Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biz bu ay yumurtlama testi kullandık enson 11,11,2013 de adet olmuştum enkoyu çizgide 23-24 kasımda oluştu o günleride değerlendirdik adeteime daha 6 gün var ama göğüslerim hassaslaştı birde akıntın çoğaldı sizde gebe olabilir miyim

ben her zaman tam gunumde olurum.ama cok kımyasal gebelık gecırdım . Denızın cızgısıyle aynı cıft cızgım var. 2gundur cızgı koyulasmaz korkusuyla yapamadım. Yarın sabah ılk ıdrarla yapıcam bugunde gelmezse.her ay cıft cızgıyı goruyorum ama sonuc husrandı. Ins bu ay tutmustur.

bildirimlerim gelmiyor nedenkine acaba..denizasker ve diğer hamie kalan arkadaşlarım gözünüz aydın ne mutlu size ya Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.hasta olduğumdan tek tek bakamadım.kimler hamile diye.ben şimdi biraz yatsam iyi olur Allaha emat olun

canım yarın testini yap bize de hemen yolla sevinelim halaylar çekelim... Hayırlısı olsun inşallahhhhhhh

sen anamın evine yakın geliyorsun kuzummmmm bir git bakalım eşinin dediği olsun bu sefer... sana da hep hamileler denk geliyor(( canım bu kadar etkileniyorsan müsait değiliz de almak zorunda mısın??? buaralar pek iyi değilsin zaten sabrın zorlanıyor gibi geliyor bana. önce can unutma....

günaydın kızçeler kalabalığız bugün maşallah diyelim nazar değmesin nasılsınız ben çok çok iyiyim şimdilik dün dr gitcektim ya gittim 4 tane sağlıklı yumoşum varmış kendiliğinden çatlamışlar geçen dr ne yaptın sadiye çalıştınmı ödevine dedi valla dr hanım ödevime çalıştım 3 gün nedim kalan zamandada test çözdük dedim iyi yapmışsın dedi bide aferin çaktı 12 sonra test yap tedi bakalım notum kaç çıkcak tek mi çifft mi inşalh çifttirrrrr

Gamze benim eşim biraz fazla garanticidir, hayatta en korktuğu şeylerden biri birinden borç istemek. tuhaf geliyodu bana başlarda ama şimdi iyi ki öyle diyorum, ailesinden destek almadı evlenirken her şeyi kendi yaptı üstelik annesinin de durumu çok iyidir. ama sizin paylaşımınız da çok farklı, her şeyi eşinle sen yapıyosun ev almak araba almak ne bileyim sizde paylaşım var, ben geldim pat diye hazıra kondum. benim annemle babam da her şeyi birlikte yapmış, o onların birbirlerine olan sevgisini, saygısını, bağlılığını artırmış...bana göre sizin paylaşımların tadı da çok daha başka...

bebeğimmmmmmm benim çok sağol ama taşıma kız ağırdır o bende seniiiiiiiii çok seviyorum seni sevdiğim için sende beni seviyorsun tatlımmm

:))) karşılıklı yani sevgimiz...

bişey dicem ama kızma ben senin numaranın olduğu mesajı silmişim operasyon günü... söyleyemedim bende sana sonraa...

ayy ben de diyorum bu kız üzülür canı sıkkın olur belki dertleşmek ister, neyse kısmet

Gamzeye yazdığım gibi cnm siz de karı koca birlikte emek vererek yapıyosunuz çoğu şeyi, ev almak araba almak gibi, paylaşımınız çok...bizim öyle değil işte...o paylaşım sizi daha da yakınlaştırıyor birbirinize...

nefesal dilketin kukuşlarımmmm sizi seviyorummm
nefesal en kısa sürede bizimde olcak canımmmm biliyorum bennnnnn... üzülme bence de dikletinin dediği gibi uzak dur istemediğin seni üzecek kişilerden...
sabahtan beri onun için dua istiyorum canım inşallah bu defa saglıklı olur..
denizzzzz
bir kafandan at ya bir at kafandannnnn kötü düşünceleri

canım o konu biraz karışık babamlar siyasi olarak onu nerelere girdirmeye çalıştıda benim kardeşim iş begenmiyo ((( ya dert oldu bana varya.. sabit zamanlı olmıcakmış, geliri sabit artı prime dayalı olacakmış,işini halledince serbest olacakmış.. ohh dedim ya dünya sana güzel.. ben elin diyarbakırında ayda yılda bi görüyorum ailemi..beyfendinin istegine bak.. ama kardeş işte benim gözümün bebegi.. uykularım kaçıyo onu düşünmekten.. oturdugu evi baba verdi.. arabayı rahatlıkla kullanıyo babamınkini.. eee yani derdin ne..yok işte asi biraz

inşallah hayırlısıyla tutmuştur canım. bu kadar çok kimyasal geçirmen de normal değil gibi.. Rabbim korusun eğer bu ay da öyle olursa bunun için iğne tedavisi görenler var. bir rahatsızlıktı ama adını hatırlayamıyorum şimdi. sen testini yap istersen. Allah korusun öyle bişey varsa hemen tedaviye başlarsın

güzel ve çıtır hamişlerimiz... bat gününüz geldiğinde normal adet sancısı çektinizmi ? yada adet gününüz geçtiğinde adet ağrınız oldumu belli bi süre ??? :26::26:

benim feci sancım olmuştu, aynı mens sancılarım gibi...Dilketincim iyi bilir, başının etini yiyodum ben adet olacam diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…