- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canım ben ateş ölçüyodum 3 gündür düşmemişti.. dedim yarın sabahta düşmezse bi test yapcam öylesine.. sabah ilk idrarla yaptım ve çok şükür hemen çıktı ikinci çizgi..
Deniz yarın sabah da bi test yap, bariz bi koyulaşma göreceksin...ben gözlerime inanamadığım için 4 tane (elimdekilerin hepsini yaptım) test yapmıştım, her defasında daha koyu oluyodu o kadar hoşuma gidiyodu ki onu görmek.
Bende icmistim ama bi yeree antibiyotik gwbwligi engelliyor diye okumustum ve adet geciktiriyor bilgin olsun canimarkadaşlarım ben dün çok hastalandım gece boyunca ateşler içerisinde yandım.bademciğim ağrıyor bütün vucudum ağrıyor.belki dün geçer diye dr a gitmedim.ama gece çok rahatsızlanınca bu sabah gittim bana 1000mg antibiyotik ağrı kesici falan verdi.1er tane içtim sizce devam edeyimmi.ben 7-8 aydır hamile kalamadım bu aralar yumurtlama dönemimdi..ya hamile bu ay kalırsam bebeğime zarar olurmu.Allah korusun.siz olsanız ne yapardınız(
Canimsin yaa ilk anlardan beri hep beraberizBu topikteki herkesss benim ugur boceklerimmm...bide eskiler (yanlis anlamayin eskiler diyince )
Bi baska canimmm eee biz coktan taniyoruz birbirirmizzziii kuzummmm...
Insallah allah razi olsun.. aminnnn...
Seninde bak batin gecmis insallah melegin seninledir.. senin guzel haberinlede seviniriz..
Bende bi dünya borcla evlendim kocam cok yemis para cpk sever eğlenceyi:)) hala oduyoruz sen sanslilardansin maşallahinşallah da gelemezlerrrrrrrrrr
ştttttt çağırma bakalım kötüyü, belki gelmezler hatta inşallah gelemezler
cnm benim eşim 38 yaşında evlendi, 10 yaş var aramızda...o yaşa kadar da çalıştı biriktirdi, borçsuz evlendik artı eşyalarda falan lükse kaçtık ama çok şükür paramız da arttı...o yüzden sefamı sürüyorum valla, şimdilik rahatız ama yine de kıyıya köşeye atıyoruz para malum yarın öbür gün ne olur belli olmaz...siz erken evlendiniz adamcağızlar üniversiteyi bitirmiş evlenmiştir para biriktirememiştir ne yapsınlar, yaşı büyük adamlar o yönden iyi çalıştığını yemediyse gelecek için birikimi oluyo :)
inşallah teyzesi, olduğunuz şehirlere gelirsek tatile falan arayacaz sizi bebişimle teyzeleri görsün sevsin diye :) hatta doktor sorun yok derse istanbula gelmeyi düşünüyorum yakın zamanda, görmek isterim burdan kızları...
Evt bende gelirim lilim senin esin sima olaak tanidik givi geldi bana hango liseden mezuninşallah hayırlı hamişler oluruz tatlımmm
ben denizlideyim gamzeyle ikimizi görmek istersen gelirsin ben koşa koşa gelirim canım çok seviyorum senii
bende denizlideyim merkezdemisin
yumurtlama döneminse içilir.. ama yumurtlama bittiyse içme canım.. yan ben öyle yapardım..
BAT ı gecen 2kişi var haberlerini bekliyoruz,beykannesli ve su828 ne yaptınız elaaaam ara verdi diye yazmışsınız öyle not ettim sonuçları özele de yazabilirsiniz hoşçakalıııııııınn:79::79::79:
sizi biliyorum cnm, gelirsem kesin haber veririm zaten yoksa çatlarım :) bi şartım ama kuşum sen benim aklımda piknik tüpüyle kalmışsın gelirken hediye alacam sana bitane :))))) çok seviyorum kız seni, enerjin geçiyo bana sürekli, Gamzeye de forma :))))))
yaaaaaa ben gelemezsem buluşmayın ama çatlarım burda :) ben senden kaç zaman telefon bekledim biliyo musun? günlerce telefon cebimde gezdim evin içinde ararsa duymam diye... ayy valla bilmiyorum ki doktora bi gideyim de gelmek istiyorum kafa dağıtmak için...
