Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anaaaam kim gelmiş ni yaptın bestekar mikmikçii

hayırlı cumalar kızlar,
beni mazur görün ama bir yanlışı söylemek zorundayım,dün akşam ki yorumları biraz abartı buldum,eşinizle olan her münasebeti yazmanız gerçekten pek doğru değil,bunlar sizin mahreminiz, özeliniz,tamam muhabbet sizi sarmış ama hoş olmamış,

bunu yazarken çok düşündüm kınamak ya da uyarı tarzında(zaten bunlara hakkım yok) algılamayın lütfen,beni anlayacağınızı düşünüyorum teşekkür ederim tekrar hayırlı cumalaaar

Gunaydin balkanların en hızlı mikmikcileri :)) hayırlı cumalar

günaydııın , hayırlı cumalar canım :)

herkese hayırlı cumalar

Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar herkese

günaydııınnn herkeseeeeeee
anaaaam kim gelmiş ni yaptın bestekar mikmikçii

evet canım. dün cutenin dediğini yaptık çok şükür zar zor da olsa denildiği gibi akmıyor dışarıya hiçbişey. bekliyoruz bakalım sizden ne haber anlatın bakalım

canım dediğn gibi bu senin fikrin. sen de bu muhabbete katılmayarak dışarıda kalabilirsin. konu sahibi olduğun için rahatsız olmuş olabilirsin ama bu seninle ilgili bir durum değil. yani biz konuşuyoruz diye sen kötü olmazsın. ama biz böyle gayet mutluyuz. heray yaşadığımız stresten bu şekilde uzaklaşıyoruz. sence her ay hamile kalacak mıyız diye kahrolmamız mı iyi, bu şekilde kafamızı dağıtmamız mı? ayrıca hepimiz yaşımızı başımızı almışız. ben 30 yaşındayım mesela. ve yanlışı doğruyu ayurt edebiliyorum çok şükür. senin de için rahat olsun

Coksa güzel yazmissin xanim valla her topikte konu surekli oram agrio buram sisti hamilemiyim yumurtlsdimmi due gidiyor, inan surekki bunlari okumaktan psikolojim bozuldu milletin yazdigi beliti brnde nie yok die strese giriyorum ama burdaki gırgır samata kafami dagitmama sebep oluyo icerigindede hicbi sakinca yok bence cocuk değiliz zaten rahatsiz olan yazmiyodur o muhabbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…