- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Gunaydin kizlaaaarrrrr yine mesaiye baslamisizzz
Dun acamadin malum yildonumumuzdu disardaydikk.cok guzel gecti
Esim bugune randevu almis doktordan test icin bana soylememis.cute pozisyonunu deniyemefik yanniii
Ins.problem cikmasss .daha oncede birkac kez yaptirmisti problem yoktu ama varikosel diye bi hastaligi var ve zamanla spermlere zarar veriyormus
Uc ayda bir testi yeniliyor bakalim bu seferde iyi ciksa bariiii
Hayirli cumalar canim
Biraz abartmis olabiliriz cnm sayfalar dolusu mik mik muhabbeti:))
Ama arkadaslarda cevap vermis gerci gercekten bu hamile kalamama durumu ve bekleyis sureci cok geriyor
Vakit gecmiyor resmen
Amac gir gir gercekten
Heee birazda tesvik diyelim cunku ben dahil bazi arkadaslarda bebek yapma dusuncesiyle gorev haline gelmis bir cinsel hayat olusmus durumda
Sayfalar dolusu gebelik belirtilerinden iyidir her konuyu konuşuyouz bazen k.v k.p ile ilgili yemeklerle ilgili vs vs
amin inşallah canım.
bugün doktora gittim eşimin son testini de götürdüm sonucu hiç iyi değilmiş çok zor gebe kalırsın dedi eşimi üroloğa gönderdi o da 2 ilaç yazdı 3 ay kullanacak takviye olarak keçiboynuzu ye dedi olmazsa tüp bebek merkezine yönlendirecekler off yaaa bu ay boşuna klomen kullandım bu ayda hayalime kavuşamayacağım
ya neyse geçelim bu konuyu. sen dün ne ettin onu anlatdeneme 1-2, deneme 1-2 başarılı oldu mu???
Hayır olamadı( mikmik vardı ama cutenin pozisyon da patlama olamadi baska türlü oldu yarım saat kirledim bacaklarımi yattim okey oynadim saat gecmek bilmiyo kör olmayacasica :))
nice mutlu yıllara canım bol bebisliiii:123::123::123::123:Gunaydin kizlaaaarrrrr yine mesaiye baslamisizzz
Dun acamadin malum yildonumumuzdu disardaydikk.cok guzel gecti
Esim bugune randevu almis doktordan test icin bana soylememis.cute pozisyonunu deniyemefik yanniii
Ins.problem cikmasss .daha oncede birkac kez yaptirmisti problem yoktu ama varikosel diye bi hastaligi var ve zamanla spermlere zarar veriyormus
Uc ayda bir testi yeniliyor bakalim bu seferde iyi ciksa bariiii
Hayır olamadı( mikmik vardı ama cutenin pozisyon da patlama olamadi baska türlü oldu yarım saat kirledim bacaklarımi yattim okey oynadim saat gecmek bilmiyo kör olmayacasica :))
günaydın kızlarrrr :124::124:
nasılsınız bugün
hepimize hayırlı cumalar olsun, bu günün hüssü hürmetine göbişlerimiz bebişlerimizle dolsun inşallahhhh
ben üşüttüğümdenmidir bilmiorum kasıklarım çoookk ağrıo :18: yumurtalıklarımı hisediorum sanki, dönüp duruyolar.. :26::26:
kıyamam sana.. aynen ya o yatmaya başladın mı vakit geçmiyor. ben de aldım cep telefonumu yanıma bir yandan saate bakıyorum bir yandan müzik açmışım kendi kendime söyleniyorum. yarım saati zor yaptım sonra kalktım valla. ama cuteninki ite kaka da olsa oldu yani çok şükür.. bir de bunu denedik bakalım kısmet. buarada dün ben salak gibi ovudan önce bir bardak su diktim kafaya. Allaaaahh sonra aklıma geldi koşa koşa wcye gittim. yaptım hemen testi. c ve t aynı çıktı. su içmek rengi açıyor muyduuu, yoksa koyulaştırıyor muydu hatırlayamadım((((( ama suyu içtim 5 dk sonra koşa koşa gittim. yani hala mideye inmemil olabilir. yani inşallah....
günaydın canım. sana da hayırlı cumalar. amiiinnn Allah dualarını kabul etsin. yumurtlama dönemin olabiliir canım. adettesn sonra kaçıncı gün bugün??
su içersen açılır die biliorum ben tatlım :26::26:
selam kızlar nasılsınız?
en son 14ünde adet oldum canım 6 gün oldu henüz :26: ama benim adet düşükten sonra 23 günde 1 olmaya başladı :26:
amaaaan iyi o zaman. yani daha koyu olabilirdi. yani ben yımırtladımmm galibaaa... fiyuuuuu... hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?