- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
İNŞALLAH sizlerde ikinci çizgiyi görürsünüz.. dualarımız sizinle...
hımmmmmmm olsun sen de karış muhabbete
seviyorum kız seniii
nefesalımmmmmmm canımmmmmm bizde anne olcazzzzzzzzz ama öyle ama böyle olcazzzzzzz
git biran önce doktora
canımm ama belirti konuşmuyoruz yaaaa biz ondan belkide cevap vermediler sanaa
sana benzesin kız olsıun miniğimmmm teyzesi kurban
inşallahhhhhh canım
Kızlarrrrr
Ben hala adet olmadım. ümitlenmicem her an olabilirim. Sonra çok yıkılıorum die ümitlenmeyi yasakladım kendime. Kasıklarımda ağrım ara ara var ama şuan için gelen giden yok ...
Eh işte göğüslerim hassas bu ara ona canım sıkılıyo ragl olmak istemiyorum bende dünden beri çok büyüdü hasta olmaktan korkuyorum(
ama güzelim sen genelde kendi yazını alıntılıyorsun ondan olabilir
iyi yapmışsın canım. Rabbim sana sabır versin. bu durumda sabretmek gerçekten çok zordur. yaşamadım ama düşününce bile zorluğunu hissettiriyor.. ne zaman sabredemediğini hissedersen gel buraya yaz biz seni caydırırız
ohhhh maşallah sizeen iyisini yapmışsınız canım. şanslı sizin bebek desene canım hazır para varken elbet çatır çatır yemek lasım, köşeye de ayırıyorsunuz çok şükür. oh sefanız olsun valla
kızda olsa erkekte senin bebişin çok tatlı olur yaaaaaaaaa annesi güzel güzel yıkar giydirir mis gibi kokutur annesi onuuu yeriz bizde burda onuuuallahım darısı başıma darısı başıma
Bu topikteki herkesss benim ugur boceklerimmm...bide eskiler (yanlis anlamayin eskiler diyince )
Bi baska canimmm eee biz coktan taniyoruz birbirirmizzziii kuzummmm...
Insallah allah razi olsun.. aminnnn...
Seninde bak batin gecmis insallah melegin seninledir.. senin guzel haberinlede seviniriz..
BAT ı gecen 2kişi var haberlerini bekliyoruz,beykannesli ve su828 ne yaptınız elaaaam ara verdi diye yazmışsınız öyle not ettim sonuçları özele de yazabilirsiniz hoşçakalıııııııınn:79::79::79:
ay bi batı geçiren daha mı varrrbenimde dün olmam gerekiyodu ama olmadım. tabi ümitlenmicem çünkü beynimin yada vücudumun bana oyunu olup böle olmak istemiorum gene
tabi dileğim inşallah batı geçen hepimizin sağlıkla hamiş olması yönünde
inşallah da gelemezlerrrrrrrrrr
ştttttt çağırma bakalım kötüyü, belki gelmezler hatta inşallah gelemezler
cnm benim eşim 38 yaşında evlendi, 10 yaş var aramızda...o yaşa kadar da çalıştı biriktirdi, borçsuz evlendik artı eşyalarda falan lükse kaçtık ama çok şükür paramız da arttı...o yüzden sefamı sürüyorum valla, şimdilik rahatız ama yine de kıyıya köşeye atıyoruz para malum yarın öbür gün ne olur belli olmaz...siz erken evlendiniz adamcağızlar üniversiteyi bitirmiş evlenmiştir para biriktirememiştir ne yapsınlar, yaşı büyük adamlar o yönden iyi çalıştığını yemediyse gelecek için birikimi oluyo :)
inşallah teyzesi, olduğunuz şehirlere gelirsek tatile falan arayacaz sizi bebişimle teyzeleri görsün sevsin diye :) hatta doktor sorun yok derse istanbula gelmeyi düşünüyorum yakın zamanda, görmek isterim burdan kızları...
inşallah da gelemezlerrrrrrrrrr
ştttttt çağırma bakalım kötüyü, belki gelmezler hatta inşallah gelemezler
cnm benim eşim 38 yaşında evlendi, 10 yaş var aramızda...o yaşa kadar da çalıştı biriktirdi, borçsuz evlendik artı eşyalarda falan lükse kaçtık ama çok şükür paramız da arttı...o yüzden sefamı sürüyorum valla, şimdilik rahatız ama yine de kıyıya köşeye atıyoruz para malum yarın öbür gün ne olur belli olmaz...siz erken evlendiniz adamcağızlar üniversiteyi bitirmiş evlenmiştir para biriktirememiştir ne yapsınlar, yaşı büyük adamlar o yönden iyi çalıştığını yemediyse gelecek için birikimi oluyo :)
inşallah teyzesi, olduğunuz şehirlere gelirsek tatile falan arayacaz sizi bebişimle teyzeleri görsün sevsin diye :) hatta doktor sorun yok derse istanbula gelmeyi düşünüyorum yakın zamanda, görmek isterim burdan kızları...
