen.. bi türlü beceremedim.. tekrar denicem ama mail adresi kullanlıyor diyo.. yani ilk yapmaya çalışmam yarım kaldı sanırım.. lütfen lütfen lütfen.. kırma bak beni :84:
Pc ye geceyim yeniden koyarım kuzum :) bekleyin kocişim huysuz gönlünü yapım gelcemAynen cnm
Kv de bana bulasik yikatmiyo ya
Ben goremedim ya resmi albumun ismi ne ben gormedim
Yaparım kuzum çay içiyorum pcye geçeyim yaparım ben tabiki de
Evet mail şifre lazım birde önceki denemende kullanıcı adı ne verdinayy yerim seni şeker kız candyözelden yazdım canım degerlerimi.. bu arada şarjım bitecek gerekli bişey varsa sorda şimdiden yazayım..mail şifre vs
üşütmüşümdür canım ıns dıger secenegı dusunmek ıstemıyorum ama yada dısarda fast foodd yemıstık belkı o da yapabılır canım zaten yarıda bıraktım nedense mıgdem kabul etmedı
ya zaten bu kadar erken ne regli bende saçmaadım senin bat benle aynıydı unuttumüşütmüşsündür büyük ihtimal..havalar çok soguk kuzucum
bakın bakın bana bakın yükledimmmmmmmmmmmm
Evet mail şifre lazım birde önceki denemende kullanıcı adı ne verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?