Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nice musmutlu yıllara eşinle bebişlerinle inşallahhh :)

Sayfalar dolusu gebelik belirtilerinden iyidir her konuyu konuşuyouz bazen k.v k.p ile ilgili yemeklerle ilgili vs vs

merhaba canım, eşinin değerleri nasıl çıktı ve hangi ilaçları verdi doktor?

günaydın kızlarrrr :124::124:

nasılsınız bugün

hepimize hayırlı cumalar olsun, bu günün hüssü hürmetine göbişlerimiz bebişlerimizle dolsun inşallahhhh

ben üşüttüğümdenmidir bilmiorum kasıklarım çoookk ağrıo :18: yumurtalıklarımı hisediorum sanki, dönüp duruyolar..
:26::26:

ya neyse geçelim bu konuyu. sen dün ne ettin onu anlat deneme 1-2, deneme 1-2 başarılı oldu mu???

Hayır olamadı ( mikmik vardı ama cutenin pozisyon da patlama olamadi baska türlü oldu yarım saat kirledim bacaklarımi yattim okey oynadim saat gecmek bilmiyo kör olmayacasica :))

Hayır olamadı ( mikmik vardı ama cutenin pozisyon da patlama olamadi baska türlü oldu yarım saat kirledim bacaklarımi yattim okey oynadim saat gecmek bilmiyo kör olmayacasica :))

kıyamam sana.. aynen ya o yatmaya başladın mı vakit geçmiyor. ben de aldım cep telefonumu yanıma bir yandan saate bakıyorum bir yandan müzik açmışım kendi kendime söyleniyorum. yarım saati zor yaptım sonra kalktım valla. ama cuteninki ite kaka da olsa oldu yani çok şükür.. bir de bunu denedik bakalım kısmet. buarada dün ben salak gibi ovudan önce bir bardak su diktim kafaya. Allaaaahh sonra aklıma geldi koşa koşa wcye gittim. yaptım hemen testi. c ve t aynı çıktı. su içmek rengi açıyor muyduuu, yoksa koyulaştırıyor muydu hatırlayamadım ((((( ama suyu içtim 5 dk sonra koşa koşa gittim. yani hala mideye inmemil olabilir. yani inşallah....

nice mutlu yıllara canım bol bebisliiii:123::123::123::123:

ya bişi sorcam yatarken bacaklar nasıl kocişlerin omzunda oalcak yaaa
bakalım bebişler gelene dek daha ne şekillere giricez
ben genelde belimi havada tutarak o pozisyonda ilişkiye giriorum sipoşlar akmasın die

Son düzenleme:

günaydın canım. sana da hayırlı cumalar. amiiinnn Allah dualarını kabul etsin. yumurtlama dönemin olabiliir canım. adettesn sonra kaçıncı gün bugün??

su içersen açılır die biliorum ben tatlım :26::26:

günaydın canım. sana da hayırlı cumalar. amiiinnn Allah dualarını kabul etsin. yumurtlama dönemin olabiliir canım. adettesn sonra kaçıncı gün bugün??

en son 14ünde adet oldum canım 6 gün oldu henüz :26: ama benim adet düşükten sonra 23 günde 1 olmaya başladı
:26:

Selam kizlar.. nasilsiniz ??
Hayirli cumalar.. Allah'im herseyi gonlunuze gore versin..
Bol bebis versin..

Bugun benim hastanede yeni doganlar bolumunde isim var.. ordaki annelerle goruscemm.. tabi bebekleri de gorucem..
Icim gidecek..

Darisi basimiza..

amaaaan iyi o zaman. yani daha koyu olabilirdi. yani ben yımırtladımmm galibaaa... fiyuuuuu... hadi bakalım.

Canimm iki cizgide koyu ciktiysa lh hormonun pik yapmis ve 24-48 saat icinde yumurtan catlayacak demektir
Insallah tuplerde sposla karsilasir sonra kisa sureli bi yolculuktan sonra rahmine duserr ve simsiki tutunur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…