Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende icmistim ama bi yeree antibiyotik gwbwligi engelliyor diye okumustum ve adet geciktiriyor bilgin olsun canim
Canimsin yaa ilk anlardan beri hep beraberiz
Bende bi dünya borcla evlendim kocam cok yemis para cpk sever eğlenceyi:)) hala oduyoruz sen sanslilardansin maşallah
inşallah hayırlı hamişler oluruz tatlımmm

ben denizlideyim gamzeyle ikimizi görmek istersen gelirsin ben koşa koşa gelirim canım çok seviyorum senii
Evt bende gelirim lilim senin esin sima olaak tanidik givi geldi bana hango liseden mezun
bende denizlideyim merkezdemisin

Bende denizli merkezdeyim oohhj burasi toprak koktu )

beni de ekler misiniz?
cemrecinar 25 aralık

bebeğimmmmmmm benim çok sağol ama taşıma kız ağırdır o bende seniiiiiiiii çok seviyorum seni sevdiğim için sende beni seviyorsun tatlımmm

bişey dicem ama kızma ben senin numaranın olduğu mesajı silmişim operasyon günü... söyleyemedim bende sana sonraa...

Umraniye de imis canim.biri onermis infertilite bolumu iyiymis.
En azindan muayene olurum tekrardan.asilama yi konusurum.asilamada 5.gun ilaca baslaniyormus klomen sanirim.
Aslinda burda da medical parka gidiyorum doktorumda tecrubeli biri.
Esim tutturdu onun dedigi olsun bakalim bu sefer de baska birine gidimm.
Dun aksam misafirim vardi esimin arkadasi ve esi.kiz 33.haftaya girmis .dusundum de biz hala yerimizde sayiyoruz hicbir ilerleme kaydedemedik.
Cok sinirim bozuldu

dündü dilketinim :26::26:

hadi Esrammm güzel haberişni ver bize inşallah. bu bebiş sana bu ayki sıkıntılarının mükafatı olsun inşallah

olsun.. eşine de maşallah. geleceğini düşünmüş ne güzel. canım benimki 31 yaşındaydı evlendiğimizde ama parayı biriktirmek yerine harcamayı tercih etmiş o
siz bitanesiniz zaten ilk size söyledim.. bide çok heyecandan bi arkadaşıma daha söyledim... başkada bilen yok ay deli gibi mutluyum ama kimseciklere diyemiyorumm..iyiki varsınız ya

sen de iyiki varsın canımmmmmmm...

inşallaaaaaaahhhhhhhh canım.. dualarım sizinle bugün şükür namazı kılıcam..hepinize dua edicem inşalllaaaaahhh

Allah razı olsun canım.Allah dualarını kabul etsin inşallah.

Kardeşin için iş osmaniye den istiyorsunuz değil mi canım.başka şehir de olur mu yoksa??Kariyer netten başvuru da yapsın canım.orda çok iş ilanı oluyor.araştırsın biraz

benim eşim her yere çok gider tatlım belediyeye yapı denetimlere fln gezer yani hep de hangi lisede okuduğunu bilmiyorum eşim 1983 lu benim

güzel ve çıtır hamişlerimiz... bat gününüz geldiğinde normal adet sancısı çektinizmi ? yada adet gününüz geçtiğinde adet ağrınız oldumu belli bi süre ??? :26::26:

bana bir daha yaz arıcam sözzz

bence iç daha yumurtlama dönemindesin daha sonra ilerlerse penisilin veriyorlar ilerletmeden bitsin gitsin

evet canım şuan çok kötüyüm .en iyisi içiyim diyorum zaten hamile kalabildiğim yokda ya kalırsam dedim işte...[/QUOTE]
iç sen onlarııı kuşum Allahın izni ile bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…