Darısı sana canım tez zamanda inş.:))canımmm cokk sevındımm kalp atıslarını duydugunuzaaaa
Selam minikdaaşşşBu aradaaaaaa selaaaammmmmm
kıskanma şeker senide seviyoz ama serabımın da eksikligi çok belli oluyo hani
kızlar ya.. benim 23 yaşında bi erkek kardeşim var evli ve bi çocugu var.. kız kaçırarak evlendi.. benim en kıymetlimdir.. liseyi bitirmedi.. ona uygun bi iş olanagı bilen duyan var mı?? antalyada otelde çalıştı bir yıl kadar.. orda yeri çok iyiydi egitimli şekilde ustalıga ilerliyodu ama kız kaçırınca bıraktı geldi.. osmaniyede cafede falan çalıştı..şuan ayrılmış yine..( ne bileyim burda şirketlerde vs çalışan onca arkadaşımız var olaki birisinde bi eleman ihtiyacı olur..
Darısı sana canım tez zamanda inş.:))
Selam minikdaaşşş
Tatlım takılıyorum biliyorum canım benim nasılsın bu arada..
Geldi opuyo ozur diliyo benden okuz haywani aglamaya basladim bende aglama uzuluyorum haklisin diyo haywan pislik
Darısı sana canım tez zamanda inş.:))
Selam minikdaaşşş
Tatlım takılıyorum biliyorum canım benim nasılsın bu arada..
sen hamilesin kardeş...bat nezaman...
testte çıktımı..
Teldeydim canlar yaaa pardon :102::102::102:
iyiyim canım ya.. asi kardeşimle ugraşıyorum.. ne yapayım :)
canımm senın bat ne zaman
kıskanma şeker senide seviyoz ama serabımın da eksikligi çok belli oluyo hani
hmm tamam o zamanne bileyim bende dedim unuttu beni serabım ( neyse bi sorun olmasın da üzülürüm yoksa
canımm senın bat ne zaman
canım hamileliğinin 3.haftası içersindesin yaa nasıl anladınn bana bıraz anlatırmısın adetın ne zaman ovulasyon ne zamandıı vee sonraki adet günün ne zamandı belirtilerin nelerdi
canım benım bat 8 aralık daha hamılemıyım degıl mıyım bılmıyorum canım test falanda yapmadım daha 6 gun var dıye. hamılelık takvımını şans getırsın dıye koydum canım totem uyguladık yanı burdakı bı kac arkadasla bırlıkte. bugun test yapıcaktım ama esım daha erken bıraz daha bekle dedı o yuzden bılmıyorum canım hamıle olup olmadıgımı
canım hamileliğinin 3.haftası içersindesin yaa nasıl anladınn bana bıraz anlatırmısın adetın ne zaman ovulasyon ne zamandıı vee sonraki adet günün ne zamandı belirtilerin nelerdi
7 yada 8 canım.. bekliyoruz.. senin ne zaman?
3 haftalık çok yeni olduguu içinn merak ettim sorayım dedımm :) benımd 5 yada 6 aralık bende beklemedeyım
canım hamile degilim..yani henüz bilmiyorum.. bat 7yada8 aralık.. totem o takvim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?