Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öyle düşünme canım benim. inşallah senin de o kadar güzel bebeklerin olacak. git biraz mıncıkla bizim yerimize de keşke ben gidebilsem

Canimm iki cizgide koyu ciktiysa lh hormonun pik yapmis ve 24-48 saat icinde yumurtan catlayacak demektir
Insallah tuplerde sposla karsilasir sonra kisa sureli bi yolculuktan sonra rahmine duserr ve simsiki tutunur :)

ayy amin canım inşallahhhh... ama işte dün ikisi de aynı tonda çıktı. hatta eşimden de teyit aldım. şimdi ben dün mikmik yaptım. bir daha da ancak pazara... olar mı acep??? :97:

Rengi aciyodu sen bikac gune yumurtlucan ihmal etme senin kocanim isine yaramistir cute pozisyonu:))

ayy amin canım inşallahhhh... ama işte dün ikisi de aynı tonda çıktı. hatta eşimden de teyit aldım. şimdi ben dün mikmik yaptım. bir daha da ancak pazara... olar mı acep??? :97:

Canım bu akşam dinlenin, spermler güçlensin, ama yarın sabahı lütfen boş geçme, en kritik gün yarın

ya bişi sorcam yatarken bacaklar nasıl kocişlerin omzunda oalcak yaaa
bakalım bebişler gelene dek daha ne şekillere giricez
ben genelde belimi havada tutarak o pozisyonda ilişkiye giriorum sipoşlar akmasın die

Yok bebegim omuz da degil senin popon onun kusuna gelecek biriniz duz biriniz yannolacak şekilde yani

Rengi aciyodu sen bikac gune yumurtlucan ihmal etme senin kocanim isine yaramistir cute pozisyonu:))

yok kız tamtersine çok zorlandı. zaten dün sinirimi bozdu zarzor ikna ettim. forma da bir işe yaramıyordu nerdeyse. işte bir öyle bir şöyle derken cutenin pozisyonunda finali yaptık çok şükür :109: ama birdaha dener mi bilmiyorum ama benim birdahaki mik mik ancak pazara olur yaa.. kaçırmış olur muyumki?

pazar cok kacar kiz...
sen yarin sabah ta mikmik yap..

Kizlar bende 2 gundur aksam abdest aliyorum adetim bitti diye geri geliyorlar..
bugun biticek galiba..
daha bir deneme olmadi..

Testi bugun tekrarla.cizgi siliklesti ise yumurta catlamis demektir ve dunki iliski isabet olur
Ama cizgi halen koyu ise daha yumurta catlamamistir ve gunasiri iliski kuralina gore cumartesi yapmaniz iyi olur
Insallahhhhh olur cnmmm.ay benimde yumos donemim gelseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…