Selam kizlar.. nasilsiniz ??
Hayirli cumalar.. Allah'im herseyi gonlunuze gore versin..
Bol bebis versin..
Bugun benim hastanede yeni doganlar bolumunde isim var.. ordaki annelerle goruscemm.. tabi bebekleri de gorucem..
Icim gidecek..
Darisi basimiza..
hımmm... evet karışık biraz... dediğin gibi üşütmüş de olabilirsin. biz kadınlar bunu çok iyi beceriyoruz
Canimm iki cizgide koyu ciktiysa lh hormonun pik yapmis ve 24-48 saat icinde yumurtan catlayacak demektir
Insallah tuplerde sposla karsilasir sonra kisa sureli bi yolculuktan sonra rahmine duserr ve simsiki tutunur :)
Rengi aciyodu sen bikac gune yumurtlucan ihmal etme senin kocanim isine yaramistir cute pozisyonu:))kıyamam sana.. aynen ya o yatmaya başladın mı vakit geçmiyor. ben de aldım cep telefonumu yanıma bir yandan saate bakıyorum bir yandan müzik açmışım kendi kendime söyleniyorum. yarım saati zor yaptım sonra kalktım valla. ama cuteninki ite kaka da olsa oldu yani çok şükür.. bir de bunu denedik bakalım kısmet. buarada dün ben salak gibi ovudan önce bir bardak su diktim kafaya. Allaaaahh sonra aklıma geldi koşa koşa wcye gittim. yaptım hemen testi. c ve t aynı çıktı. su içmek rengi açıyor muyduuu, yoksa koyulaştırıyor muydu hatırlayamadım((((( ama suyu içtim 5 dk sonra koşa koşa gittim. yani hala mideye inmemil olabilir. yani inşallah....
gamzecim canim yok oram agridi buram sisti denektense boylesi cok daha iyi konusmak istemeyene bi suru baska topik var
ewet cnm karışık :44::44: ama üşüttüğüme inanıorum :26:
buarada 23 günde 1 adet olmak normal değilmi ? :26:
ewet cnm karışık :44::44: ama üşüttüğüme inanıorum :26:
buarada 23 günde 1 adet olmak normal değilmi ? :26:
amaaaan iyi o zaman. yani daha koyu olabilirdi. yani ben yımırtladımmm galibaaa... fiyuuuuu... hadi bakalım.
ayy amin canım inşallahhhh... ama işte dün ikisi de aynı tonda çıktı. hatta eşimden de teyit aldım. şimdi ben dün mikmik yaptım. bir daha da ancak pazara... olar mı acep??? :97:
ya bişi sorcam yatarken bacaklar nasıl kocişlerin omzunda oalcak yaaa
bakalım bebişler gelene dek daha ne şekillere giricez
ben genelde belimi havada tutarak o pozisyonda ilişkiye giriorum sipoşlar akmasın die
Rengi aciyodu sen bikac gune yumurtlucan ihmal etme senin kocanim isine yaramistir cute pozisyonu:))
öyle düşünme canım benim. inşallah senin de o kadar güzel bebeklerin olacak. git biraz mıncıkla bizim yerimize dekeşke ben gidebilsem
Adetinin ilk gununden baslayip mi 23 gun
26-35 gun olarak biliyorum canim normalini
Canım bu akşam dinlenin, spermler güçlensin, ama yarın sabahı lütfen boş geçme, en kritik gün yarın
gamzecim canim yok oram agridi buram sisti denektense boylesi cok daha iyi konusmak istemeyene bi suru baska topik varama bakiyorum ki herkes halinden memnun
ayyy bebecim bizim yerimizede minciklaaaa darisi hepimin basina i.ssss
yok kız tamtersine çok zorlandı. zaten dün sinirimi bozdu zarzor ikna ettim. forma da bir işe yaramıyordu nerdeyse. işte bir öyle bir şöyle derken cutenin pozisyonunda finali yaptık çok şükür :109: ama birdaha dener mi bilmiyorumama benim birdahaki mik mik ancak pazara olur yaa.. kaçırmış olur muyumki?
ayy amin canım inşallahhhh... ama işte dün ikisi de aynı tonda çıktı. hatta eşimden de teyit aldım. şimdi ben dün mikmik yaptım. bir daha da ancak pazara... olar mı acep??? :97:
yok kiz ben seviniyorum gidicem diye.. onlari sevicem..
canimmmm dun gece iluski olduysa senin yarin sabah calisman gerek en verimli gun yarin sabah...ondan sonra pazar aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?