hemen yarın fark eder mi canım??ben öbürgün yapayım diyodum
benimkiler akşama kadar bile farkediyordu bende sürekli koyulaştı mı diye yapmıştım denizimmm...
çok farketmiyor ama koyulaşıyor görebiliyorsun..
hala testlerimi saklıyorum
denizciğim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım benim. çok sevindim.
ben her zaman tam gunumde olurum.ama cok kımyasal gebelık gecırdım . Denızın cızgısıyle aynı cıft cızgım var. 2gundur cızgı koyulasmaz korkusuyla yapamadım. Yarın sabah ılk ıdrarla yapıcam bugunde gelmezse.her ay cıft cızgıyı goruyorum ama sonuc husrandı. Ins bu ay tutmustur.
Umraniye de imis canim.biri onermis infertilite bolumu iyiymis.
En azindan muayene olurum tekrardan.asilama yi konusurum.asilamada 5.gun ilaca baslaniyormus klomen sanirim.
Aslinda burda da medical parka gidiyorum doktorumda tecrubeli biri.
Esim tutturdu onun dedigi olsun bakalim bu sefer de baska birine gidimm.
Dun aksam misafirim vardi esimin arkadasi ve esi.kiz 33.haftaya girmis .dusundum de biz hala yerimizde sayiyoruz hicbir ilerleme kaydedemedik.
Cok sinirim bozuldu
sayfalar çok hızlı ilerliyor ins saglikli bi gebelik gecircen bu kez :124: oyyy masallahhh çok uğurlu bi topik burasi herkes sirayla hamis kaliyor
Bende icmistim ama bi yeree antibiyotik gwbwligi engelliyor diye okumustum ve adet geciktiriyor bilgin olsun canim
Canimsin yaa ilk anlardan beri hep beraberiz
Bende bi dünya borcla evlendim kocam cok yemis para cpk sever eğlenceyi:)) hala oduyoruz sen sanslilardansin maşallah
Evt bende gelirim lilim senin esin sima olaak tanidik givi geldi bana hango liseden mezun
Bende denizli merkezdeyim oohhj burasi toprak koktu )
bebeğimmmmmmm benim çok sağol ama taşıma kız ağırdır obende seniiiiiiiii çok seviyorum seni sevdiğim için sende beni seviyorsun tatlımmm
bişey dicem ama kızma ben senin numaranın olduğu mesajı silmişim operasyon günü... söyleyemedim bende sana sonraa...
hadi Esrammm güzel haberişni ver bize inşallah. bu bebiş sana bu ayki sıkıntılarının mükafatı olsun inşallah
olsun.. eşine de maşallah. geleceğini düşünmüş ne güzel. canım benimki 31 yaşındaydı evlendiğimizde ama parayı biriktirmek yerine harcamayı tercih etmiş o
sen de iyiki varsın canımmmmmmm...
sen anamın evine yakın geliyorsun kuzummmmmbir git bakalım eşinin dediği olsun bu sefer... sana da hep hamileler denk geliyor (( canım bu kadar etkileniyorsan müsait değiliz de almak zorunda mısın??? buaralar pek iyi değilsin zaten sabrın zorlanıyor gibi geliyor bana. önce can unutma....
denizzzzzsabahtan beri onun için dua istiyorum canıminşallah bu defa saglıklı olur..
Allah razı olsun canım.Allah dualarını kabul etsin inşallah.
Kardeşin için iş osmaniye den istiyorsunuz değil mi canım.başka şehir de olur mu yoksa??Kariyer netten başvuru da yapsın canım.orda çok iş ilanı oluyor.araştırsın biraz
hadi esrammm güzel haberişni ver bize inşallah. Bu bebiş sana bu ayki sıkıntılarının mükafatı olsun inşallah
ben her zaman tam gunumde olurum.ama cok kımyasal gebelık gecırdım . Denızın cızgısıyle aynı cıft cızgım var. 2gundur cızgı koyulasmaz korkusuyla yapamadım. Yarın sabah ılk ıdrarla yapıcam bugunde gelmezse.her ay cıft cızgıyı goruyorum ama sonuc husrandı. Ins bu ay tutmustur.
sagol canım darısı size inşallah
birlikte buyutucez bebislerimizi canim benim pozitif düşün
güzel ve çıtır hamişlerimiz... bat gününüz geldiğinde normal adet sancısı çektinizmi ? yada adet gününüz geçtiğinde adet ağrınız oldumu belli bi süre ??? :26::26:
hemen yarın fark eder mi canım??ben öbürgün yapayım diyodum
hem de nasıl fark ediyo...atmıştım fotoları hatta...2 gün içinde silik çizgiden bildiğin koyu çizgiye geçmişti benimki
benimkiler akşama kadar bile farkediyordu bende sürekli koyulaştı mı diye yapmıştım denizimmm...
benim de çok fark ediyodu, 2-3 saat sonra bile...
canım bidaha görcez inşallah.. hemde çok yakında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?