• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyyyyyyyyyyy onu yaradan kurban diom şımarık die hareketli demek allahımm sağlıkla gelsin inşallah dünyaya :16::16::16::16::16:

ee şımarık olmasın da ne yapsın teyzeleri ayrı şımartıyo, benim ailem ayrı :)))

att canım att bende avatar yapım bebişimizi :52::52::52::52::52::52: uğur getirsin banada :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

olsun cnm akşam atarım fotosunu, inşallahhhhhhhhhhhh herkese ugurlu gelir bebek :)

Canummmmmmm.hep senin bu lafin aklima geliyo biliyomusun.bi adim daha yaklastik.insallahhh

günaydın canısııı :16: eşim gitti canım. sonuçlar gayet iyi raporunu da okudum ben. doktor sperm sayın ve hareketliliğin çok şyş demiş. morfoloji sonuçlarında bazen hata olabiliyor gibi bişey demiş. ama ultrason kesin sonuçtur. herşeyin gayet iyi demiş

Cokk sevindim canim bnm.yilbasina hamis girsek yaa hep birlikte.
Ben zaten bu 2013 u sevmedim:(((

ben inanıyorum kuşum 2014 gelmeden çok çok hamiş haberi gelecek, demişti dersiniz :)

Bekliyoz cnmm fotolarii.cok fotojenik senin bebis simdiden.

Canım erkek çocuğunun hemen eli kolu belli olur,kız çocuğu bir süre et parçası gibi görünür derler büyükler.
Seninki erkek olabilir. EvliMutlu nunki de kız :)))

Canım erkek çocuğunun hemen eli kolu belli olur,kız çocuğu bir süre et parçası gibi görünür derler büyükler.
Seninki erkek olabilir. EvliMutlu nunki de kız :)))

bilmiyorum ki cnm, kız da olabilir göstermedi ya :) erkege benzeyenleri söylemiş doktorlar, evlimutlununki bana göre erkek ama :) Lorenaya da erkek demiştim tuttu:)

olsun cnm akşam atarım fotosunu, inşallahhhhhhhhhhhh herkese ugurlu gelir bebek :)

biz yeğenimzi şımartımıcaz da kimi şımartcazzzz ham ypcaz onu bizzzzzzzzz :16::16::16::16::16::16:
Canummmmmmm.hep senin bu lafin aklima geliyo biliyomusun.bi adim daha yaklastik.insallahhh

Herseyde vardir bir hayir canim.insallah en kisa surede bulursun is

Kizz zafer isareti de yapaydin ya

Ay bende bugun yaniyorumm

ben donuyorumm çok soğuk yav eketirikli bataniye sarcam bacakalrıma anca gelir :52::52::52::52::52::52::52:

inşallah güzel annişimiz bizimmm maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
iş yerinde hareketsiziz bide oturduğumuz yerde bacaklar uyuşuyo soğuktan yani bebeğim ama ben naptım küçük bir bataniye getirdim onu örttüm bacakalrımaa :9::9::9::9:

kızz kocayıda oraya çağır hazır battaniye falanda warr hhuuuhhhuuuuuuuuu iş yerinde aşk bak kesin bu sefer tutar bebiş :52::52::52::52::52::52::52:

inşallah güzel annişimiz bizimmm maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızz kocayıda oraya çağır hazır battaniye falanda warr hhuuuhhhuuuuuuuuu iş yerinde aşk bak kesin bu sefer tutar bebiş :52::52::52::52::52::52::52:

diyosunnnnnnnn :32::32::32::32::32: tmm hemen çağırıyorummm :16::16::16::16:

maalesef canım :50:
benim bebeğim yok henüz.gelmezler inşallah.bu ayın 15 inde çift çizgi görmek istiyorum.Allah hepimize verir inşallah hayırlısıyla, çok bekletmeden.

resimdeki bebiş kimi? bende senin sandım kusura bakma canım ya inşallah birlikte veririz güzel haberi :30::34:

hadi inşallah btanem kocişine soyledin mi :52::52::52::52:
çağır çağır bak gör :52::52::52::52: dilek demişti dersin hahahaaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

söyledim canım :9: hemde 100 tane mum almışken kuaföre gidip süslenmişken.. sadece basit bi telefon msjında söyledim :60: sorma neden diye öyle geldi o an içimden.. :14: ayy ben çok duygusala bagladım ha.. mutluluktanmıdır korkudanmıdır nedir bagıra bagıra aglayasım geliyo :14: :14:

Back
X