Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım keske yardmcı olabılseydım ama maalesef rabbım ınsallah guzel bı iş cıkarır karsısına canımm

varya dun aksma mısafırlıge gıttık tam 4 tane hamıle vardııı yaaa nereye baksam hamıle

canımm senın bat ne zaman

canım hamileliğinin 3.haftası içersindesin yaa nasıl anladınn bana bıraz anlatırmısın adetın ne zaman ovulasyon ne zamandıı vee sonraki adet günün ne zamandı belirtilerin nelerdi

canım hamileliğinin 3.haftası içersindesin yaa nasıl anladınn bana bıraz anlatırmısın adetın ne zaman ovulasyon ne zamandıı vee sonraki adet günün ne zamandı belirtilerin nelerdi

canım benım bat 8 aralık daha hamılemıyım degıl mıyım bılmıyorum canım test falanda yapmadım daha 6 gun var dıye. hamılelık takvımını şans getırsın dıye koydum canım totem uyguladık yanı burdakı bı kac arkadasla bırlıkte. bugun test yapıcaktım ama esım daha erken bıraz daha bekle dedı o yuzden bılmıyorum canım hamıle olup olmadıgımı

3 haftalık çok yeni olduguu içinn merak ettim sorayım dedımm :) benımd 5 yada 6 aralık bende beklemedeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…