Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen canım. senin kafanı dağıtabildik ya bu yeter de artar bize

tıb bılıyosunuz kı cok ılerledı ve amerkadakı doktorların hazırlamıs oldugu cınsıyet takvımı var elımde suana kadar hıc kımsede yanılmadı.gecmıse gıdıyoruz yas ve zamana gore cınsıyet dogru cııyor.nasıp kısmet hersey bakalım benım hamılelık olursa cınsıyet tutucakmı.tabıkı asla kendımı kaptırmıyorum.sadece tıpa guvenıyorum cın takvımı vs degıl

Gunaydin canım evet haklısın muhabbet etikdegil biliyoruz ama hamilelik bebelirtilerini konusmaktan sa bu konuyu konusmak daha eğlenceli zaten gırgır olsun diye anlatıyoruz dalga geçiyoruz normal sartlarda bende ozelimi acan bir insan değilim yani biz bu hamilie kalabilmek işini stresden cok eğlenceye cevirdik birlikteliği usenen insanlar bile bu muhabbetlefden sonra daha bi farklı yaklastilar bence bu bizimm icin bi basari stresi atmak gülmek eğlenmek diger türlü insan kendini hamile hissediyor ve gercekden çöküyor nezamnki konu oraya gelse mikmik dedikmi herkes eglenmeye başlıyor bence nekadar etik olmasada bir yerde eglenmeyede ihtiyacimiz var diye düşünüyorum aksamki muhabbetide acan bendim seni uzduysem k.b

Ee sen ne durumdasin ilk bebismi kacinci ayin gecmisi cok iyi takip edemedim

aman mümkün olduğunca geçmişi takip etme girdin mi çıkamıyorsun sonra benim Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak. pazartesi ilk evlilik yıldönümüm. e geç evlenince çalışmalara hemencecik başladık tabiiiii... evlendiğimin 2.3. ayı çalışmaya başladık. sonra işe girdim birraz ara verdim. şuan da kesintisiz 6.ayım falandır herhalde... bekliyoruz işte... sen de durumlar ne bakalım??????

Kizlar meraba konu sahibi kendince bi uyari yapmis...sanirim bi tasta bana gelmis...ozelimden bahsettim ben ama bi cozum bulabilir miyim sorunuma diye....yoksa böyle seylerin konusulmayacagini biliyoruz ergenus degiliz... Herkesin derdi tasasi var eglenip vakit geçiriyoruz geçen gün regl oldum en kolay bu ay atlattim arkadaslar sag olsun... Muhabbeti sevmeyen konusulana yazmaz bilmiyorum yani biraz acimasiz bi elestiri olmus

Gunaydin kizlaaaarrrrr yine mesaiye baslamisizzz
Dun acamadin malum yildonumumuzdu disardaydikk.cok guzel gecti
Esim bugune randevu almis doktordan test icin bana soylememis.cute pozisyonunu deniyemefik yanniii
Ins.problem cikmasss .daha oncede birkac kez yaptirmisti problem yoktu ama varikosel diye bi hastaligi var ve zamanla spermlere zarar veriyormus
Uc ayda bir testi yeniliyor bakalim bu seferde iyi ciksa bariiii

:)) en büyük tas bende yinede evet bende burda cok egleniyorum şarkılar besteler Allaha Allah :)) yapcak bisi yok arkadaslar aslında cokda ozelimizi paylaşmiyoruz dahabu bi kısmı puhahahaha

Hayirli cumalar canim
Biraz abartmis olabiliriz cnm sayfalar dolusu mik mik muhabbeti:))
Ama arkadaslarda cevap vermis gerci gercekten bu hamile kalamama durumu ve bekleyis sureci cok geriyor
Vakit gecmiyor resmen
Amac gir gir gercekten
Heee birazda tesvik diyelim cunku ben dahil bazi arkadaslarda bebek yapma dusuncesiyle gorev haline gelmis bir cinsel hayat olusmus durumda

gecenizin güzel geçmesine çok sevindim. Allah mutluluğunuzu daim atsin mikmik olur yine sağlıklı olun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…