canım pyro cline bu testte daha önce hep bembeyaz olurdu saatler sonra bile.. diger testler mesela bikaç saat sonra positif gibi oluyo ya..bu hiç hata yapmadı.. ve idrarı damlattıgım anda çıktı..beklemedim hiç..
KIZLAAAAARRRRR GÜNAYDIIIIINNNNNNNNNNNNNN
ÇOOOOOOOOOOOOOOK MUTLU OLDUMMMMMMMMMMMM
DENİZCİM TEBRİK EDERİM.
DARISI BİZLERE İNŞALLAH
evetttttttt prenses gibisin canımmmmmmmm gördümm sana benzesin bebişin ya çok güzelsin tatlım allah nazardan korusun allah başını ağrıtmasın
canım pyro cline bu testte daha önce hep bembeyaz olurdu saatler sonra bile.. diger testler mesela bikaç saat sonra positif gibi oluyo ya..bu hiç hata yapmadı.. ve idrarı damlattıgım anda çıktı..beklemedim hiç..
kimse benle ilgilenmiyor,yazıp duruyorum bazı şeylere yorum ama ne yazan var nede bakan(
canım sabah testi alıp gözünün önüne koymamak için nasıl savaş verdim kendimle bi bilsen :18: :18: ama bu defa yok.. doktora gidip kesemin içinde minişimi görmeden demicem.. Rabbims abır versin beklemeyede.. gizlemek o kadar zormuş ki.. inanamazsın :18:
evlenmeden önce doğum masrafları da dahil bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kadar para ayırdık cnm, hatta ara ara ekliyoruz yine bebeğim devlet üniversitesini kazanamazsa özel üniversiteye yollıcaz ya onun parasını biriktiriyoruz :) kızzz adamın parası varken çatır çatır da harcatacaksın yoksa onlar yedirecek birini buluyolar, bana harcayacak tabi :))))))
kimse benle ilgilenmiyor,yazıp duruyorum bazı şeylere yorum ama ne yazan var nede bakan(
cnmmmm o senin güzel bakışın...ben diyorum burdaki kızların hepsi hem fiziksel hem psikolojik olarak seçilmiş...kız olursa bana benzesin çok isterim aynı çizmeleri aynı elbiseleri alıp giymek istiyorum kızımlaaaa...erkek olursa da papyon alacam :)
:18: selam kızlar dun batımdı olmadım dualarınızı beklıyorum
Evet... aminnnnnn hicrannnnnn.... insallah bu sefer 9 ay kalacak.. benlee
Insallah insallah...bebisimmmm olucak olucak..
Canim atesim iyi yaniiii bende ona guvenerek biraz seviniyorummm.. herseyin hayirlisiii insallah olucak bende sizi teyze yapicammm..
Gamzemmmm guzelimmm.. insallah..aminnnnnnnnn.........
yoo yepyeni değilim ama 1 ay oldu
ayyyyyyyyy benim çöpsüzzzzzzzzzzz üzümüm ne güzel gülüşün var senin çoooook güzelsin resimini gördüm allahım gülen yüzünü soldurmasın canımın içiiiiiiiiiiiiiiii
nefesalımmmmmmm canımmmmmm bizde anne olcazzzzzzzzz ama öyle ama böyle olcazzzzzzzBekliyorum cnm.psikolojim degisti zaten .benim hep oyle olur.
Doktor bakamadim cnm bu kafayla zor gibi hic hevesim kalmadi.
Esime birisi erdem hastanesini onermis nedir ne degildir bilmiyorum.orda infertilite bolumu varmis.
Adetin ucuncu gunu giderim zaten ilac vs. Verirlerse besinci gun baslaniyormus.
Bakalim napcaz
Eh işte göğüslerim hassas bu ara ona canım sıkılıyo ragl olmak istemiyorum bende dünden beri çok büyüdü hasta olmaktan korkuyorum(
cnmmmm o senin güzel bakışın...ben diyorum burdaki kızların hepsi hem fiziksel hem psikolojik olarak seçilmiş...kız olursa bana benzesin çok isterim aynı çizmeleri aynı elbiseleri alıp giymek istiyorum kızımlaaaa...erkek olursa da papyon alacam :)
ama güzelim sen genelde kendi yazını alıntılıyorsun ondan olabilir
iyi yapmışsın canım. Rabbim sana sabır versin. bu durumda sabretmek gerçekten çok zordur. yaşamadım ama düşününce bile zorluğunu hissettiriyor.. ne zaman sabredemediğini hissedersen gel buraya yaz biz seni caydırırız
ohhhh maşallah sizeen iyisini yapmışsınız canım. şanslı sizin bebek desene canım hazır para varken elbet çatır çatır yemek lasım, köşeye de ayırıyorsunuz çok şükür. oh sefanız olsun valla
Kızlarrrrr
Ben hala adet olmadım. ümitlenmicem her an olabilirim. Sonra çok yıkılıorum die ümitlenmeyi yasakladım kendime. Kasıklarımda ağrım ara ara var ama şuan için gelen giden yok ...
Bekliyorum cnm.psikolojim degisti zaten .benim hep oyle olur.
Doktor bakamadim cnm bu kafayla zor gibi hic hevesim kalmadi.
Esime birisi erdem hastanesini onermis nedir ne degildir bilmiyorum.orda infertilite bolumu varmis.
Adetin ucuncu gunu giderim zaten ilac vs. Verirlerse besinci gun baslaniyormus.
Bakalim napcaz
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım yüzüne gülsün inşallahhh 5 gün sonra daha koyu çıkar inşallah
canım pyro cline bu testte daha önce hep bembeyaz olurdu saatler sonra bile.. diger testler mesela bikaç saat sonra positif gibi oluyo ya..bu hiç hata yapmadı.. ve idrarı damlattıgım anda çıktı..beklemedim hiç..[/QUOTE
Ne güzel cnm ya erkenden öğrenmiş oldun bat 8 aralıkmıydı,sabah mı yaptın testi,
Kızlarrrrr
Ben hala adet olmadım. ümitlenmicem her an olabilirim. Sonra çok yıkılıorum die ümitlenmeyi yasakladım kendime. Kasıklarımda ağrım ara ara var ama şuan için gelen giden yok ...
Eh işte göğüslerim hassas bu ara ona canım sıkılıyo ragl olmak istemiyorum bende dünden beri çok büyüdü hasta olmaktan korkuyorum(
Bende alıyım bakalım aynısından sonuç hüsran olcak ama :-( ümidim kalmadı ilk başlardaki gibi içimdeki ses kayboldu sanki..
ne zamandı batın canım???
hangi erdem hastanesi? ümraniyede var iki tane öyleyse bize yakınsın canım. Erdem hastanesinden memnun olan da var olmayan da. denk gelmeyle alakalı galiba. senin içine sinmesiyle alakalı. zorlama canım kendini hiçbişey için. ne zaman hazır hissedersen o zaman araştırır ya da gidersin... buarada sen aşılama mı yaptıracaksın?? neye 5.gün başlanıyormuş
Senindemi batın bi gün geçti :26: benimde öle şuanda biraz karışığım.. ne bileyim işte.. ümitlenmek de istemiyorum.. ay hadi inşallah çifte sevinç yaşarızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?