hımmmmmmm olsun sen de karış muhabbete
seviyorum kız seniii
nefesalımmmmmmm canımmmmmm bizde anne olcazzzzzzzzz ama öyle ama böyle olcazzzzzzz
git biran önce doktora
canımm ama belirti konuşmuyoruz yaaaa biz ondan belkide cevap vermediler sanaa
sana benzesin kız olsıun miniğimmmm teyzesi kurban
ama güzelim sen genelde kendi yazını alıntılıyorsun ondan olabilir
iyi yapmışsın canım. Rabbim sana sabır versin. bu durumda sabretmek gerçekten çok zordur. yaşamadım ama düşününce bile zorluğunu hissettiriyor.. ne zaman sabredemediğini hissedersen gel buraya yaz biz seni caydırırız
ohhhh maşallah sizeen iyisini yapmışsınız canım. şanslı sizin bebek desene canım hazır para varken elbet çatır çatır yemek lasım, köşeye de ayırıyorsunuz çok şükür. oh sefanız olsun valla
inşallah hayırlı hamişler oluruz tatlımmm
ben denizlideyim gamzeyle ikimizi görmek istersen gelirsin ben koşa koşa gelirim canım çok seviyorum senii
sıkma canını kaç yaşındasın ve ne kadar süredir bekliyorsun pekiValla bilmiyorum canım sıkkın galiba ondan da alınganlık yapmış olabilirim...
:18: selam kızlar dun batımdı olmadım dualarınızı beklıyorum
arkadaşlarım ben dün çok hastalandım gece boyunca ateşler içerisinde yandım.bademciğim ağrıyor bütün vucudum ağrıyor.belki dün geçer diye dr a gitmedim.ama gece çok rahatsızlanınca bu sabah gittim bana 1000mg antibiyotik ağrı kesici falan verdi.1er tane içtim sizce devam edeyimmi.ben 7-8 aydır hamile kalamadım bu aralar yumurtlama dönemimdi..ya hamile bu ay kalırsam bebeğime zarar olurmu.Allah korusun.siz olsanız ne yapardınız(
minişiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seninki geliyor gümbürrr gümbürrrrr
canım pyro cline bu testte daha önce hep bembeyaz olurdu saatler sonra bile.. diger testler mesela bikaç saat sonra positif gibi oluyo ya..bu hiç hata yapmadı.. ve idrarı damlattıgım anda çıktı..beklemedim hiç..[/QUOTE
Ne güzel cnm ya erkenden öğrenmiş oldun bat 8 aralıkmıydı,sabah mı yaptın testi,
canım ben ateş ölçüyodum 3 gündür düşmemişti.. dedim yarın sabahta düşmezse bi test yapcam öylesine.. sabah ilk idrarla yaptım ve çok şükür hemen çıktı ikinci çizgi..
Bekliyorummmm.. gelsin gelsin.... sonrada seninki gelsin guzelimmm... gene beraber buyutelim 9ay boyunca ama..
arkadaşlarım ben dün çok hastalandım gece boyunca ateşler içerisinde yandım.bademciğim ağrıyor bütün vucudum ağrıyor.belki dün geçer diye dr a gitmedim.ama gece çok rahatsızlanınca bu sabah gittim bana 1000mg antibiyotik ağrı kesici falan verdi.1er tane içtim sizce devam edeyimmi.ben 7-8 aydır hamile kalamadım bu aralar yumurtlama dönemimdi..ya hamile bu ay kalırsam bebeğime zarar olurmu.Allah korusun.siz olsanız ne yapardınız(
inşallah hayırlı hamişler oluruz tatlımmm
ben denizlideyim gamzeyle ikimizi görmek istersen gelirsin ben koşa koşa gelirim canım çok seviyorum senii
kızlarla konuştuk istanbul buluşması için yakın tarihte gelirsen sana göre ayarlarız tarihi canımmmm
istanbuldakiler unuttum sanmayın yakanızdayım görüşcez ona göreeeeeeeeee
bende denizlideyim merkezdemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?