Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bendeeeeeeeeeeee seniiiiiiiii çok seviyorummmmmmmm canım arkadaşım
inşallahhhhhh canım

inşallahhhhh darısı başıma darısı başıma ömrümde hiç çift çizgi görmedim inşallahhhhhh bu ay olcak gibi

Kızlarrrrr

Ben hala adet olmadım. ümitlenmicem her an olabilirim. Sonra çok yıkılıorum die ümitlenmeyi yasakladım kendime. Kasıklarımda ağrım ara ara var ama şuan için gelen giden yok ...

inşallah da gelemezlerrrrrrrrrr

Eh işte göğüslerim hassas bu ara ona canım sıkılıyo ragl olmak istemiyorum bende dünden beri çok büyüdü hasta olmaktan korkuyorum (

ştttttt çağırma bakalım kötüyü, belki gelmezler hatta inşallah gelemezler

cnm benim eşim 38 yaşında evlendi, 10 yaş var aramızda...o yaşa kadar da çalıştı biriktirdi, borçsuz evlendik artı eşyalarda falan lükse kaçtık ama çok şükür paramız da arttı...o yüzden sefamı sürüyorum valla, şimdilik rahatız ama yine de kıyıya köşeye atıyoruz para malum yarın öbür gün ne olur belli olmaz...siz erken evlendiniz adamcağızlar üniversiteyi bitirmiş evlenmiştir para biriktirememiştir ne yapsınlar, yaşı büyük adamlar o yönden iyi çalıştığını yemediyse gelecek için birikimi oluyo :)

kızda olsa erkekte senin bebişin çok tatlı olur yaaaaaaaaa annesi güzel güzel yıkar giydirir mis gibi kokutur annesi onuuu yeriz bizde burda onuuu allahım darısı başıma darısı başıma

inşallah teyzesi, olduğunuz şehirlere gelirsek tatile falan arayacaz sizi bebişimle teyzeleri görsün sevsin diye :) hatta doktor sorun yok derse istanbula gelmeyi düşünüyorum yakın zamanda, görmek isterim burdan kızları...

minişiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seninki geliyor gümbürrr gümbürrrrr

inşallah hayırlı hamişler oluruz tatlımmm

ben denizlideyim gamzeyle ikimizi görmek istersen gelirsin ben koşa koşa gelirim canım çok seviyorum senii

kızlarla konuştuk istanbul buluşması için yakın tarihte gelirsen sana göre ayarlarız tarihi canımmmm
istanbuldakiler unuttum sanmayın yakanızdayım görüşcez ona göreeeeeeeeee

Valla bilmiyorum canım sıkkın galiba ondan da alınganlık yapmış olabilirim...

siz bitanesiniz zaten ilk size söyledim.. bide çok heyecandan bi arkadaşıma daha söyledim... başkada bilen yok ay deli gibi mutluyum ama kimseciklere diyemiyorumm..iyiki varsınız ya

:18: selam kızlar dun batımdı olmadım dualarınızı beklıyorum

inşallah güzel haber verirsin bize canımmmm.. hiç geçtiği oluyor muydu?

geçmiş olsun canım. doktora sormadın bişey sanırım. kimisi ilk ay bebeğe zararı olmuyor ilaçların diyor ama bilemiyorum tabi. bir de çok kötüsün anladığım kadarıyla. bu şekilde bebeğe daha çok zararı olmaz mı :26:

yumurtlama döneminse içilir.. ama yumurtlama bittiyse içme canım.. yan ben öyle yapardım..

inşallah hayırlı hamişler oluruz tatlımmm

ben denizlideyim gamzeyle ikimizi görmek istersen gelirsin ben koşa koşa gelirim canım çok seviyorum senii

sizi biliyorum cnm, gelirsem kesin haber veririm zaten yoksa çatlarım :) bi şartım ama kuşum sen benim aklımda piknik tüpüyle kalmışsın gelirken hediye alacam sana bitane :))))) çok seviyorum kız seni, enerjin geçiyo bana sürekli, Gamzeye de forma :))))))
kızlarla konuştuk istanbul buluşması için yakın tarihte gelirsen sana göre ayarlarız tarihi canımmmm
istanbuldakiler unuttum sanmayın yakanızdayım görüşcez ona göreeeeeeeeee

yaaaaaa ben gelemezsem buluşmayın ama çatlarım burda :) ben senden kaç zaman telefon bekledim biliyo musun? günlerce telefon cebimde gezdim evin içinde ararsa duymam diye... ayy valla bilmiyorum ki doktora bi gideyim de gelmek istiyorum kafa dağıtmak için...

geçmiş olsun canım. doktora sormadın bişey sanırım. kimisi ilk ay bebeğe zararı olmuyor ilaçların diyor ama bilemiyorum tabi. bir de çok kötüsün anladığım kadarıyla. bu şekilde bebeğe daha çok zararı olmaz mı :26:[/QUOTE]

evet canım şuan çok kötüyüm .en iyisi içiyim diyorum zaten hamile kalabildiğim yokda ya kalırsam dedim işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…