- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
günaydın canım. sorun cevaplandı mı bilmiyorum ama ben yazayım gene de. mesela bu benim yazdığım yazının altında alıntı ile cevapla var. onun yanında bir simge daha var. onu tıklarsan 1. benim konnuşmamı almış olursun. sonra istediğin başkasının, başkasının alabildiğin kadar. en son bitirmek istediğinde alıntı ile cevaplayı tılkadığında hepsini almış oluyorsuncanım. sabah sabah anlatabilmişimdir umarım
inşallah canım hep birlikte
hoşgeldinnn,inşallah bebişle gidersinn
Hepimiz ve sağlıklı hamile kalsak ne yiyecegimizi konussak ne guxel olur insallah
konu sahibiiii sen de mi burdasınnn
evveeeeeetttt burdayım canım nasılsınn?
Kocisin sposu var guzel mi guzel bastimi gaza gider mi gider maledef akli yok onun icin hic bir zaman zigotu yookk
nasıl olayım beklemedeyim iştesen nasılsınnn :)
Gunaydin balkanların en hızlı mikmikcileri :)) hayırlı cumalar
günaydııın , hayırlı cumalar canım :)
herkese hayırlı cumalar
Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar herkese
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. listede bende varım ama yeni girebildim. batım 2 ekim. bu üçüncü ay sayılır bakalım bu ay tutacakmı. inşallah tutarrr. sizler bayağı kaynatmışsınız. beni de aranıza alırsınız değil mi
anaaaam kim gelmişni yaptın bestekar mikmikçii
inşallah yaa senin de ilk bebek mi olacak canım
hayırlı cumalar kızlar,
beni mazur görün ama bir yanlışı söylemek zorundayım,dün akşam ki yorumları biraz abartı buldum,eşinizle olan her münasebeti yazmanız gerçekten pek doğru değil,bunlar sizin mahreminiz, özeliniz,tamam muhabbet sizi sarmış ama hoş olmamış,
bunu yazarken çok düşündüm kınamak ya da uyarı tarzında(zaten bunlara hakkım yok) algılamayın lütfen,beni anlayacağınızı düşünüyorum teşekkür ederim tekrar hayırlı cumalaaar
Gunaydin balkanların en hızlı mikmikcileri :)) hayırlı cumalar
hamdolsun aynen bekliyoruz işte 5 ekimi,bakalım ne olacak :44:hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşaallah
canım dediğn gibi bu senin fikrin. sen de bu muhabbete katılmayarak dışarıda kalabilirsin. konu sahibi olduğun için rahatsız olmuş olabilirsin ama bu seninle ilgili bir durum değil. yani biz konuşuyoruz diye sen kötü olmazsın. ama biz böyle gayet mutluyuz. heray yaşadığımız stresten bu şekilde uzaklaşıyoruz. sence her ay hamile kalacak mıyız diye kahrolmamız mı iyi, bu şekilde kafamızı dağıtmamız mı? ayrıca hepimiz yaşımızı başımızı almışız. ben 30 yaşındayım mesela. ve yanlışı doğruyu ayurt edebiliyorum çok şükür. senin de için rahat olsun
hayır canım üçüncü:)senin
günaydııınnn herkeseeeeeee
evet canım. dün cutenin dediğini yaptık çok şükür zar zor da olsadenildiği gibi akmıyor dışarıya hiçbişey. bekliyoruz bakalım sizden ne haber anlatın bakalım
hayrlı cumalar:) seni pek görmüyoduk yeni mi geldin canım
evet canım yenı geldım yenı uyeyım tam cozemedım yanlıs yerde yanlıs cvb yazıyosam bana sormadıysan yenı mı geldın vs şımdıden kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?