Coksa güzel yazmissin xanim valla her topikte konu surekli oram agrio buram sisti hamilemiyim yumurtlsdimmi due gidiyor, inan surekki bunlari okumaktan psikolojim bozuldu milletin yazdigi beliti brnde nie yok die strese giriyorum ama burdaki gırgır samata kafami dagitmama sebep oluyo icerigindede hicbi sakinca yok bence cocuk değiliz zaten rahatsiz olan yazmiyodur o muhabbette
benden bi haber yok valla, aynen bekleme modundayım
sabreden derviş muradına ermiiişşş
sana sordumm :) hoşgeldinn
maşallahhh :)) benm daha ilk olacak inşallahbi tane de kürtaj oldum kalbi durduğu için[/
üçüncü çocuğa hamile kaldığımda bende kürtaj olmak zorunda kaldım.inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder rabbim inşallah.şimdi tabi senin ilk.ama inan eğer çalışmıyorsan çocukları seviyorsan ilk çocuktan sonra nasip olursa ikinci ve belki üçüncüyüde düşünebilirsin.çünkü hem kardeş olmaları çok güzel hemde her bir evladın çook farklı özellikleri ve heyecanı oluyor dünyaya gelirken.eşimde çocukları çok seviyor tabi sorumluluklarıda bir okadar büyük.inşallah iyi bir şekilde onları yetiştirebiliriz.
maşallahhh :)) benm daha ilk olacak inşallahbi tane de kürtaj oldum kalbi durduğu için[/
üçüncü çocuğa hamile kaldığımda bende kürtaj olmak zorunda kaldım.inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder rabbim inşallah.şimdi tabi senin ilk.ama inan eğer çalışmıyorsan çocukları seviyorsan ilk çocuktan sonra nasip olursa ikinci ve belki üçüncüyüde düşünebilirsin.çünkü hem kardeş olmaları çok güzel hemde her bir evladın çook farklı özellikleri ve heyecanı oluyor dünyaya gelirken.eşimde çocukları çok seviyor tabi sorumluluklarıda bir okadar büyük.inşallah iyi bir şekilde onları yetiştirebiliriz.
inşallah ya. dur ben bi birinciyi yapıp doğrmayı başarayım da Allahın iznyle, ikinciyi üçüncüyü düşünürüm snrasen ne zaman kürtaj oldunn
aynen canım. senin kafanı dağıtabildik ya bu yeter de artar bize
inşallah öyle olur yyaaaa:)
hayırlı cumalar kızlar,
beni mazur görün ama bir yanlışı söylemek zorundayım,dün akşam ki yorumları biraz abartı buldum,eşinizle olan her münasebeti yazmanız gerçekten pek doğru değil,bunlar sizin mahreminiz, özeliniz,tamam muhabbet sizi sarmış ama hoş olmamış,
bunu yazarken çok düşündüm kınamak ya da uyarı tarzında(zaten bunlara hakkım yok) algılamayın lütfen,beni anlayacağınızı düşünüyorum teşekkür ederim tekrar hayırlı cumalaaar
Ee sen ne durumdasin ilk bebismi kacinci ayin gecmisi cok iyi takip edemedim
inşallah ya. dur ben bi birinciyi yapıp doğrmayı başarayım da Allahın iznyle, ikinciyi üçüncüyü düşünürüm snrasen ne zaman kürtaj oldunn
10 ay once oldum.yalniz bana cevaplar cok gec geliyor.yani bekliyorum sayfada bir ilerleme olmuyor sonra tikliyorum biyerlere falan bir aciliyor on onbes kisi yaxmis sanki donuyor.anlamadim.birde su surat ifadelerini nasil yapiyorsunuz cok hos)
10 ay once oldum.yalniz bana cevaplar cok gec geliyor.yani bekliyorum sayfada bir ilerleme olmuyor sonra tikliyorum biyerlere falan bir aciliyor on onbes kisi yaxmis sanki donuyor.anlamadim.birde su surat ifadelerini nasil yapiyorsunuz cok hos)
sayfayı yenilemeden kendi ilerlemiyor yorumlar, yaa o ifadeleri de bi kişi daha sormuştu ama benm direk yazdığım yerin altında cıkıyo o yüzden nasıl yapacağımı düşünmedim hiç ama şöyle olabilir alıntı ile cevapla ddkten sonra ekran acılıyo ya yazman için
biraz aşağı in orda diğer seçenekler var bak bakalım sende "gülümsemeler gösterilmesin" seçeneği işaretli olabilir, onu kaldır gösterilir heralde
sayfayı yenilemeden kendi ilerlemiyor yorumlar, yaa o ifadeleri de bi kişi daha sormuştu ama benm direk yazdığım yerin altında cıkıyo o yüzden nasıl yapacağımı düşünmedim hiç ama şöyle olabilir alıntı ile cevapla ddkten sonra ekran acılıyo ya yazman için
biraz aşağı in orda diğer seçenekler var bak bakalım sende "gülümsemeler gösterilmesin" seçeneği işaretli olabilir, onu kaldır gösterilir heralde
nladım tşk ederim.ama bende sadece msj simgeleri var.neyse ben daha kahvaltı yapmadım acıktım:) görüşürüz canım...
ya bende de gülümsemeler açık diyor ama göremiyorum yaptığınız şirin şeyleri
Kizlar meraba konu sahibi kendince bi uyari yapmis...sanirim bi tasta bana gelmis...ozelimden bahsettim ben ama bi cozum bulabilir miyim sorunuma diye....yoksa böyle seylerin konusulmayacagini biliyoruz ergenus degiliz... Herkesin derdi tasasi var eglenip vakit geçiriyoruz geçen gün regl oldum en kolay bu ay atlattim arkadaslar sag olsun... Muhabbeti sevmeyen konusulana yazmaz bilmiyorum yani biraz acimasiz bi elestiri olmus
hayırlı cumalar kızlar,
beni mazur görün ama bir yanlışı söylemek zorundayım,dün akşam ki yorumları biraz abartı buldum,eşinizle olan her münasebeti yazmanız gerçekten pek doğru değil,bunlar sizin mahreminiz, özeliniz,tamam muhabbet sizi sarmış ama hoş olmamış,
bunu yazarken çok düşündüm kınamak ya da uyarı tarzında(zaten bunlara hakkım yok) algılamayın lütfen,beni anlayacağınızı düşünüyorum teşekkür ederim tekrar hayırlı cumalaaar
Gunaydin kizlaaaarrrrr yine mesaiye baslamisizzz
Dun acamadin malum yildonumumuzdu disardaydikk.cok guzel gecti
Esim bugune randevu almis doktordan test icin bana soylememis.cute pozisyonunu deniyemefik yanniii
Ins.problem cikmasss .daha oncede birkac kez yaptirmisti problem yoktu ama varikosel diye bi hastaligi var ve zamanla spermlere zarar veriyormus
Uc ayda bir testi yeniliyor bakalim bu seferde iyi ciksa bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?