Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım pyro cline bu testte daha önce hep bembeyaz olurdu saatler sonra bile.. diger testler mesela bikaç saat sonra positif gibi oluyo ya..bu hiç hata yapmadı.. ve idrarı damlattıgım anda çıktı..beklemedim hiç..

tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım yüzüne gülsün inşallahhh 5 gün sonra daha koyu çıkar inşallah

evetttttttt prenses gibisin canımmmmmmmm gördümm sana benzesin bebişin ya çok güzelsin tatlım allah nazardan korusun allah başını ağrıtmasın

cnmmmm o senin güzel bakışın...ben diyorum burdaki kızların hepsi hem fiziksel hem psikolojik olarak seçilmiş...kız olursa bana benzesin çok isterim aynı çizmeleri aynı elbiseleri alıp giymek istiyorum kızımlaaaa...erkek olursa da papyon alacam :)

canım pyro cline bu testte daha önce hep bembeyaz olurdu saatler sonra bile.. diger testler mesela bikaç saat sonra positif gibi oluyo ya..bu hiç hata yapmadı.. ve idrarı damlattıgım anda çıktı..beklemedim hiç..

Bende alıyım bakalım aynısından sonuç hüsran olcak ama :-( ümidim kalmadı ilk başlardaki gibi içimdeki ses kayboldu sanki..

kimse benle ilgilenmiyor,yazıp duruyorum bazı şeylere yorum ama ne yazan var nede bakan (

ama güzelim sen genelde kendi yazını alıntılıyorsun ondan olabilir

iyi yapmışsın canım. Rabbim sana sabır versin. bu durumda sabretmek gerçekten çok zordur. yaşamadım ama düşününce bile zorluğunu hissettiriyor.. ne zaman sabredemediğini hissedersen gel buraya yaz biz seni caydırırız

ohhhh maşallah size en iyisini yapmışsınız canım. şanslı sizin bebek desene canım hazır para varken elbet çatır çatır yemek lasım, köşeye de ayırıyorsunuz çok şükür. oh sefanız olsun valla

kızda olsa erkekte senin bebişin çok tatlı olur yaaaaaaaaa annesi güzel güzel yıkar giydirir mis gibi kokutur annesi onuuu yeriz bizde burda onuuu allahım darısı başıma darısı başıma

Senindemi batın bi gün geçti :26: benimde öle şuanda biraz karışığım.. ne bileyim işte.. ümitlenmek de istemiyorum.. ay hadi inşallah çifte sevinç yaşarızzz

yoo yepyeni değilim ama 1 ay oldu

hımmmmmmm olsun sen de karış muhabbete

ayyyyyyyyy benim çöpsüzzzzzzzzzzz üzümüm ne güzel gülüşün var senin çoooook güzelsin resimini gördüm allahım gülen yüzünü soldurmasın canımın içiiiiiiiiiiiiiiii

seviyorum kız seniii
nefesalımmmmmmm canımmmmmm bizde anne olcazzzzzzzzz ama öyle ama böyle olcazzzzzzz

git biran önce doktora

Eh işte göğüslerim hassas bu ara ona canım sıkılıyo ragl olmak istemiyorum bende dünden beri çok büyüdü hasta olmaktan korkuyorum (

canımm ama belirti konuşmuyoruz yaaaa biz ondan belkide cevap vermediler sanaa

sana benzesin kız olsıun miniğimmmm teyzesi kurban

Kızlarrrrr

Ben hala adet olmadım. ümitlenmicem her an olabilirim. Sonra çok yıkılıorum die ümitlenmeyi yasakladım kendime. Kasıklarımda ağrım ara ara var ama şuan için gelen giden yok ...

ne zamandı batın canım???

hangi erdem hastanesi? ümraniyede var iki tane öyleyse bize yakınsın canım. Erdem hastanesinden memnun olan da var olmayan da. denk gelmeyle alakalı galiba. senin içine sinmesiyle alakalı. zorlama canım kendini hiçbişey için. ne zaman hazır hissedersen o zaman araştırır ya da gidersin... buarada sen aşılama mı yaptıracaksın?? neye 5.gün başlanıyormuş

:18: selam kızlar dun batımdı olmadım dualarınızı beklıyorum

ay bi batı geçiren daha mı varrr benimde dün olmam gerekiyodu ama olmadım. tabi ümitlenmicem çünkü beynimin yada vücudumun bana oyunu olup böle olmak istemiorum gene

tabi dileğim inşallah batı geçen hepimizin sağlıkla hamiş olması yönünde

arkadaşlarım ben dün çok hastalandım gece boyunca ateşler içerisinde yandım.bademciğim ağrıyor bütün vucudum ağrıyor.belki dün geçer diye dr a gitmedim.ama gece çok rahatsızlanınca bu sabah gittim bana 1000mg antibiyotik ağrı kesici falan verdi.1er tane içtim sizce devam edeyimmi.ben 7-8 aydır hamile kalamadım bu aralar yumurtlama dönemimdi..ya hamile bu ay kalırsam bebeğime zarar olurmu.Allah korusun.siz olsanız ne yapardınız(

Kızlarrrrr

Ben hala adet olmadım. ümitlenmicem her an olabilirim. Sonra çok yıkılıorum die ümitlenmeyi yasakladım kendime. Kasıklarımda ağrım ara ara var ama şuan için gelen giden yok ...

Eh işte göğüslerim hassas bu ara ona canım sıkılıyo ragl olmak istemiyorum bende dünden beri çok büyüdü hasta olmaktan korkuyorum (

:18: selam kızlar dun batımdı olmadım dualarınızı beklıyorum

İNŞALLAH sizlerde ikinci çizgiyi görürsünüz.. dualarımız sizinle...

dündü dilketinim :26::26:

Senindemi batın bi gün geçti :26: benimde öle şuanda biraz karışığım.. ne bileyim işte.. ümitlenmek de istemiyorum.. ay hadi inşallah çifte sevinç yaşarızzz

Bu topikteki herkesss benim ugur boceklerimmm... bide eskiler (yanlis anlamayin eskiler diyince )
Bi baska canimmm eee biz coktan taniyoruz birbirirmizzziii kuzummmm...
Insallah allah razi olsun.. aminnnn...
Seninde bak batin gecmis insallah melegin seninledir.. senin guzel haberinlede seviniriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…