Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

allahım canımı alsada kurtulsam en temiz çözüm bu :104::104::104:

olur mu tatlım daha yaşımız kaç yaaa allah aşkına yaaaa bakalım yaşayıp görcez inşallah en büyük sorunumuz bu olsun dünyada neler var allah yaşatmasın

bilmiyorum ki cnm, kız da olabilir göstermedi ya :) erkege benzeyenleri söylemiş doktorlar, evlimutlununki bana göre erkek ama :) Lorenaya da erkek demiştim tuttu:)

Hayırlısı olsun canım.allah hem sağlıklı sıhhatli versin hem gönlüne göre versin

Kizlar kana gitmistim supriz yapmak istiyordum... atesimde guzel giderken... ama sonuc NEGATIF !!

Kizlar kana gitmistim supriz yapmak istiyordum... atesimde guzel giderken... ama sonuc NEGATIF !!

şuan bende çok duygusalım ağlayalım hep birlikte bebeim geldi aklıma benimde üzülme diyemicem biliyorum artık boş bi laf geliyo yeni umutlarımız olcak bunuda biliyoruz

olur mu tatlım daha yaşımız kaç yaaa allah aşkına yaaaa bakalım yaşayıp görcez inşallah en büyük sorunumuz bu olsun dünyada neler var allah yaşatmasın

amin cnm ya pozitif düşünüyorummmmmmmmmmmmmmmm hade halayaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: böyle olucaz hepimizzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…