sizi biliyorum cnm, gelirsem kesin haber veririm zaten yoksa çatlarım :) bi şartım ama kuşum sen benim aklımda piknik tüpüyle kalmışsın gelirken hediye alacam sana bitane :))))) çok seviyorum kız seni, enerjin geçiyo bana sürekli, Gamzeye de forma :))))))
yaaaaaa ben gelemezsem buluşmayın ama çatlarım burda :) ben senden kaç zaman telefon bekledim biliyo musun? günlerce telefon cebimde gezdim evin içinde ararsa duymam diye... ayy valla bilmiyorum ki doktora bi gideyim de gelmek istiyorum kafa dağıtmak için...
bak beni gördün günlerdir... kan testinde bile negatif oldugu halde ya hayır ben hamileyim dedim.. inan ona bebeginde sana inanır
Bende icmistim ama bi yeree antibiyotik gwbwligi engelliyor diye okumustum ve adet geciktiriyor bilgin olsun canim
gamzem çok saol canım.evet bende öyle biliyorum ve daha öncede bunu yaşamıştım.antibiyotik içtiğim ay daha geç adet olmuştum.ama ne yapalım önce can zaten bu ayda 1 hafta geç adet oldum
ne zamandı batın canım???
hangi erdem hastanesi? ümraniyede var iki tane öyleyse bize yakınsın canım. Erdem hastanesinden memnun olan da var olmayan da. denk gelmeyle alakalı galiba. senin içine sinmesiyle alakalı. zorlama canım kendini hiçbişey için. ne zaman hazır hissedersen o zaman araştırır ya da gidersin... buarada sen aşılama mı yaptıracaksın?? neye 5.gün başlanıyormuş
sayfalar çok hızlı ilerliyor ins saglikli bi gebelik gecircen bu kez :124: oyyy masallahhh çok uğurlu bi topik burasi herkes sirayla hamis kaliyor
dündü dilketinim :26::26:
cnm benim eşim 38 yaşında evlendi, 10 yaş var aramızda...o yaşa kadar da çalıştı biriktirdi, borçsuz evlendik artı eşyalarda falan lükse kaçtık ama çok şükür paramız da arttı...o yüzden sefamı sürüyorum valla, şimdilik rahatız ama yine de kıyıya köşeye atıyoruz para malum yarın öbür gün ne olur belli olmaz...siz erken evlendiniz adamcağızlar üniversiteyi bitirmiş evlenmiştir para biriktirememiştir ne yapsınlar, yaşı büyük adamlar o yönden iyi çalıştığını yemediyse gelecek için birikimi oluyo :)
siz bitanesiniz zaten ilk size söyledim..bide çok heyecandan bi arkadaşıma daha söyledim... başkada bilen yok ay deli gibi mutluyum ama kimseciklere diyemiyorumm..iyiki varsınız ya
inşallaaaaaaahhhhhhhh canım.. dualarım sizinle bugün şükür namazı kılıcam..hepinize dua edicem inşalllaaaaahhh
Bende icmistim ama bi yeree antibiyotik gwbwligi engelliyor diye okumustum ve adet geciktiriyor bilgin olsun canim
Canimsin yaa ilk anlardan beri hep beraberiz
Bende bi dünya borcla evlendim kocam cok yemis para cpk sever eğlenceyi:)) hala oduyoruz sen sanslilardansin maşallah
Evt bende gelirim lilim senin esin sima olaak tanidik givi geldi bana hango liseden mezun
Bende denizli merkezdeyim oohhj burasi toprak koktu )
Deniz yarın sabah da bi test yap, bariz bi koyulaşma göreceksin...ben gözlerime inanamadığım için 4 tane (elimdekilerin hepsini yaptım) test yapmıştım, her defasında daha koyu oluyodu o kadar hoşuma gidiyodu ki onu görmek.
hemen yarın fark eder mi canım??ben öbürgün yapayım diyodum
benim oldu kuzum ağrı
geçmiş olsun canım. doktora sormadın bişey sanırım. kimisi ilk ay bebeğe zararı olmuyor ilaçların diyor ama bilemiyorum tabi. bir de çok kötüsün anladığım kadarıyla. bu şekilde bebeğe daha çok zararı olmaz mı :26:
denizimmmmm hamilemisinnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?