Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy çok heyecanlı dualarimiz senle bebeemm
Evet... aminnnnnn hicrannnnnn.... insallah bu sefer 9 ay kalacak.. benlee
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz monbebecimin batı 1 gün geçmiş, testi pozitif çıkmışşşşşşş
Insallah insallah... bebisimmmm olucak olucak..
günaydın bebeemmm... ayy çok az kalmışşş.. ateşin de iyi sanırım. hadi mombebemmm sen de teyze et biziiii
Canim atesim iyi yaniiii bende ona guvenerek biraz seviniyorummm.. herseyin hayirlisiii insallah olucak bende sizi teyze yapicammm..
Monbebem canımsın ins bu ay elin bos çevirmeden rabbim bebisi vermistir gobusune ins dualarimiz sizlerle

Gamzemmmm guzelimmm.. insallah..aminnnnnnnnn.........

sadece 'subhanallahi ve bi hamdihi' mi diyecez bebişim

evet cnm öyleymiş. internetten araştırdım da bebek hayırlı, düzgün ahlaklı nasıl olur diye bu duayı öneriyolar bi de bebek tutunsun diye sanırım ilk dört ayda 70000 tane çekin yazıyodu. ben dolmuşta, temizlik yaparken, tv izlerken bile içimden çekiyorum oluyo mu bilmiyorum ama çektim yani biraz...

kızlar toteme devam son 10 :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sira size geliyor kuzum bi gun o cift çizgiyi goreceksiniz rabbimin izniyle

inşallah Hicranımmm.. dört gözle bekliyoruz valla

adet mi oldun canım yoksa bekliyor musun? Rabbim hayırlısını versin canım.. doktor bulabildin mi sen?? eşim de yolda şuan canım gidiyor hayırlısını versin Rabbim.... ben de seni çoook ama çooook öpüyorum canımmmm

5 yılın acısını çıkartmışsınız bir ayda desene buarada her ay mı kutluyorsunuz vaayyyy yalnız para dayanmaz kız böyle biraz da bebişe ayırın

canım sabah testi alıp gözünün önüne koymamak için nasıl savaş verdim kendimle bi bilsen :18: :18: ama bu defa yok.. doktora gidip kesemin içinde minişimi görmeden demicem.. Rabbims abır versin beklemeyede.. gizlemek o kadar zormuş ki.. inanamazsın :18:

evlenmeden önce doğum masrafları da dahil bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kadar para ayırdık cnm, hatta ara ara ekliyoruz yine bebeğim devlet üniversitesini kazanamazsa özel üniversiteye yollıcaz ya onun parasını biriktiriyoruz :) kızzz adamın parası varken çatır çatır da harcatacaksın yoksa onlar yedirecek birini buluyolar, bana harcayacak tabi :))))))

günaydın cnm, hadi hayırlısı inşallahhhh...Albüme foto koydum baktın mı kuşum, soruyodun yaaa...

evetttttttt prenses gibisin canımmmmmmmm gördümm sana benzesin bebişin ya çok güzelsin tatlım allah nazardan korusun allah başını ağrıtmasın

canım pyro cline bu testte daha önce hep bembeyaz olurdu saatler sonra bile.. diger testler mesela bikaç saat sonra positif gibi oluyo ya..bu hiç hata yapmadı.. ve idrarı damlattıgım anda çıktı..beklemedim hiç..

lilililililililililiililililililili çöpsüz üzümün öper seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyyyyyyy benim çöpsüzzzzzzzzzzz üzümüm ne güzel gülüşün var senin çoooook güzelsin resimini gördüm allahım gülen yüzünü soldurmasın canımın içiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlarrrrr

Ben hala adet olmadım. ümitlenmicem her an olabilirim. Sonra çok yıkılıorum die ümitlenmeyi yasakladım kendime. Kasıklarımda ağrım ara ara var ama şuan için gelen giden yok ...

Bekliyorum cnm.psikolojim degisti zaten .benim hep oyle olur.
Doktor bakamadim cnm bu kafayla zor gibi hic hevesim kalmadi.
Esime birisi erdem hastanesini onermis nedir ne degildir bilmiyorum.orda infertilite bolumu varmis.
Adetin ucuncu gunu giderim zaten ilac vs. Verirlerse besinci gun baslaniyormus.
Bakalim napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…