Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya bi Allahın kulu bana şu cute pozisyonunu anlatsın açıkca yaaa, ben anlamadıııımmmmmm

benim de bat 11 ekim hayırlısı olsun inşallah..allah şu mübarek günde tüm isteyenlere versin.

offf evet haklısın... inşallah çizgi silikleşir. bir de ben salak gibi unutup lıkır lıkır su içtim. ona rağmen aynı tonda çıktılar. artık silikleşmezse de halledicez bir şekilde. herşey bebek için :92::92::92::92::92::92: sen test yapıyor muydun canım??

Kıyamam yaw neyse sonuc başarılı zorda olsa olmus önemli olan o yok kızım pazar gec cumartesi tekrar yüzdun yuzdun kuyruguna geldin pes etme cumartesi bidaha

canım panik yapma. o dediğim sitelere bak. hepsinde 21 günden az olursa sorunludur diyor. 23 gün gayet normal

diltekincim bak ne yazıo nette:

Adetin sıklığı ne kadar olmalıdır? Kaç günde bir adet olmalıdır?
Adetlerin başladığı tarihler arasında en az 21 gün en fazla 35 gün olması gerekir. Her kadının tam 28 veya 30 günde bir adet görmesi gerekmez, 21 - 35 gün arasındaki süreler normal kabul edilir. Burada dikkat edilmesi gereken bu süre sayılırken bir adetin ilk gününden diğer adetin ilk gününe kadar geçen sürenin sayılmasıdır. Adetler arasında temiz kalınan günlerin sayılması doğru değildir.

21 gün arası oluyo zaten hem 2 gün sürdü buay az sürdü ama bilemiorumki ne oluo bana.:18::18:
zaten ekimde gidicem dr a canım adet olayım bu ay da olmazsa gidicem baksın bi ne var ne yok.. böle her ay umutlanmaktan sıkıldım ben
eskiden dikkat etmediğim hatta istemediğim akıntılar filan şimdi olsun die okadar irdeliorum ve irdeledikçede bişi çıkıo

kızlar şu suratları nasıl yapıyoruz.. çıldırıcam..biri bana anlatsın lütfen..

Bir bat da benden canım
Henüz olmadı ama ameliyattan dolayı korunma olacağı için bat 26 Ekim hayde ekle beni de Bismillahh viraaa

S.a ben yeni üye oldum tam olarak bilmiyorum BAT nedir beklenen adet tarihimi eğer öyleyse benim 29 eylül benide eklerseniz sevinirim umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre verir...

canim test siliklesse bile sen çalışma yap cunku pozitif ciktiktan sonraki 4-5gun onemli gunler sen sabah accik erken kalk yapiverin iki dk hic yapmamaktan iyidir gidecek olan gider zaten herkes yarim saat yatip hamis kalmiyo direk kalkip dusa gidip hamis kalan var

21 ağustos da adet oldum sonra 14 eylülde geldi 23-24 gün oluyo canım adetin ilk gününden başlayıp sayıyorum :18::18:

25 oluyor canim.bebek dusunmeden once aslinda bi kontrole gidip kafandakileri sorsaydin.
Hem smear testi felanda yapiyolar.yumurtaliklara vs.

Herkese tünaydıııın. Bedenim uyandı ama ruhum beş dakka daha diyor.
Sabaha karşı uyuyunca böyle geç kaldım işte. Nasılsınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…